- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво трябва да направи един мъж,че да изглежда ГОТИН??
ЛеЛе нЗ ВиЕ ТоТаЛно сте се поБъРкаЛи ....ОбрЪщАм сЕ къМ хоРаТА ,КоитО сМяТат,чЕ МоМчеТаТа Като Нас.....,КоитО сЕ поДдЪрЖаТ са GAY...To т'Фа Си Е пЪЛно изБивАне на коМпЛекСи и зАвисТ...,чЕ Ние ФеШъЪнитЕ ПриВЛичАме ВнимАНиеТо...и ТогаВа ....А тоЯ е Гей ...ми ЛичНо Аз сЕ поДдъРжАМ на 100% и т'вА ми ДостАвЯ СуПер удОвОлСТвиЕ ....НяМа дА изПадАм в ДеТаиЛи...каКво ТочНо РабоТя В/у сЕбе си....,Но е дОста....т'вА ми хаРЕсВа и Си мЕ кеФи ....да Си сЕдЯ ПреД огЛедАЛотО.....дА си прафя фЕшЪън ПричЕсКа...да РазГЛежДАм дРешКи (нА AdiDas По чЕсТо...) и ПреЗ свободНотО ми ВреМе на коМпа ....раЗгЛеждАМ и ЧеТа зА модА....и таКа....|| пЪК до коЛкотО До ОбеСкосМяванеТо....,иМа МноГО МОмЧеТа,КоиТо не гО ОдобраВЯт....и хВърЛят ДоСта КрайНи КоМентари за МомЧетАта,КоиТо сЕ ОбесКосМяваМе ...и аЗ Мога да Ви каЖа сАмо еДно .....моМичЕтата ХарЕсвАТ поДдърЖани МомЧетА....и ПростО Мн МоМчеТа в БълГария не са раЗбраЛи....,чЕ е 21 ВЕК.....пиЧоВе...вЗемЕ се СтеГнеТе...и ВзЕмеТе ПаРфиуМчЕ ...гЕЛчЕ...ОбеСКоСМеТе сЕ....КупеТе Си дРешКи и ОбщУваитЕ поВечЕ с МоМИЧЕТА!!! пък На ТЕб дА ти даМ съвЕтчЕ .....дРешКи БаТе...НакуПи Си ДрешКи ,КоитО сА МодНи...тоЗи СеЗон...иЛи тЕзи коитО на ТЕб Ти си ХареСват...изГраДи си сОбсТвЕн StyLe и аКо имаш ВъзмоЖносТ....напраВи ФешЪън приЧесКа...и таКа...ПоДдЪржАи сЕ ...уСПехчЕтА на ВсичКи
гЛеДъШш мЕ гАзАрчЕе сЪмм нАЛии...пСуВаш мЕ...ЗаВиЖдАШш мИи...,чЕ с ПриЯтеЛкиТе Ти вРемЕто Си преКаРвАм и с МоЯ чАр Ги аЗ пЛеНяВам...дАа поНяКоГа ЛиГаВя Се нАЛии...пОнЯкогА дРуГиТе с вНиМаНиЕ мЕ дАрЯвАт...а тЕб в сКуКаТа осТаВят...
И сАмо дА каЖа ,чЕ Тези коИтО Си сЛагАт ФоНдиоТен ...Не оЗначАва ,чЕ СА ПЕДАЛИ !!!!
гЛеДъШш мЕ гАзАрчЕе сЪмм нАЛии...пСуВаш мЕ...ЗаВиЖдАШш мИи...,чЕ с ПриЯтеЛкиТе Ти вРемЕто Си преКаРвАм и с МоЯ чАр Ги аЗ пЛеНяВам...дАа поНяКоГа ЛиГаВя Се нАЛии...пОнЯкогА дРуГиТе с вНиМаНиЕ мЕ дАрЯвАт...а тЕб в сКуКаТа осТаВят...
Те МоЖе Да Не СъЪ, ЪмЪъ ВиЕ с ФеШуУ СтЕ...Първоначално написано от fAshIoN bOy
![]()
![]()
![]()
Ай бе стига сте се карали. Ей ся почвам работа в най скоро време и ще отделя 1000 лева за дрехи . Ама са мн кинти баси купих си едно джинси мн готино и дадох 189 лева . Тя само майка ми ме съветва.."купувай си само оригинални неща и поне ще знаеш ,че си заслужава" и аз и казвам " да бе мамо нали не ги даваш ти парите
" хахах ,че така трудно е като работиш много спестиш някой лев и да даваш за дрехи , но мисля ,че си заслужава
. Сега само да си хвана една мацка по сериозна може и някой лев за нея да отделя
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
na purvo mqsto da se darji kato djentalmen,da e mil i galanten,da si darji na dumata,da se poddarja vinagi v dobar van6en vid i da umee da se zabavlqva-spored men tova stiga![]()
всички жени гледат външния вид, няма кво да се лъжем..
