- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към девствените момичета!
НО ЗА ДА НЕ СИ ДАВАТ ДУПЕНЦАТА НАЛЯВО И НАДЯСНО СА ВИНОВНИ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ, КОИТО ПРАВЯТ ДЕЦА И ПОСЛЕ ГИ ОСТАВЯТ НА ПРОИЗВОЛА.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
Е е е , имам чувтството вече , че всеки пише поне по една тема за момичетата , проебали се на 13 - 14.
Почвате да ги псувате , да ги наричате курви , да оплювате и осъждате родителите им .... обществото.
Да кажа само , че вече не правят такова впечатление темите от тоя род...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Офф ама егати и темата!Първоначално написано от Jeuelle
Уж насочена към девствените момичета,как искат да се отворят -с предмет ли нз си с кво ,а по едно време автора в тази тема към "девствените момичета" започва да говори за някви к*рви дето нз кога се про*бали и почва да ги нарежда по безумно тъп начин-"Вместо да се застрелям мога ли да ви го сложа в устенцата на всичките а?
Курвите, на които не им харесвам мога да им кажа само да ми налапат големия хуй и да мълчат. Не може няква курва на мене да ми обяснява кво е право, що е криво. Нито сте ми на чекиите, нито на ебането. "
Без коментар за хубавата тема за девствени!![]()
Не е точно заради безотговорността на родителите, по-скоро е криворазбраната родителска обич и това да ги оставят да правят каквото си поискат без последствия.Първоначално написано от 1000RR
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Има хора които смятат, че като се пипнат и вече не са девствени .. ужас ..![]()
![]()
![]()
Шматки![]()
Защо не ми дойдете на гости да видим как ще спорите с мен тогава. Разбрали не разбрали пишат там. Тъпите путки.
![]()
Когато спориш с идиот вероятно същото прави и той.![]()
![]()
А модератора кво чака да я трия тая тема, тя се усра.
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
suvsem tupa i izli6na tema spored men!mneniqta predi men mai iz4erpvat vs!az kato devstvena moga da kaja 4e samo nqkakva bezmozu4na zagorqla 100 kg destvenica(primerno)koqto muj ne q poglejda bi pribegnala kum nqkakvi pomo6tni sredstva!devstvenosta e cenno ne6to!purviq sex tr da e s 4ovek na kogoto durji6-kogoto obi4a6(i ne samo purviq-po princip)sexa e ne6to krasivo,intimnoo,li4no!nemoje6 da zamesva6 krastavica(naprimer) v tova krasivo prejivqvane![]()
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
Отговор А![]()
2000 чекий smqtaibroish li gi e
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..