- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Kак се чувствате след седмия час в училище?
смазана
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Уморена ,гладна,спи ми сее и искам в нас най-накрая![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Изморена и ми е скучно, но като изляза от училище и се развеселявам :P
Както и след 1 час,само че като прибавим още малко скука,глад,случва се и да поспивам...и такам..
Полу умряла![]()
![]()
аз не моа да издържа до 4 час вий за 10 говорите![]()
ти ме питай как се чувствам след 8ия час, демек след 3 часа немски без междучасия, вечерта, на дъжд, без автобус до нас![]()
Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...
Ми зависи какъв е бил деня. Случвало ми се е да имам супер гадни предмети, но самия ден да ми е бил весел и след 7-ия час се чувствам идеално.Както и след 9-ия, когато имаме 4 часа хореография,но като знаеш, че се подготвяш за концерт,колкото и да съм уморена излиза усмивка на лицето ми.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
aixuaiuxiauxiauxiauxiauixuaiux azzz nikoga ne sam sedqla za 7 chas![]()
![]()
![]()
begi weeeee tva si e ma4enie....za kvo da sedq?! da gleam tapata fizionomiq na taq po Literatyra aoxoaixoaix za kfo? kato moga y nqkoe kafence da si sedq.... a daje kogato e petyk....si tragvam vinagi sled 3ti 4as da se opraqm za we4erta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..
Почти никога не оставах след 6тия час![]()
Мое духате 'сички
В идеално настроение за тренки![]()
![]()
![]()
4yvstvam se izmorena,stra6no tapo mi e.....
чуствам се адски уморена и ми се ще да гръмна даскалите на които не им омръзва постоянно да на тормозят с писане поне на 12 тите класове дайте малко почивка бе![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я МрАзяТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
както по време на първия-заспала и гладна..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
офффф мн мн изморен пъи даже имам 8, а и не одобрявам увеличението им,дории да има повече подготовка-ти ще си се едно на работта..
Затъпял!![]()
Абсолютно...И като видиш някоя учителска физиономия бягаш надалеч...Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
ohh.........az imam po 9 4asa po4ti seki den......ti-"kak se 4yvstvate sled 7-q 4as" az o6te sled 6-1 sum skapana.........puk za 7-q da ne govorim
a kfo ostava za 9-q![]()
![]()
![]()
Mm скапана и гладнааа![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ние тази година имаме само един ден със седми час и то последните два са рисуване, винаги ни пускат по-рано.А миналата година нямахме нормален ден, всеки ден бе със 7 часа, беше ужас, не знам как оцелях.
![]()
Ми аз 2 пъти седмично имам по 8 часа и 1 път по 9.След 6тия час изпушвам,а след 7мия ми гърми системата.
senza te la vita e' dolore...
ест че не съм съгласна за 10 4аса да имам. В сряда имам 9 и това е просто убийство, защото още след 6 час учениците изключват какво им се говори и от тези 10 часа поне 4 ще са излишни и безмислени. Иначе след 7 час се чувстват радостна и уморена![]()