- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Kак се чувствате след седмия час в училище?
ami az sam vtora smqna ami kak ujasno kakto i v ostanalite nqmam tarpeniq da 4uq zvan4eto osobeno petak i 4etvartak ponedelnik nai go mrazq xaxaxa
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Чувствам си се супер, а часовете просто и да искате няма как да станат 10 по простата причина, че 90% от училищата са на 2 смени.![]()
Don't worry, be happy!
Ядосана на тъпата ми задръстена класна, която не иска и явно никога няма да ни пусне от 7 час, макар че сме сто пъти по-напред от всички останали. Попринцип по време на 6 и 7 час мислим как да я заколим или просто и се подиграваме (без тя да ни чува, де, е, чува, че се смеем, ама не знае, че е на нея).
П.С. Не сме ужасни хора, просто ни се спи.
Ами тъкмо съм се наспала и почваме да пощуряваме с класа(не питайте кво става...) 10 часа не бих могла да издържа
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Редовно ме боли глава,шума ми идва в повече,уморена съм,не ме свърта вече и искам да си хода.И не-не съм съгласна да се увеличат на 10 за повече подготовка.Нека не се лъжеме-по-добра подготовка няма да получиме.Малко са учителите, на които им пука колко ще научим
Питаи ме, как 1вия срок имахме 3/5 по 8 часа всеки ден 1 час е 45мин. питай ме как е да се пребереш в 15:30 от даскало при положение, че си 1ва смяна... и как след това си на фитнес... и при положение, по някога ходя събота и неделя да бачкам... и при положение, че с баща ми несе виждаме много често незнае за моите неща които върша и си мисли, че си кисна по цялден в къщи и искаше да ме записва на уроци по AutoCadобщо взето аз съм не ангажиран човечец.
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Като сгазена с валяк..едва издържаммм![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Зависи къф ми е бил деня като цяла смисъл ако съм станал с усмивка и в даскало е ставало шоу мога и да карам по 10 часа а ако ми е кофти някво или е гадно времето не мога да издържа повече от 5 максимум 6 часа и почва ме боли глава да ме болят краката някви такива![]()
+1Първоначално написано от emo_kid_shadow
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
С нетърпение искам да се прибера у дома...Особенно в нащо даскало е супер тъпня!![]()
+1 ..bojee sq sam kat v grob a ako stanat po 10 naprao 6te sam kat mumiq weПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Така както би се чувствал всеки един нормален човек-страшно изморена.Като се замисля, че и днес имам толкова часове, та свят ми се завива само при мисълта.
пс/ние сме на блоковота система, тоест 1.20 никакво мърдане/![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Радостен изпълнен с енергия и положителна емоция,да се прибера и припадна в леглото.Най-гдно беше като се налагаше да седя от 07:30h до 18:30h на учелеще заради сипове и частни уроци по English.Неиздържах и аи'.13h Нищо не са......No Problemo...
Само аз ли не се чувствам зле след седмия час?Никога не съм се уморявала,чувствам се напълно нормално и не ми пречи,че имаме 7 часа ,но не искам да стават 10!
Аз до 8-я час не изтърпям и бягам!![]()
Аз подобно на малките деца не мога да стоя дълго на едно и също място...та до 4тия час едва издържам,когато имам 6 или 7 ми е мъка...пък не си представям да имах по 10.За квато и подготовка да става въпрос няма начин..И без това когато си уморен ти е само до слушане и внимаване в час,така че не мисля че е удачно да имаме по 10 часа
Хаха, аз всеки ден имам 7 часа. Как се чувствам? Уморена, гладна, тъпо ми е. И при мисълта, че трябва да уча за следващия ден-колко имам да уча ....
ами аз още от първия откачам,почвам да се въртя,да говоря с госпожите и учениците,пък след седмия ми е тъпо....искам да имаме 58 часа,ако така ще виждам момчето,което харесвам![]()
![]()
someone else...
На тебе ти е лесно, че има какво да те крепи. А нас жаждата за знания ли да ни крепи?Първоначално написано от Ивалинка
![]()
След 6 час съм като настъпан кроасан . В понеделик и вторинк имаме по 7 часа, а в сряда и в петък и зипТова значи +2 часа още.20 минути път (ако бързам) и после съм уморен. А като се сетя че имам да уча ...
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Седмият час е цвете в сравнение с осмия. Даже веднъж за малко да ни заключат в училището.![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Всеки петък имам 8 часа като последните 3 са математикаНаистина е много весело...пък да не говорим колко научаваме докато ядем и лежим по чиновете...7-8 часа идват много за когото и да било
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.