- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко можете да издържите без секс и мастурбиране, момчета?
Колко можете да изкарате най-много на сухо и без лъскане?
т.7
krem4et0
Аз максимум 2 седмици. Повече не мога. До психика опира въпроса. Физически не ме влече освен ако не се сетя за това, но като се сетя...![]()
em az do 1 sedmica i po4vam da poludqvam
Рано или късно всички си отиваме от този свят
Трудно съм се въздържал, но рекорд - 24 дни...![]()
2-4 дни![]()
Първоначално написано от Say It Right
1 sedmica maximalno
3-4 дена МАКСИМАЛНО, даже на 2-рия ден вече кат видя женско и полудявам ... веднъж 1 седмица бях успял да се задържа и просто не можех да стоя на едно място![]()
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
1 sedmica i 2 dena![]()
2-3 седмици... ама тогава всичко, което се движи или има дупка ме възбужда..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
edna sedmica![]()
Same here. :]Първоначално написано от Make_Me_Laugh
еми аз един път исках да се видя колко мога да се въздържа и към 2 месеца и нещо ама после просто стана непоносимо и неможах да издържа
Nai mn 2 dena![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
![]()
Четири дена...инак се откача![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
не много...
Първоначално написано от kombarka
Ами то щеш не щеш си идва - след 2-3 седмици физиологията се обажда и идват мокрите сънища. Ако това не се брои за cheating, мога да изкарам неограничено дълго време така (т.е. в това отношение рекорда ми е 11 месеца).
Не повече от седмица![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
рекорда ми е 5 години (първите ми 5 години) на 5 се научих и от тогава рекорда ми е 5 дни
Несъм засичал, колко мога да издържа, но на 3тия ден не издържам...
През лятото някакси повече издържам обаче... нз защо сигурно повече се изморявам знам ли...
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...