- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Kак се чувствате след седмия час в училище?
Щастлива, че училището е свършило..![]()
ми рядко остовам до 7-мия час а ако остана после нз къде съм буквално
kato zombi![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Емм ЩАСТЛИВА![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
гладен озлобен и заспал![]()
4 и 12т. от правилата
sled 7 4as se 4ustvam super skapana,spi mi se i napravo ne znam kude se namiram,no sled 1 cigara ili 1 kafe vsi4ko e na 6![]()
ако съм все още будна-изнервена,гладна и гадна...
Чувствам се бодър,отпочинал все едно съм спал 7 часа![]()
аз имам 4 часа на ден ...
е яко е
като изключим факта че единия е с продължителност 1 час и 17 мин
и ми харесва доста повече този вариант щото горе долу аз си избирам какво да имам и от сега знам какво ще правя за в бъдеще (; а след 4тия час.. хмм вече почнах да не усещам как бързо минава времето.. те 2та първи минават после имаш голямо от 1 час после още 2.. мн мн бърже минават пък и 1 ден в седмицата часовете са намалени на 45 минс маи и тогава съвсем си приказваме в часоветеи съвсем не се усеща как лети вреемето
![]()
Луди ли сте 10ти часаз след седмия ме мързи да стигна до нас а след 10ти ще спя в даскалото
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Az li4no se 4ustvam palen s energiq,za6toto sum 6astliv 4e e svar6il 7-miq 4as.NO 10 4asa e ..............................
Offfff skuka..........
Ми след като съм преспал 7 часа се чуствам Перфектно![]()
Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
И.А.
Много гадно.Просто нещото което ме задържа на даскало е, че не съм се виждал със съучениците половин ден.И така като се видим и ни е някво готино, но до последния час изчерпваме обикновено темите на разговор и плямпаме глупости, уморени сме и атмосферата става няква изнервена.Обикновено тоя момент настъпва междучасието преди последния час, който често е 7...понякога 8, понякога 6.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
10 часа ли я се скрйте бе аз след 6 съм скапана а ако са 10 да не говоримако направят 10 часа ето тфа ще е реакцията
![]()
![]()
kvi 10 chasa?men i sedem sa mi mn i to kogato imam na den po 4 chasa himiq... ili biologiq...
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Както мразя и ненавиждам първия час ... седмия 100 пъти повече.Едвам издържам ,, ако станат 10 няма да уживея ...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Седмият час ми се вижда като мираж, два пъти в седмицата имам 9![]()
![]()
Животът е един.Да го изживеем както трябва!
Веднъж в седмицата имам 9 часа и просто не си представям как ще е ако трябва да са 10. След 7час ми се спи и нз къде се намирам пък да не говорим за повече![]()
4уствам се като торба която трябва да мине през цяла пустиня докато се пребере в къщи ! Ако имаме 10 нз ве4е тотално ще изкукам ! Във миналото даскало 10 4аса щеха ми минат по леко но във това.... независимо 4е тука даскалите са по яки там компанията беше по яка !![]()
Първоначално написано от sm_95
Така си е!Аз имам веднъж седмично 7 часа и слава богу!Малеее,ако имахме 10 часа щях да се гръмна ужас!Чувствам се ужасно след 6-7мия час ии добре че живея до училището не ми се налага да прекосявам града,за да стигна до нас.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Чувствам се отвратително!В допълнение с това съм и първа смяна,и след 7-я час толкова ми се доспива,че не е истина.Тъпо ми е 7 часа подред да седя залепена за един стол и да слушам уроците.Блях!Не стига,че след 7-я час се чувствам смазана,ами и живея на 20 мин. път от училището.Тааа.. ужаса е двоен.![]()
Аз след шестия час съм смазана и буквално броим с останалите минутите до края на учебния ден. Ако ги направят по десет часа, хиляда процента, че половината все ще се 'разболяват' преди последните...
в момента 7 учебни часа ми се струват твърде малко.. имайки предвид че в някои дни съм на лекции от 8 сутринта до 6 вечерта![]()