- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Kак се чувствате след седмия час в училище?
Имам и по 8 часа като имам практика..хах имам нужда от душ и сън нищо друго!
4yvstvam se yjasno i nqmam turpenie da se pribera
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
пу, аз всеки ден имам 7 часа (с изключение на петък)
нито ми е тъпо, нито нишо и 8 да са ми е пак същото
Седмия час минава най- трудно и най- бавно. Тогава вече съм направо като смазан.![]()
Бих се чувствал добре, ако ги нямаше шматките, които не спират да надуват главата на класа и на учителите по цял ден. Те поне да си приказваха за смислени неща, а то глупости, празнотии.![]()
Идва ми малко в повечко да имам по 7 часа, та понякога и по 8, ако имам нулев, но в момента в който бие звънецът, умората ми минава и съм готова за разходки и т.н![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Питате ли ме мен аз като имам часове от 8 до 7-8 понякога на очните.
Изпушвам. Не мога да взема решение. Започам да разговарям със себе си ;д;д;
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Еми да ви кажа честно не е приятно да имаш 7 часа на ден точно тогава се чувствам доста изморен от даскало
еми казвам си "пффф,най-сетне да се прибера":P
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
+5647 и аз съм такаПървоначално написано от taffy
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Досега не съм имала 8-ми час и не искам да имам![]()
След шестият съм скапана,а за 7-ми час да не говорим.. ://
След 7? Размазана..
да бе 10 часа ти наред ли си![]()
![]()
като ти се зубри 10 часа зубри си във вас как се чувствам нервна изморена гладна умърлушена искам да се проблека да си взема душ и едвам издържам да не се тросна на някой даскал и да си замина
след 7-мия час ми идва Powera и полудявама докато мине попринцип 7-ми час сряда имам химия и да ви кажа 45 минути минават се едно са 3 часа
![]()
Is there anyone else, who want to share with us tonight
сякаш валяк е минал през мен![]()
"Не забравяй, че всеки човек,когото срещнеш се бои от нещо, обича нещо и е загубил нещо!"
сдъфкана и изплюта![]()
![]()
![]()
Чувствам се изпълнен с положителни емоции и изпълнен с енергия за още поне 7 часа учене![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Как очакваш да се чувстваме? Прекрасно направо...![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Чувствам се напълно изцедена, просто нямам търпение да се махна от даскалото, и не смятам че ще е добра идея да ги направят 10 просто защото ще дойде съвсем натоварващо и вместо полезно ще вземем да бъгваме съвсем ... Според мен не трябва да се увеличават часовете, защото са си достатъчни, но просто се пропиляват с напълно ненужни неща! Просто трябва да спрат да ни натоварват с излишни работи, а да се наблегне на наистина важните неща. Цялото образование трябва да се реформира тотално!!!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
uMrQLaaAaaAAaaaa... no0 S kap4iCa jiwot zashto0oto PreDStOi KAfeNCE![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
О седмия час обикновенно съм тотално полудяла и разлигавена![]()