.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99
    Цитирай Първоначално написано от _flirt
    ax we mama vi daeba mn ste zle ( tiq deto pi6ete ot utre sum na taq deta ot drugi den na drugata) na kfa i dieta da ste kfito i hap4eta da piete bez ti4ane ne stava ..... kfo vi pre4i tolkova sutrin da stavate da ti4ate po 30 , 40 minuti s po4ivki . vika6 si nekfa priqtelka i si ti4ate pisna mi da gleam debeli hora pod 40 godini po ulicite koito sa se ispotili kato kone i qdat pica ili sa v Mc i posle mi vikat 4e nemat vreme da sportuvat ax mama vi daeba mrusna tolkova sportove ima tolko li roditelite vi nemoat da vi zapi6at da trenirate we
    Ми като не искаш да гледаш дебели хора се самоубии :P ,защото такива винаги ще има...Не случайно България е на първите места по брой на затлъстели хора А и не мисля,че можеш да съдиш реално за един човек,за когото знаеш само килограмите,височината и годините :P Освен това не виждам какво лошо има в това момичето да си разпределя деня до последната минута и да няма време за фитнес?!Аз също почти нямам време и за това ми се налага вечер към 1 часа да правя коремните преси и другите ми упражнения иначе времето,което преди съм прекарвала във фитнеса ще е напразно (а аз естествено искам да си поддържам фигурата)
    П.П. Припомни си първите 7 год. (по-точно възпитанието,което си получил/а тогава)

Град
    Sofia :*
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    ax we mama vi daeba mn ste zle ( tiq deto pi6ete ot utre sum na taq deta ot drugi den na drugata) na kfa i dieta da ste kfito i hap4eta da piete bez ti4ane ne stava ..... kfo vi pre4i tolkova sutrin da stavate da ti4ate po 30 , 40 minuti s po4ivki . vika6 si nekfa priqtelka i si ti4ate pisna mi da gleam debeli hora pod 40 godini po ulicite koito sa se ispotili kato kone i qdat pica ili sa v Mc i posle mi vikat 4e nemat vreme da sportuvat ax mama vi daeba mrusna tolkova sportove ima tolko li roditelite vi nemoat da vi zapi6at da trenirate we
    Ми като не искаш да гледаш дебели хора се самоубии :P ,защото такива винаги ще има...Не случайно България е на първите места по брой на затлъстели хора А и не мисля,че можеш да съдиш реално за един човек,за когото знаеш само килограмите,височината и годините :P Освен това не виждам какво лошо има в това момичето да си разпределя деня до последната минута и да няма време за фитнес?!Аз също почти нямам време и за това ми се налага вечер към 1 часа да правя коремните преси и другите ми упражнения иначе времето,което преди съм прекарвала във фитнеса ще е напразно (а аз естествено искам да си поддържам фигурата)
    П.П. Припомни си първите 7 год. (по-точно възпитанието,което си получил/а тогава)

vuob6te ne mi se obesnqvai 4e bulgaria e na 1vo mqsto , kato e na 1vo mqsto trqa da se primirime 4e sme nai debelite hora li aaaa we ? i taka i s politikata tiq ni praat na guz politicite a si4ki mul4at .... lelelel kato stana na 18 6e gi poburkam teq skapanqci mrusni ! e zaradi takiva kato tebe deto se primirqvat 4e ve4e sme nai debelite 6e si ostaneme nai debelite az li4no ne vijdam s kfo tolkova ste zaeti sa lqtoto primerno kfo da ne bi da u4ite ili puk 4etete knigite po literatura ili u4ite o6te ot sega u4ebnicite ta da imate samo 6ci sme6nici takiva kfo me draznite we

1.Казах ЕДНО ОТ ПЪРВИТЕ!!!
    2.Ми това си е факт Аз не съм се примирила Ако бях щях да съм дебела като коледно прасе Имам си готино тяло със съвсем леко коремче,но то се получи заради проблеми със здравето и сега съм се захванала да го оправям :P
    3.Ми за разлика от теб аз си имам ангажименти
    4.Не ми говори на "we" .. Това,че ти си от село не значи,че трябва да ти търпим селския диалект!!!
    5.Вместо да псуваш по добре отиди да пиеш една студена вода и се успокой
    6.Живееш в БЪЛГАРИЯ!!!Пиши на БЪЛГАРСКИ!!!Не сме длъжни по 1 час да ти четем шльокавицата!!!
    7.Какво общо имат политиците с дебелите хора

