- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Kак се чувствате след седмия час в училище?
чувставм се ужасно.. и ще призная че дори съм плакала в училище![]()
![]()
аа аз още след третия час чувствам, че живота oт мен изтича..няма да казвам какво е след седмия {{ ходещ труп }}
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ооо, супер яко се чувствам, особено ако ще имам и тренировка след това... На кратко казано - иде ми да се гръмна...![]()
Много добре, защото НАЙ-СЕТНЕ съм приключила![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Много умряло![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ами то и аз съм 8 клас но имам 3 пъти седмично сесем часа и 2 пъти по 5 то как мога да се чуствамПървоначално написано от sladku_bebzi
така
,
така ,
така много често ,но най-вече така
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много е гадно.. особено ако предишните 5 часа са били испански...Иначе все някак се търпи ^^
Stay up all night with the stars *
като блъсната от ТИР![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Хмм..7 час..общо взето се чувствам уморена и то доста,особено ако преди това сме имали 6 часа английски.. / Да 20 час,още малко ще спим в даскалото.Имам чувството,че само се чудят каква простотия да измислят...![]()
mn mn gladen![]()
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Като стар парцал за под, леко разложен при това.
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Пф, поне не съм единствената, на която 7 часа са и най-малкото в седмицатаПонеделник - любимия ми. Вторник до петък кат се заредят все по 9 часа
Аз си се чуваствам нормално
![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
уморена![]()
Суетата.Моят любим грях.
мн мн уморена,гладна и тотално откачила![]()
...след дъжда кървавите следи се заличават ...и тогава всичко започва от начало..
Хаха, 10 часа? Посмали, манго, нали ще се забранява да излизат до не-знам-си-колко години след 20:00 ? То 10 час трябва да свършва..мм..21:30 ако не се бъркам??
Нулеви бе, моме...Първоначално написано от Luvcraft
![]()
Аз най-много по 8 имам иии май вече писах в темата...![]()
ми,иде ми да си поспа малко,но тъй,като винаги почти винаги са по математика или български не искам,щото майка ми ще има близка среща с някой учител.![]()
Чувствам се УЖАСНО! -.-"
Вярно, че аз по програма имам само 7 часа, но във вторник след 6-тия съм на СИП, който продължава 2 учебни часа. След това имам половин час почивка и след това съм на дом. бит и техника, който също е равен на 2 учебни часа10 часа в училище ...
Бог да ми е на помощ когато станат и повече![]()
SCREW THE RULES I HAVE GREEN HAIR!!!!
Първоначално написано от sladku_bebzi
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
+1 (doh)Първоначално написано от LipSoFAnAnGel
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
чувствам се Ужасно![]()
дори съм плакала в училище
![]()
отвратително...все едно са ме били цял ден,особено ако съм 2ра смяна...![]()
V staroto daskalo imah i po 9 i po 8 sega imame samo 6 ;D xaxa
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.