- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Kак се чувствате след седмия час в училище?
chustvam se kato pre**an kozel
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
kato prebita sym sled 8-q chas a pyk za 10-q neznam edvam hodq , myrzi me da gledam , spi mi se , nervna sym , umiram napravo........blqqq
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
И 7 е гадно пък 10.Искам да се прибера и да не ида повече ама какво да се прави![]()
лелеее...толко мразя да имам 8 часааа
откачам напрао
предстаам си да имам още два плюс тия осем
Амии....след седмия час...как да кажа....имам нужда да удара някой или да счупа нещо не знам що.И то не какъв 7ми час ами БГ...простоо...един път от нерви си тръгнах по средата на часа да ходя да ям![]()
..this world is watching me..
и аз сьм такаПървоначално написано от kocko
![]()
![]()
O_o da ti imam problema![]()
tova sum go zadala kato tema vuv vruzka sus edin debat v koito az oponiram na moi suy4eni4ki koito puk podkrepqt tezata y4enicite tr da y4at po 10 4asa dnevnoПървоначално написано от ezi4e
az subiram mneniq za da dokaja 4e u4enicite sa tvurde izmoreni sled 7-miq 4as da ne govorim za 10 4asa koito sa absyrdni nezavisimo kakva podgotovka se predlaga!!!
tozi debat e dnes...taka 4e stiskaite palci da se spravq(est 4e 6te se spravq temata koqto za6titavat oponentkite mi e absyrdna!!!)
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
Аз повече от 7 часа?![]()
Ти бъзикаш ли се с мене
![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
mi strahootno 6tot seki den imam 7 4asa i sled sedmiq si tragvammmmmmmmmmm (:
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
След 6ти час се чувствам като на 4 крака представям си след 7ми...![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
след 7ия час съм винаги каталясала.... пък какво остава ако имаме 10 часавъй аз на връщане от даскало ши са влача по улиците бре...Ай без тея
![]()
Първоначално написано от N0_feAR
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
След 7-я час се чувствам пребит, сдъвкан, изплют, размазан и после грижливо препикан от глутницата уличи-превъзходни навъртащи се край даскальото. Следва бърза терапия с 500 мл. бира венозно с гадчетата от класа![]()
Да, знам, че не съществува дума "Spirital" в английския език...
Give me fuel, give me fire, give all that i desire...
Mi mnOgO gAdbO..uJas...mN mI sE sPi i sum gladnA.....
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Ами... супер се чувствам... защото спя.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ем,зависи,но обикновено мн гладнаи страшно ми се спи![]()
а като в петък са ми натресли 9 часа ...Първоначално написано от halino0r
![]()
не тир братче ами не знам кво е минало през мене...