.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Град
    Своге

Скарах се с the best fr

Много ми е тъпо!Значи всичко започна оня ден!Чатехме си и тя само ми се лигавеше,на мен ми беше тъпо,ама нищо не й казах-откаде накаде ще й развалям настроението?!И стана въпрос за мен и аз спомен,че ме боли главата,при което тя се спука да се хили!!!И аз започнах да я иронизирам и написах нещо от сорта,че е много яко всички да ми се смеят и да се изхили по-силно,че не я чувам,при което тя ми запълни екрана с търкалящи се по земята от смях емотикони!И се вбесих,ама си замълчах-нетипично за мен!И спряхме да си пишем!Вчера тя ми писа,ама аз не върнах и днес просто реших,че е адски тъпо да се караме за такива дребни неща-все пак се приятелки от както се помня и толко неща сме преживяли заедно и да се скараме за това е огромна глупост!И решавам аз,че ще й пиша,при което тя ми се зъби и ме иронизира и аз не се сдържах и аз започнах с мойта любима ирония и стана нещо и тя вика:"Не думай" и аз:"Еми добре тогава,няма вече!" и тя ми пише:"Иеееееееееееееееееее й!!!"Адски гадно ми е и попринцип съм доста горделива и...Ама дайте съвет как да се сдобрим,защото без нея ще откача!Безкрайно много я обичам...
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Пговорете сериозно и се разберете се пак за такива глупости не е редно да се карате кажи и че оная вечер не ти е било добре и за тва така си направила и че съжаляваш мисля че ще помогне се пак нали сте приятелки. Айде успех.
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от BAD_KID
    Пговорете сериозно и се разберете се пак за такива глупости не е редно да се карате кажи и че оная вечер не ти е било добре и за тва така си направила и че съжаляваш мисля че ще помогне се пак нали сте приятелки. Айде успех.
    Ми опитах,ама тя веднага ми се зъби и аз не мога да тъпря такова отновение откогото и да е!Веднага с иронията и ме вбесява!!!

И аз съм попадала в подобна ситуация.Най-добре поговорете и разрешете проблема,а ако пак те ядосва не я слушаи и не и отговаряи, а кажи това което си си намислила

ako ste v edno daskalo, osobeno v edin kals samo otidete na daskalo i pak 6te ste zaedno i 6te si pravite veselo spoko
    Koito ne me ponasq da se iznasq!

Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от chance_baby
    ako ste v edno daskalo, osobeno v edin kals samo otidete na daskalo i pak 6te ste zaedno i 6te si pravite veselo spoko
    Не сме!Тя е с 3 години по-голяма от мен,да не говорим,че живеем на 30 км разстояние!Но попринцип сме си на един акъл и винаги сме се разбирали!В редките случаи,в които се скараме за дребоялии максимум до ден сме се сдобрили!А ще я видя чак на 25-ти,когато ще ходя при баба и дядо,а ако не се сдобрим до тогава...не знам...

Изчакай малко и поговори пак с нея. Може да и мине до тогава. Извини и се - колкото тя има вина, толкова и ти! Наистина е гадно да се карате за такива работи, но понякога се случва...Сигурна съм, че и на нея и е гадно и съжалява, затова и звънни (по добре по телефон, отколкото по скайп) и се разберете.
    Успех!

Град
    Своге
    Писах и това,което мислех за спора!И тя ми е каза,че не съм в ред!Започнахме да се караме и накрая тя избяга-излезе от скайпа Не мога да си крива душата само за да се сдобрим...Ама не мога да спра да плача

Град
    СофиЯ
    Aма ти си голям инат!Бъди малко по-снизходителна към другите...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

еми тя вижда, че и се хващаш и от там почва цялата история . Или нещо я е подразнило в теб .
    Бтв една от 2те случаино да е дева, близнаци или рак защото точно същото поведение имаше моя най добър приятел от миналия клас а аз точно така му се връзвах

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Изчакай да мине малко време и да се успокоите и двете..и после тя сама ще те потърси..или ти й се обади да си говорите..Ама е трябвало от самото начало да й кажеш че не ти е добре..или въобще да не я иронизираш
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от kykyto
    еми тя вижда, че и се хващаш и от там почва цялата история . Или нещо я е подразнило в теб .
    Бтв една от 2те случаино да е дева, близнаци или рак защото точно същото поведение имаше моя най добър приятел от миналия клас а аз точно така му се връзвах
    Стрелец е Ама тя не е такава...Сега си пишем и аз се старая да не започна пак с иронията...Стискайте палци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си