- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Kак се чувствате след седмия час в училище?
убита, гладна, озверяла грррр като чуя звънеца ми иде да галопирам до вкъщи![]()
Адски зле-имам чувството,че този час минава най бавно.
понякога се прибирам и веднага се отправям към кревата,друг път-не се прибирм![]()
,Първоначално написано от ice_cream_f
+652658541![]()
![]()
![]()
чувствам се ужаснооооо.спи ми,гладна съм и си мисля как като се прибера ще тряа да уча за другия ден.тогава ми става още по гадно и си мисля дали да се "самоубеся"??
![]()
![]()
така се чувствам
DoN't LeT tHeM sAy YoU aInT bEaUtIfUl, ThEy CaN aLL gEt FUCKED, jUsT sTaY tRuE t0 y0u...~!!!
7 часжестоко могат да се излъжат учителите да седим
те ги мързи да преподават
малее аз направо умирам там 7 час![]()
Два дена в седмицата имаме седем часа и един ден осем.
Седем е по поносимо, но в петък са ни тропнали осем часа, шест от които отвратителни.
Едвам издържам, особено с нулевите. Много мразя да ставам по рано, да се приготвям по малко и да бързам... нямам нерви, но какво да се прави...
стига да не съм имала 7 часа английски .... горе-долу добре се чувствам :/
Аз от 5ти клас имам всеки ден по седем часа и вече не ми прави впечатление, е естествено бих искала да не карам седми час, но........
Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change
хм, аз по принцип имам по 6 часа. Веднъж седмично имам 8 и после се чувствам ужасно изморена.
Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!
>>>![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Нека станат 10 и държавата да отпуска на всеки по 2 грама на ден пък ще седя и до 15-тия![]()
Зависи от дена
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от sladku_bebzi
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Изтощена...
Аз след 6-тия немога да гледам пък 7 направооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооо........
А за т'фа за 10 часа.. най - вероятно ще спя или ще си тругна..
както в предишните![]()
мии... тотално отегчена, особено ако съм 1-ва смяна. тогава толкова ми се е доспало, че и права бих могла да дремна...![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)