Град
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    1.Казах ЕДНО ОТ ПЪРВИТЕ!!!
    2.Ми това си е факт Аз не съм се примирила Ако бях щях да съм дебела като коледно прасе Имам си готино тяло със съвсем леко коремче,но то се получи заради проблеми със здравето и сега съм се захванала да го оправям :P
    3.Ми за разлика от теб аз си имам ангажименти
    4.Не ми говори на "we" .. Това,че ти си от село не значи,че трябва да ти търпим селския диалект!!!
    5.Вместо да псуваш по добре отиди да пиеш една студена вода и се успокой
    6.Живееш в БЪЛГАРИЯ!!!Пиши на БЪЛГАРСКИ!!!Не сме длъжни по 1 час да ти четем шльокавицата!!!
    7.Какво общо имат политиците с дебелите хора
    1.lele momi4e 6e 4ete6 i 6e mul4i6 i ne mi spori
    2.ne sum ot selo - nemoa da pi6a burzo na kirilica
    3.iam angajimenti treniram futbol primerno izlizam s fr ;D golemite angajimenti a i seka ve4er trqa da ritam s fr axaahaxahx se pak sum samo na 15 ti kfo iska6 teoremi da izmislqm
    4. tfa s politicite be6e primer . zamisli malko i 6e razbere6 4e ni upravlqvat pederasi i geiove i si4kite sa mo6ennici i nqma nito edin 4ovek koito da im naprai ''zabelejka'' si4ki se kriqt kato mijki 6oto gi e strah i si4ki sa mi6ki kato stana na 18 6e gi poburkam teq 6e otide v parlamenta i 6e gi prebiq tiq praseta nedoneseni

^ дебел е народа защото не са ни свестни политиците ли
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Само не разбрах какво трудно има да използваш фонетика
    А и аз съм на 17 ама по цял ден имам да правя нещо => годините не са от значение

Айде спирам с караницата ...
    1.Че по-умният отстъпва ...
    2.Че спама стана много ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    awe moje li da ste tolkova tupi we

kazah 4e si4ki sme se primirili 4e sme nai debelite i tfa e i posle dadoh primer 4e sme se primirili kakfi hora ni upravlqvat ama qvno spora s 10 godi6ni ku4ki deto o6te malko ako me qdosat 6e gi namera i 6e gi udava v sperma

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    awe moje li da ste tolkova tupi we

kazah 4e si4ki sme se primirili 4e sme nai debelite i tfa e i posle dadoh primer 4e sme se primirili kakfi hora ni upravlqvat ama qvno spora s 10 godi6ni ku4ki deto o6te malko ako me qdosat 6e gi namera i 6e gi udava v sperma
    Малък,невъзпитан и неграмотен селянин Стига спами!!!По-добре отивай да си лягаш,че "Лека нощ деца" мина отдавна

Малък,невъзпитан и неграмотен селянин Стига спами!!!По-добре отивай да си лягаш,че "Лека нощ деца" мина отдавна [/quote] Подкрепям. А кучка викай на някоя др. Ама то със простаци какво ли да се занимаваме...

Град
    e dobre marylin ne me obijdai prosto aide izvinqvai 4e te obidih tebe i drugata madama ama se pak....

e dobre marylin ne me obijdai prosto aide izvinqvai 4e te obidih tebe i drugata madama ama se pak....
    Извинен си.

Град
    In the middle of Nowhere
    дебела била...които не те харесва да не те гледа бе аз съм на тоя принцип и аз не съм от най-слабите 1.70 67 кила никои досега не ми е казал нищо с колко хора на плаж съм ходила по бански са ме виждали и никои не ебаа много зависи и от хората с които се събираш какви са...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от RaZcAkVa6tIq
    Tova do nqkade e i psihologi4eski problem.Ako spre6 da se trevoji6 za tova nqma da debelee6 dori da si qde6 normalno.Edna priqtelka vinagi qde ne6to no e s perfektna figura.

emm ... az neprekasnato qm .. a sam 175 i teja 55 kg
    i az sum 175sm,teja 49-50kg,qm vsi4ko (slava bogu 4e sladko i hlqb po rpincip ne obi4am osven na sandvi4i nqkvi) + tva sum rajdala.i ot vreme na vreme mi se struva 4e tuk-tam ima ne6to izli6no

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Tova do nqkade e i psihologi4eski problem.Ako spre6 da se trevoji6 za tova nqma da debelee6 dori da si qde6 normalno.Edna priqtelka vinagi qde ne6to no e s perfektna figura.

i az sum 175sm,teja 49-50kg,qm vsi4ko (slava bogu 4e sladko i hlqb po rpincip ne obi4am osven na sandvi4i nqkvi) + tva sum rajdala.i ot vreme na vreme mi se struva 4e tuk-tam ima ne6to izli6no
    Човек да ти завиди Но все пак да не забравяме ,че си модел (или греша?)

