Много ми е тъпо!Значи всичко започна оня ден!Чатехме си и тя само ми се лигавеше,на мен ми беше тъпо,ама нищо не й казах-откаде накаде ще й развалям настроението?!И стана въпрос за мен и аз спомен,че ме боли главата,при което тя се спука да се хили!!!И аз започнах да я иронизирам и написах нещо от сорта,че е много яко всички да ми се смеят и да се изхили по-силно,че не я чувам,при което тя ми запълни екрана с търкалящи се по земята от смях емотикони!И се вбесих,ама си замълчах-нетипично за мен!И спряхме да си пишем!Вчера тя ми писа,ама аз не върнах и днес просто реших,че е адски тъпо да се караме за такива дребни неща-все пак се приятелки от както се помня и толко неща сме преживяли заедно и да се скараме за това е огромна глупост!И решавам аз,че ще й пиша,при което тя ми се зъби и ме иронизира и аз не се сдържах и аз започнах с мойта любима ирония и стана нещо и тя вика:"Не думай" и аз:"Еми добре тогава,няма вече!" и тя ми пише:"Иеееееееееееееееееее й!!!"Адски гадно ми е и попринцип съм доста горделива и...Ама дайте съвет как да се сдобрим,защото без нея ще откача!Безкрайно много я обичам...