.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99
    Ям си всичко и съм 175,50 кг.. но пак казвам,пиеш вода,спортуваш,плодове,зел нчуци и имаш гаранция на отслабване

Град
    Лапландия!?
    Просто не яж сладко не пий безалкохолно и тестените храни махни от менюто си,пролет е има толкова зелнчуци и плодове по добре замени с тях менюто си и за 20-30 минути прави някакви упражнения у вас

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от RaZcAkVa6tIq
    Tova do nqkade e i psihologi4eski problem.Ako spre6 da se trevoji6 za tova nqma da debelee6 dori da si qde6 normalno.Edna priqtelka vinagi qde ne6to no e s perfektna figura.

emm ... az neprekasnato qm .. a sam 175 i teja 55 kg
    Изобщо не е до психологическа настройка.Вие да сте чували някога са костна структура,за гени,за наследственост?Май не сте...
    Та по темата: Не трябва да се притесняваш.Всичко става с постоянство.Ако толкова искаш да отслабнеш не може да не правиш ник`ви упражнения.Поне по 20 коремни на ден и упражнения за стягане.Вместо диети и тнакива глупости,може просто да не хапваш много хляб и да намалиш сладкото.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    разделно хранене за постоянно, направи го навик.
    И много много спорт.

Saatana vittu perkele hate crew!

ти си дебела

батеееееееееееееееееее тупай белия чаршаф всеки ден и ще отслабнеш 100000 % мое и малко да преджасаш ма болите кура нали се друсаш

Не казвай немога.И аз си казвах,но в един момент като видях на какво приличам,как ми се реве като се видя с панталон по мене,си казах КРАЙ на това!И ето ме сега отслабвам постепенно.Но не се хвърляй в някфи диети,пълен глад,вода и хапчета.Но прояви малко воля.От самосебе си няма да стане!

Град
    Sofia :*
    awe svinio takava ti za da si 1 i 75 i da si 75 kg qde6 kato rasprana we alooo nemala jelanie za sport ti sig i pu6i6 mama ti deba mn mraza debeli momi4eta deti iskat da otslabnat ama ako moje bez uslie q se osuznai s hap4eta nema da stane kolkoto i da pie6 hap4eta ne stava bez da se ograni4i6 s hranata i da poti4va6 ot vreme na vreme .

Seki den sutrin pravi po nqkolko obikolki na bloka da se ispoti6 hubavo ako si gladna qj nqkakuf plod i piii voda pone 1.5 litra 2 litra gore dolo tolkova i edin put naprimer sledobed qj edna salata ama bez olio i takiva raboti
    sry 4e sum grub ama nemoa da priema 4e iska6 da otslabne6 bez usilie

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    Не мисля ,че толкова трябва да се влияеш от мнението на другите...но ако ти искаш да отслабнеш не ти препоръчвам диети,защото ако ги спреш лесно ще си върнеш свалените килограми... трябва да започнеш да спортуваи или да правиш редовни упражнения вкъщи... бягай,карай колело... хапвай си от всичко ,но в малки количества....мисля ,че това едобро решение

То ако ставаше без спорт и без да се ограничаваш ... всички щеха да са слаби

SPORT,SPORT,SPORT !! bez sporta nqma da postignesh nishto .... kato vi murzi kak iskate perfektni tela Za da imash jelanoto tqlo trqbva da se potrudish !!! murzeliv narod
    ~Remember,remember...25th of November~

Град
    в мислите му
    Хахахах, не може да ми обясняваш ти на мене и на половината форум, че нямаш време за фитнес.
    Ще пропуснеш некой сериал или кво?
    Някак си ше го намериш тва време и ше отидеш, щото липсата на гаджета, която спомена оня с акулата ти е най-малкия проблем.
    Майка ти и баща ти с право натякват, лошия външен вид ти е най-малкия проблем.
    С диети не си играй!!!
    В твоя случай е най-добре да потърсиш диетолог.

След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Първо искам да кажа, че наистина авторката не е права за това че...нямала време. НО ИЗВИНЯВАЙТЕ..МНОГО СТЕ ГРУБИ!!!!!!! Егати селската работа! Как може да я обиждате ''егати свинята...нз си какво'' ? Не е потърсила помощ за това!Не се излагайте !

По темата : Препоръчвам ти СПОРТА...ПРЕД ДИЕТИТЕ ! Другото което е,че трябва да пиеш мн вода. Намали хляба и сладкото.Примерно си позволяваи 1 път седмично.. Когато ти се дояде сладко, дъвчи дъвки......сладки

Успех
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    в мислите му
    Е да ама нали се сещаш, че ако се тъпче постоянно няма начин да стане само със спорт. Трябва си и режим на хранене.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Остави ги тези диети. Не яж след 19.00 и прави малко упражнения. Ако нямаш възможност, ги прави у дома. Трябва да свалиш 6-7кг.