А за успокоение на авторката...аз също не съм от най -леките..... 175 съм висока 60 кг... Но пък не ми дреме особено
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Направи си режим на хранене(по колко калории на ден да поемаш),след няколко дни стумахът ти ще се свие и няма да имаш много апетит.

Re: смятат ме за дебела

Цитирай Първоначално написано от bad_gurl_
    zdr. az sam na 16godini visoka sam 175 i teja 75 kilograma problema e 4e vsi4ki me smqtat za debela i mnogo mi natqkvat 4e trqbva da otslabvam dori maika mi i ba6tra mi postoqnnome hokat predi vreme opitah dieta ima6e efekt ama kato q sprqh pak si gi ka4ih qvno ne stava s dieti a za sport nqmam nito vreme nito jelanie molq vi daite mi saveta si. i ako imate mnenie za hap4etata za otslabvane koi sa efikasni i kakvo mislite poprincip za tqh

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Диета без спорт няма скъпа... А и кфо ти пука за мнението на другите вдигни си малко главата и самочувствието.. А хапчетата .. от тях няма да отслабнеш яж по малко по често без тестени и безлкохолни изделия и сладко тфа е УСПЕХ!!!

Град
    в мислите му
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Цитирай Първоначално написано от Amy_Dumas_Lifestyle
    Цитирай Първоначално написано от Amy_Dumas_Lifestyle
    Е да ама нали се сещаш, че ако се тъпче постоянно няма начин да стане само със спорт. Трябва си и режим на хранене.
    Е,да но нали се сещаш че не е това начина.Именно...да я обиждате. Не ,че ме бърка особено, но не сте запознати и с други фактори от нейния живот, за да определяте кой какъв е. Най-малкото,дори не я познавате (лично) Замисляте ли се...че и гена играе важна роля....че метаболизма и може да е бавен (явно е) Тя не е права,да казва че няма време за спорт,както казаха преди мен- има ли желание-има начин. Но все пак.... бъдете по-коректни. Хората в българия сме мн гадни....егати работата....
    Тц тц..
    Леле, леле.
    Абе, аз ли не се сещам или никъде не съм обиждала момичето?
    Самата аз имам братовчедка, която си е пълничка, но все пак от понеделник насам сутрин тичаме, нали?
    Поне това.
    Тя как така има време, а е на 18, от което следва, че има и работа?
    Аз, че съм гадна гадна съм, ама не съм обиждала никой, тия с мненията тип "дебела си" съм ги отебала и пиша по темата, така прави и ти.Ако има нещо ЛС.

Иначе от коремни преси в легнало положение си има смисъл, или поне моя корем го показва.
    Виж сега,не съм имала предвид твоите коментари. Но не мислиш ли ,че някои от останалите съфорумци са прекалено груби?

Съжалявам ако не съм се изразила правилно.
    Тия със слабите акъли и слабото възпитание го отебавай, авторката също трябва да го прави, а къде се изгуби тя?
    Иначе няма нищо, не съм разбрала

След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]

Според мен си комплексирана и то доста . Не знам какви трябва да са тея твои родители , които да ти натякват , че трябва да отслабнеш !!! На тяхно място бих ти предложила да излезем на разходка с колела или заедно да опитаме да спазваме здравословен хранителен режим една седмица примерно ... Щом родителите ти не ти помагат се опитай сама да преодолееш психическия проблем . Ти си си внушила , че трябва да си слаба , но не съзнаваш всъщност ЗАЩО ! Помисли си дали ти самата искаш да отслабваш или просто другите те обиждат и за това трябва да се промениш . Наистина поразсъждавай добре върху това . Това е на теория . Ето и как би могла да отслабнеш ( АКО ТИ НАИСТИНА ГО ИСКАШ ) на практика :
    Храни се здравословно !!! Често и по малко . Движи се максимално много . Вкъщи , вместо да гледаш телевизия легнала на дивана , стани и прави упражнения . Но не такива , които развиват мускулите , ами подходящи за отслабване . Тях можеш да ги научиш от инструктор или сама да потърсиш в Интернет .