но за ПО-УМНИТЕ той остава на малко по-заден план, като опознаят човек
а ПО-КУХИТЕ са дотам, външния вид и толкоз...
това са им интересите, по цял ден за дрехи и обувки си говорят... както фешо каза: "някой мъже нямат ценноста да се подържат" (даже правописна грешка беше направил май, от толкова момичета време да учи не му остава май) и кое му е ценноста да се поддържаш? нещо трудно да се бръснеш? извинявай ама и бавноразвиващ може да го направи.. въпроса е да впечатлиш момичето с нещо друго, освен с тъмния си тен, фащаш ли? и не искам сега да ми отговориш, както правиш абсолютно винаги, с псувни и обиди щото по форум не е интересно, сещаш ли се? просто адекватен отговор искам, не само от теб, ами и от всички 'пре-поддържани'... не съм ли прав?
факт е 4е вън6ния вид се гледа преди всичко,което сигурно не е справедливо,или трябва да е по равно -характера и визията,или пък грозните хора,но с добри души да бъдат харесвани,защото наистина е по трудно да работи6 върху характера си,но така се е развил живота 4е това е заложено...в такова време сме и затова..
и пак казвам 4е мъж които се поддържа,независимо какво прави по себе си,ако не е болен не е педал,просто ако не харесваш мъже няма ни6то ло6о,педерастията е болест,която няма ни6то об6то с поддържането...тфа 4е има педали се поддържат съ6то няма об6то
Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d
Да ви имам и ценностните системи на повечето от вас.... За к'во живеете бе-за да се бръснете,да се гримирате и да си праите причеки.......![]()
Има и по-важни неща,като отношението на хората по между им!![]()
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
абе фешан бой ти ков опитваш се да налойиш фешанията и на другите ли бе.
Абе хора смешни сте.и вие земете се огледайте не само ония курвички дето са около вас има и други момичета, че да казвате сички момичета еди кво си.
както има и бръснати, нормални мъже!Първоначално написано от EarthShaker
хаха на мене горепосоченото ми харесва повевче отколкото да си говоря с някой на сериозни теми, като "Замърсяването по света" или "Държанието на днешното поколение"Първоначално написано от ~Munika
![]()
Най-точно казано!Първоначално написано от varnen4e
Макар че дори да го пишеш във всяко твое мнение, пак ще има такива които не го проумяват :]
Може би е гейско,но направо ме хваща гнус като видя мъж с космати крака и подмишници така че ако не си го направил вече се обръсни !
и чувство за хуморПървоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
![]()
Ми да се ПоДдЪрЖа ....вСе паК сМе 21 Ви вЕк ..е зА няКои т'ва е ГеисКо...,Но к'Во Да праВим...хОраТа избиВат коМпЛеКси...зАвиЖдаТ...наПри Мер МетаЛитЕ не МогАт да ГЛеДАт фешЪънитЕ а пЪк ниЕ таКиВА сЪс СмъКнаТи пАНтаЛоНи....ммм спорЕд Мен ...ПросТуу дА се ПоДдъРжАш и ДА не Ти ПуКА зА чУжДуТуУУ меНиНиЕ ,зАщоТо в 21 веК то НяМа ЗнаЧеНиЕ !!!
Аз бях изпаднал в депресия и бях мн зле и ето как се поокрасих след нея тръгнах на зала глвно тва ( нова програма,нова зала, нова диета ,нов зоб :> ) после като дигнах маса отидах постигахаме и то на скъпо място хоих после си купих дрехи сложих бижута и заебах това на коеот се кефих преди бой пиене агресия
сега слушам чалга то 90те отдавам с ена готените и добри хора гледам да съм модерен кфя се на фешаните дори иа з се правямалко на такъв какъвто не съм абе промениох се правя тва дето правят сега модерните мъже но н нося розови дрехи не съмс рус бритон не съм емо и не съм отебал агресияат в залата ! но имам успех тва съм на снимката мога да дам снимка в предишния ми живто как бях и псолес след каот паднах на дъното.. надявам се 2-ри опътт да не пдам на дъното че боли мн там
4 и 12т. от правилата
Da ima gotin h-r, koito prosto privli4a momi4etata. X-r koito go otli4ava, ne da e nqkaf sduhun.
пфффтрябва да има хубаво тяло, прилични дрешки и редовна усмивка... ваажно е да е забавен също, но и да може и да си говориш с него за мн. неща...общо взето един мъж да е готин трябва да притежава мн. неща и според мен "готиното" не спира само до хубавото тяло и готините дрешки...
мъже стараите се
:P
![]()
zavisi kakvo mu otiva
a puk i ako si e gotin-si e gotin
za men gotiniq muj ne nosi shiroki ili prekaleno razvlecheni pantaloni i vinagi uhae na durzuk mujki aromat :P
няма любов