Град
    в мислите му
    По мои сметки 8

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Amy_Dumas_Lifestyle
    Е да ама нали се сещаш, че ако се тъпче постоянно няма начин да стане само със спорт. Трябва си и режим на хранене.
    Е,да но нали се сещаш че не е това начина.Именно...да я обиждате. Не ,че ме бърка особено, но не сте запознати и с други фактори от нейния живот, за да определяте кой какъв е. Най-малкото,дори не я познавате (лично) Замисляте ли се...че и гена играе важна роля....че метаболизма и може да е бавен (явно е) Тя не е права,да казва че няма време за спорт,както казаха преди мен- има ли желание-има начин. Но все пак.... бъдете по-коректни. Хората в българия сме мн гадни....егати работата....

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

ТРЯБВА ТИ ДА ИСКАШ ДА ИЗГЛЕЖДАШ ДОБРЕ!НИТО РОДИТЕЛИТЕ НИТО НЯКОЙ ДРУГ ЩЕ ТЕ НАПРАВИ СЛАБА!ЗА ТОВА СЕ ИСКА ВОЛЯ НЕ МАРЗЕЛУВАНЕ И ЯДЕНЕ!ПРОСТО ПОНЯКОГА ХОРА КАТО ТЕБЕ МЕ ОТЧАЙВАТ!ХОРА КОИТО УЖ ИСКАТ ДА ИЗГЛЕЖДАТ ДОБРЕ,НО САМО УЖ .. И ПО ЗАДЪЛБОЧЕНО ПО ТЕМАТА: 1.ОТКАЖИ ХЛЯБ,ТЕСТЕНО,МАКАРОНИ И Т.Н. 2.СЛАДКО ! (1 ПАТ НА СЕДМИЦА ИЛИ НА РД НЕ Е ФАТАЛНО АКО СИ ХАПНЕШ МАЛКО) 3.ГАЗИРАНО!!! КОЛИ ФАНТИ ДАЖЕ И СОКОВЕ ! ИМАТ ПРЕКАЛЕНО МН ЗАХАРИ И ВЪГЛЕХИДРАТИ И ДО КОФТИ ВЪГЛЕХИДРАТИ! 4.НЕДЕИ ДА ЯДЕШ ПЪРЖЕНИ ХРАНИ! 5.ИЗБЯГВАИ КАРТОФИТЕ И ОРИЗА! ПРАВИ КОРЕМНИ ПРЕСИ,ОБИКАЛЯЙ ПОВЕЧКО (АКО НЕ ИСКАШ ДА ТИЧАШ ПРИМЕРНО) ПРАВИ НЯКАКВИ УПРАЖНЕНИЯ ВКЪЩИ ДОКАТО ГЛЕДАШ ТЕЛЕВИЗОР И ТВА Е !!! НЗ АКО Е ТОЛКОВА ФАТАЛНО ЗА ТЕБЕ... НО МОГА ДА ТИ КАЖА ЧЕ АКО ГО ПРАВИШ ТВА НЕЩО САМА ЩЕ СЕ УБЕДИШ ЧЕ МОЖЕШ СПОКОЙНО БЕЗ ТЕЗИ ХРАНИ ! И НЕ ТИ ПРИКАЗВАМ ЗА ПЪЛНО ИЗКЛЮЧВАНЕ А ПРОСТО ИЗБЯГВАНЕ! ЗА 1 МЕСЕЦ СМЪКНАХ 7 КГ . И ТО САМО ПО ГОРЕУПИСАНОТО НЕ БЯХ ДЕБЕЛА ПРОСТО ИСКАХ ДА СЕ СТЕГНА ЗА ЛЯТОТО! НА ТЕБЕ ЩЕ ТИ Е ЛЕСНО ДА ГИ СВАЛИШ ЗАЩОТО СА ТИ В ПОВЕЧКО..АЙДЕ КАСМЕТ АКО СИ СЕ НАВИЛА И МИ ПИШИ АКО ИСКАШ ДА ТИ КАЖА НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗАЩШТО КОЛКО ЛИ ПАТИ САМ КАЧВАЛА И ОТСЛАБВАЛО С НЕ МАЛКО КИЛЦА! НЕ ТИ ТРЯБВАТ ХАПЧЕТА А ВОЛЯ.И ЗАЩО СИ МИСЛИШ ЧЕ ХАПЧЕТАТА НЯМАТ ЙО ЙО ЕФЕКТ ???!
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Не се ядосвай,вредно е за нервната система.