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana

А за успокоение на авторката...аз също не съм от най -леките..... 175 съм висока 60 кг... Но пък не ми дреме особено
    Tuk ne stava vupros za rabotata mi,gena si e gen,i predi da stana model i sled tova metabolizma prosto si vur6i rabotata!

Град
    TAM KADETO OBI4AM

Tuk ne stava vupros za rabotata mi,gena si e gen,i predi da stana model i sled tova metabolizma prosto si vur6i rabotata!
    taka de... taka...
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Re: смятат ме за дебела

Цитирай Първоначално написано от bad_gurl_
    zdr. az sam na 16godini visoka sam 175 i teja 75 kilograma problema e 4e vsi4ki me smqtat za debela i mnogo mi natqkvat 4e trqbva da otslabvam dori maika mi i ba6tra mi postoqnnome hokat predi vreme opitah dieta ima6e efekt ama kato q sprqh pak si gi ka4ih qvno ne stava s dieti a za sport nqmam nito vreme nito jelanie molq vi daite mi saveta si. i ako imate mnenie za hap4etata za otslabvane koi sa efikasni i kakvo mislite poprincip za tqh

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Еми ако на теб не ти прави впечатление това, да не ти пука за мнението на другите. А междувременно не се тъпчи с хапчета, и внимавай с диетите, найй-ефикастно ще остлабнеш от бягане, каране на колело или просто много ходене всеки ден... аз така отслабвам )

Супер фен
    Диети не ставали, не ти се тренира, е как да стане !? Всичко става с воля. А ако не ти пречи това че си дебела (ако си) - недей да пазиш диети Няма смисъл да се мъчиш да отслабваш заради ваще само. Ако се чувстваш удобно в тялото си- супер. Ако не- сиг съм че знаеш всички начини- упражнения, ограничения, спорт и т.н.

debela si me 175/75... vari an fitnes i fkarai nqkwa dieta smakni pone 10kila

Просто намали количеството на 2/3 от сегашното и яж всичко, дори и сладко, не го отказвай напълно, но не прекалявай. Наблегни на основните храни. Остави неща като чипс, гризини и тем подобни. Вместо 1 кроасан препоръчвам да си вземеш кисело мляко и бизквити. Според мен е по-полезно. И така, гледай да ядеш по-здравословна храна, плодове, зеленчуци, яйца и много риба.
    Вземи и под предвид, че ако цикълат ти е дошъл скоро, преди година или две, от него първоначално се напълнява. Пък и ти все още си малка, така че не се лишавай от храна, защото се развиваш, пък и това колко килограма си не означава нищо. В друга тема четох колко момичета са около 170 и тежат 50 кг.. това е доста малко за ръста.. Не се притеснявай само, не ги слушай какво ти говорят другите, до края на побертета тялото ти мн ще се промени и най-вероятно ако не се тъпчеш като сумист ще отслабнеш с някой друг килограм. Не мисля че имаш нужда от повече.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от cooool
    Просто намали количеството на 2/3 от сегашното и яж всичко, дори и сладко, не го отказвай напълно, но не прекалявай. Наблегни на основните храни. Остави неща като чипс, гризини и тем подобни. Вместо 1 кроасан препоръчвам да си вземеш кисело мляко и бизквити. Според мен е по-полезно. И така, гледай да ядеш по-здравословна храна, плодове, зеленчуци, яйца и много риба.
    Вземи и под предвид, че ако цикълат ти е дошъл скоро, преди година или две, от него първоначално се напълнява. Пък и ти все още си малка, така че не се лишавай от храна, защото се развиваш, пък и това колко килограма си не означава нищо. В друга тема четох колко момичета са около 170 и тежат 50 кг.. това е доста малко за ръста.. Не се притеснявай само, не ги слушай какво ти говорят другите, до края на побертета тялото ти мн ще се промени и най-вероятно ако не се тъпчеш като сумист ще отслабнеш с някой друг килограм. Не мисля че имаш нужда от повече.
    a spored tebe kolko trqbva da tejat tezi po 170sm??? Okolo 80-90kg moje bi?!?!?
    Boje,mutiral narod,boje!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си