.
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 267
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ami az sam vtora smqna ami kak ujasno kakto i v ostanalite nqmam tarpeniq da 4uq zvan4eto osobeno petak i 4etvartak ponedelnik nai go mrazq xaxaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен
    Чувствам си се супер, а часовете просто и да искате няма как да станат 10 по простата причина, че 90% от училищата са на 2 смени.
    Don't worry, be happy!

Град
    40 Miles from the Sun
    Ядосана на тъпата ми задръстена класна, която не иска и явно никога няма да ни пусне от 7 час, макар че сме сто пъти по-напред от всички останали. Попринцип по време на 6 и 7 час мислим как да я заколим или просто и се подиграваме (без тя да ни чува, де, е, чува, че се смеем, ама не знае, че е на нея).

П.С. Не сме ужасни хора, просто ни се спи.

Ами тъкмо съм се наспала и почваме да пощуряваме с класа(не питайте кво става... ) 10 часа не бих могла да издържа
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Редовно ме боли глава,шума ми идва в повече,уморена съм,не ме свърта вече и искам да си хода.И не-не съм съгласна да се увеличат на 10 за повече подготовка.Нека не се лъжеме-по-добра подготовка няма да получиме.Малко са учителите, на които им пука колко ще научим
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Питаи ме, как 1вия срок имахме 3/5 по 8 часа всеки ден 1 час е 45мин. питай ме как е да се пребереш в 15:30 от даскало при положение, че си 1ва смяна... и как след това си на фитнес... и при положение, по някога ходя събота и неделя да бачкам... и при положение, че с баща ми несе виждаме много често незнае за моите неща които върша и си мисли, че си кисна по цялден в къщи и искаше да ме записва на уроци по AutoCad общо взето аз съм не ангажиран човечец.
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Като сгазена с валяк..едва издържаммм
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Зависи къф ми е бил деня като цяла смисъл ако съм станал с усмивка и в даскало е ставало шоу мога и да карам по 10 часа а ако ми е кофти някво или е гадно времето не мога да издържа повече от 5 максимум 6 часа и почва ме боли глава да ме болят краката някви такива

Цитирай Първоначално написано от emo_kid_shadow
    След 7мия ча съм като пиана... Изобщо не осъзнавам на кой свят се намирам... Всичко ми е много смешно и се хиля като луда...(защо "като"?)
    +1
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

аз след втория се побърквам,какво остава след седмия..

С нетърпение искам да се прибера у дома...Особенно в нащо даскало е супер тъпня!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]чувствам се уморена и гладна не ми се стои пове1е на училище .Искам да се прибера вкъщи да се наям и да си почина.Никога не бих приела да станат 10 часовете
    +1 ..bojee sq sam kat v grob a ako stanat po 10 naprao 6te sam kat mumiq we
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Така както би се чувствал всеки един нормален човек-страшно изморена.Като се замисля, че и днес имам толкова часове, та свят ми се завива само при мисълта.

пс/ние сме на блоковота система, тоест 1.20 никакво мърдане/
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Радостен изпълнен с енергия и положителна емоция,да се прибера и припадна в леглото.Най-гдно беше като се налагаше да седя от 07:30h до 18:30h на учелеще заради сипове и частни уроци по English. Неиздържах и аи'.13h Нищо не са......No Problemo...

Голям фен Аватара на Yancheto
    Само аз ли не се чувствам зле след седмия час?Никога не съм се уморявала,чувствам се напълно нормално и не ми пречи,че имаме 7 часа ,но не искам да стават 10!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    ами много много много скапана... а като имаме и СИП- още два часа, направо умирам

Мега фен
    Аз до 8-я час не изтърпям и бягам!

Град
    Okinawa
    Аз подобно на малките деца не мога да стоя дълго на едно и също място...та до 4тия час едва издържам,когато имам 6 или 7 ми е мъка...пък не си представям да имах по 10.За квато и подготовка да става въпрос няма начин..И без това когато си уморен ти е само до слушане и внимаване в час,така че не мисля че е удачно да имаме по 10 часа

Хаха, аз всеки ден имам 7 часа. Как се чувствам? Уморена, гладна, тъпо ми е. И при мисълта, че трябва да уча за следващия ден-колко имам да уча ....

Град
    In Devil's Castle
    ами аз още от първия откачам,почвам да се въртя,да говоря с госпожите и учениците,пък след седмия ми е тъпо....искам да имаме 58 часа,ако така ще виждам момчето,което харесвам
    someone else...

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    ами аз още от първия откачам,почвам да се въртя,да говоря с госпожите и учениците,пък след седмия ми е тъпо....искам да имаме 58 часа,ако така ще виждам момчето,което харесвам
    На тебе ти е лесно, че има какво да те крепи. А нас жаждата за знания ли да ни крепи?
    След 6 час съм като настъпан кроасан . В понеделик и вторинк имаме по 7 часа, а в сряда и в петък и зип Това значи +2 часа още.20 минути път (ако бързам) и после съм уморен. А като се сетя че имам да уча ...
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Седмият час е цвете в сравнение с осмия. Даже веднъж за малко да ни заключат в училището.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Всеки петък имам 8 часа като последните 3 са математика Наистина е много весело...пък да не говорим колко научаваме докато ядем и лежим по чиновете...7-8 часа идват много за когото и да било
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Икам да пребия вдички даскали...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Скапана, гладна и изтормозена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си