.

Виж резултатите на анкетата: Кога вече не сте девствени?

Гласували
145. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Когато момче е проникнало и ви е дефлорирало!

133 91,72%
  • Когато сами сте се дефлорирали при мастурбиране!

9 6,21%
  • Пипнала ли си се там долу, вече не си девствена!

3 2,07%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Цитирай Първоначално написано от 1000RR
    Живота не е само ебане има и други работи, ама за тях иска малко акъл
    Ами а де! Върви убеди 12-13-годишните, дето сега се прое*ават, а на моята възраст (16) вече ще са минали половината град, че могат да се направят на големи и зрели какички и без да си дават дупенцто наляво и надясно...
    НО ЗА ДА НЕ СИ ДАВАТ ДУПЕНЦАТА НАЛЯВО И НАДЯСНО СА ВИНОВНИ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ, КОИТО ПРАВЯТ ДЕЦА И ПОСЛЕ ГИ ОСТАВЯТ НА ПРОИЗВОЛА.
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Град
    Blondeland
    Е е е , имам чувтството вече , че всеки пише поне по една тема за момичетата , проебали се на 13 - 14.
    Почвате да ги псувате , да ги наричате курви , да оплювате и осъждате родителите им .... обществото.
    Да кажа само , че вече не правят такова впечатление темите от тоя род...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Е е е , имам чувтството вече , че всеки пише поне по една тема за момичетата , проебали се на 13 - 14.
    Почвате да ги псувате , да ги наричате курви , да оплювате и осъждате родителите им .... обществото.
    Да кажа само , че вече не правят такова впечатление темите от тоя род...
    Офф ама егати и темата! Уж насочена към девствените момичета,как искат да се отворят -с предмет ли нз си с кво ,а по едно време автора в тази тема към "девствените момичета" започва да говори за някви к*рви дето нз кога се про*бали и почва да ги нарежда по безумно тъп начин-"Вместо да се застрелям мога ли да ви го сложа в устенцата на всичките а?
    Курвите, на които не им харесвам мога да им кажа само да ми налапат големия хуй и да мълчат. Не може няква курва на мене да ми обяснява кво е право, що е криво. Нито сте ми на чекиите, нито на ебането. "
    Без коментар за хубавата тема за девствени!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Живота не е само ебане има и други работи, ама за тях иска малко акъл
    Ами а де! Върви убеди 12-13-годишните, дето сега се прое*ават, а на моята възраст (16) вече ще са минали половината град, че могат да се направят на големи и зрели какички и без да си дават дупенцто наляво и надясно...
    НО ЗА ДА НЕ СИ ДАВАТ ДУПЕНЦАТА НАЛЯВО И НАДЯСНО СА ВИНОВНИ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ, КОИТО ПРАВЯТ ДЕЦА И ПОСЛЕ ГИ ОСТАВЯТ НА ПРОИЗВОЛА.
    Не е точно заради безотговорността на родителите, по-скоро е криворазбраната родителска обич и това да ги оставят да правят каквото си поискат без последствия.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    до твоята звезда :)
    Има хора които смятат, че като се пипнат и вече не са девствени .. ужас ..

Шматки Защо не ми дойдете на гости да видим как ще спорите с мен тогава. Разбрали не разбрали пишат там. Тъпите путки.

Когато спориш с идиот вероятно същото прави и той.

А модератора кво чака да я трия тая тема, тя се усра.
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Град
    sofiq
    suvsem tupa i izli6na tema spored men!mneniqta predi men mai iz4erpvat vs!az kato devstvena moga da kaja 4e samo nqkakva bezmozu4na zagorqla 100 kg destvenica(primerno)koqto muj ne q poglejda bi pribegnala kum nqkakvi pomo6tni sredstva!devstvenosta e cenno ne6to!purviq sex tr da e s 4ovek na kogoto durji6-kogoto obi4a6(i ne samo purviq-po princip)sexa e ne6to krasivo,intimnoo,li4no!nemoje6 da zamesva6 krastavica(naprimer) v tova krasivo prejivqvane
    znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!

Цитирай Първоначално написано от zaetasum
    suvsem tupa i izli6na tema spored men!mneniqta predi men mai iz4erpvat vs!az kato devstvena moga da kaja 4e samo nqkakva bezmozu4na zagorqla 100 kg destvenica(primerno)koqto muj ne q poglejda bi pribegnala kum nqkakvi pomo6tni sredstva!devstvenosta e cenno ne6to!purviq sex tr da e s 4ovek na kogoto durji6-kogoto obi4a6(i ne samo purviq-po princip)sexa e ne6to krasivo,intimnoo,li4no!nemoje6 da zamesva6 krastavica(naprimer) v tova krasivo prejivqvane
    +!

Град
    At home...
    Отговор А

Град
    In the middle of Nowhere
    2000 чекий smqtai broish li gi e
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си