- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво трябва да направи един мъж,че да изглежда ГОТИН??
Кажете си мнението , че кой знае може да се поуча от вашите мнения ..а може и други да се поучат от тях. Чакам отговор
![]()
![]()
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
непринудено весел и усмихнатПървоначално написано от extreme_
едит:
козметични промени![]()
Да се чувства добре в собствената си кожа!
говоря за козметични промени...!
емии бръснати крака,гланцче,спиралка...![]()
може би и сенки...моливче... не знам![]()
Звучи якохахахахаха . за някой гей...
![]()
ИменноПървоначално написано от Stanislav_Ch
ти като тях ли искаш да си?
![]()
we give it all.
Не мисля че е чак толкова трудно да промениш малко външния си вид...
примерно почни от косата, направи си някоя прическа която ще ти отива и да се чувстваш добре, но и самия ти да се харесваш...след това си купи малко по-различни дрехи от сегашните(например по-ярки, за да се открояваш) ти и г/д ще станеш по-атрактивен,обаче както каза extreme_ важното е да бъдеш естествен, а не да се правиш на такъв дет' не си
![]()
Пич тва да отидеш на солариум или пък да се грижиш за външността си е вече част от живота на много мъже . Това ,че ти още си ръбаш ноктите и си оставаш на кутрето ОГРОМЕН нокът или да не говоря за още какви гадни неща съм виждал.. - това не значи че си гей. Аз не съм гей , но ми харесва да се подържам...
Ами поддържай се де.Кой ти пречи?Ние просто си казваме мнението...Напълно съм съгласна с това,че един мъж трябва да е естествен...Не е лошо да си оскубеш веждите например,ако са сключени,но друго не мисля...Парфюм,хубаво тяло и чаровна усмивка-това е!
vajnoto e da ne prekalqva6Първоначално написано от Stanislav_Ch
![]()
vsqko momi4e ima razli4ni razbiraniq za dumata "gotin" kato opredelenei za mom4e nqkoi haresvat napompani,druhi fe6uni az si az ne gledam vun6nost a harakter![]()
Първоначално написано от F@ntom4e
exx . v minaloto i az bqx kato teb ..samo haraktera .,.. i nakraq fuck off .. zareja nqkoi pi4aga po harakter zaradi v1n6nostta my .. za tfa ve4e 1vo van6nostta .. kolkoto i stranno da zvy4i
... i men po princip me kefqt razni fe61ni p1nkrai sk81ri emota (nqkoi
) ... i tfa e ob6to zeto :P
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ами лично за мен е по-важен характерът,забавен,мил,печ н,музикален,подвижен. Но за външния вид...ми падам си по малко по рап момчета,има нещо свястно във фешаните,стига да не прекаляват. Общо взето яка рошава прическа или с гел,блуаааа обичам тия негри с плитчиците. Дрехите-в никакъв случай РОЗОВИПървоначално написано от Stanislav_Ch
.Има един вид дето мн ме кефят,тия с избелелите дънкита или скъсани,с разкопчани ризки и отдлу потник. Абе различно е. Не е рошаво да си важен,важно е да си рошав.
![]()
Да си пусне брада, да космяса по краката, да се осмърди и да заповяда![]()
. Възможно най - естественото ^^.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ми то не идва от вън, а от вътре.. Е да, трябва даимаш поне малко чар, нооо тва не е определящо!
Еммм..... много изкривено виждане имате.
ЕСТЕСТВЕНО------->ГЕЙ![]()
Ми аз кво правя.... хммм
Не си скубя веждите, нито си бръсна краката, но това не значи, че не се поддържам на други места
Използвам тоник за лице, за да не ми излизат пъпки, и лепенки на НИВЕА за черни точни 1 път седмично.
За прическа..... преди си слагах гел, но хванах пърхот и се подстригах по къдо, и се опказа, че така ми отива повече![]()
Емммм....... ръцете..... режа си ноктите редовно, не си ги гризя, и .... аве о нормалния начин отстранявам кожичките.
За друго не се сещам..
а да..... като гледам тея от моя клас кви са лигльовци, ми аз изобщо не се игавя. Вече почти съм пълнолетен, а като гледам връсниците си, направо се чудя къде живея![]()
![]()
Обличам се както ми харесва, и не се подчинявам на модата изцяло.
Не съм фешънче, или металче.... просто съм си земно момче.
Опитвам се винаги да изглеждам добре, защото така се чувствам добре. А когато се чувствам добре имам самочувствие. Когато имам самочувствие се чувствам добре....................![]()
Другото си ми идва от вътре.
А може и от вън. нз. Ма красив съм си![]()
(минутки за реклама)
БЪДИ СЕБЕ СИ И НИКОГА НЕ ПОДДЪРЖАВАЙ НА ДРУГИТЕ.
не знам иронизираш или говориш за предпочитанията си... :>Първоначално написано от Sarabi*
аа,авторе,според мен е по-добре да изглеждаш както примера на Сараби,отколкото с бръснати крака,мишници и пишка :>
и с розова блуза... и фон дьо тен![]()
махам си косммите абсолютно насекъде,хода на фитнес,на солариум,слагам си фон дъо тен,имам розови блуски и секфи такива,постригвам се на 3 седмици слагам си вакса лак гел и пяна и съм 100% мъж!
на 16 разбира се не съм чак мъж,а младеж,но все пак...
за 16 годишна възраст съм изебал толкова момичета колкото повечето тука нема и да познавате...при тфа такиа дет само ме4таете,никога не съм обръщал резбата,а и просто отвътре никога не ми е идвало да харесвам момчета...
тфа 4е грозниците дет няма6 ценноста да се поддържат,и като видят красиви и поддържани мъже им казват гейове,метероссексуалност е,няма ни6то об6то с хомосексуалносста,метерос ксуалност е ценност,а не болест!
Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d
+1...Първоначално написано от extreme_
Педерюга
![]()
Готиния си е просто ГОТИН!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()