Н-ти път вече,няма значение в колко ядеш,а колко изяждаш!Някои имат вечерно хранене в 23ч. и слабеят.
    Ако правите коремните в легнало положение,смисъл няма.Краката подпрени на ръба на леглото/за напреднали на стената/.
    Хапчетата действат на ниво самовнушение.Иначе са някакво нишесте.
    Разделното хранене е тъпо.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Град
    в мислите му
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Е,да но нали се сещаш че не е това начина.Именно...да я обиждате. Не ,че ме бърка особено, но не сте запознати и с други фактори от нейния живот, за да определяте кой какъв е. Най-малкото,дори не я познавате (лично) Замисляте ли се...че и гена играе важна роля....че метаболизма и може да е бавен (явно е) Тя не е права,да казва че няма време за спорт,както казаха преди мен- има ли желание-има начин. Но все пак.... бъдете по-коректни. Хората в българия сме мн гадни....егати работата....
    Тц тц..
    Леле, леле.
    Абе, аз ли не се сещам или никъде не съм обиждала момичето?
    Самата аз имам братовчедка, която си е пълничка, но все пак от понеделник насам сутрин тичаме, нали?
    Поне това.
    Тя как така има време, а е на 18, от което следва, че има и работа?
    Аз, че съм гадна гадна съм, ама не съм обиждала никой, тия с мненията тип "дебела си" съм ги отебала и пиша по темата, така прави и ти.
    Ако има нещо ЛС.

Иначе от коремни преси в легнало положение си има смисъл, или поне моя корем го показва.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Тц тц..
    Леле, леле.
    Абе, аз ли не се сещам или никъде не съм обиждала момичето?
    Самата аз имам братовчедка, която си е пълничка, но все пак от понеделник насам сутрин тичаме, нали?
    Поне това.
    Тя как така има време, а е на 18, от което следва, че има и работа?
    Аз, че съм гадна гадна съм, ама не съм обиждала никой, тия с мненията тип "дебела си" съм ги отебала и пиша по темата, така прави и ти.
    Ако има нещо ЛС.

Иначе от коремни преси в легнало положение си има смисъл, или поне моя корем го показва.
    Виж сега,не съм имала предвид твоите коментари. Но не мислиш ли ,че някои от останалите съфорумци са прекалено груби?

Съжалявам ако не съм се изразила правилно.

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Re: смятат ме за дебела

Цитирай Първоначално написано от bad_gurl_
    zdr. az sam na 16godini visoka sam 175 i teja 75 kilograma problema e 4e vsi4ki me smqtat za debela i mnogo mi natqkvat 4e trqbva da otslabvam dori maika mi i ba6tra mi postoqnnome hokat predi vreme opitah dieta ima6e efekt ama kato q sprqh pak si gi ka4ih qvno ne stava s dieti a za sport nqmam nito vreme nito jelanie molq vi daite mi saveta si. i ako imate mnenie za hap4etata za otslabvane koi sa efikasni i kakvo mislite poprincip za tqh

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    Мила, и аз имам същия проблем. На 15 съм, 1.68- 1.70 съм висока и тежа 67кг. Но аз самата зн че трябва да отслабна и от утре съм на диетата на Дюкан. Има тема за него в този раздел, можеш да прочетеш там ( аз и книгата му прочетох). Но един съвет от мен: ако се чувстваш добре с тези килограми, не си прави труда да отслабваш и пр; не го прави заради другите или заради майка ти и баща ти, прави го заради себе си. (и нашите непрекъснато ми пилят че съм дебела, едва ли не слон, но ми е все едно, аз отслабвам заради себе си, защото тялото си е мое! ) Айде успех, миличка.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от RaZcAkVa6tIq
    Tova do nqkade e i psihologi4eski problem.Ako spre6 da se trevoji6 za tova nqma da debelee6 dori da si qde6 normalno.
    +1
    и още нещо-то си е до ген...

Айде бе.
    Не можеш да ми докажеш.
    не натоварваш в правилните пропорции кръстът и коремните мускули/т.е.товариш си само кръста/.
    Освен това не вършиш нищо за страничните.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Град
    Sofia :*
    ax we mama vi daeba mn ste zle ( tiq deto pi6ete ot utre sum na taq deta ot drugi den na drugata) na kfa i dieta da ste kfito i hap4eta da piete bez ti4ane ne stava ..... kfo vi pre4i tolkova sutrin da stavate da ti4ate po 30 , 40 minuti s po4ivki . vika6 si nekfa priqtelka i si ti4ate pisna mi da gleam debeli hora pod 40 godini po ulicite koito sa se ispotili kato kone i qdat pica ili sa v Mc i posle mi vikat 4e nemat vreme da sportuvat ax mama vi daeba mrusna tolkova sportove ima tolko li roditelite vi nemoat da vi zapi6at da trenirate we

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си