- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатстване след 7-ми клас в ЕГ Ловеч
Здравейте. В момента съм 7-ми клас и исмам намерение да кандидатствам в Езикова гимназия "Екзарх Йосиф I" в гр. Ловеч.
Та значи, искам да разбера отзивите за това даскало /разбира се, от такива, които са чували или учат в това даскало де/
Удачно ли е да кандидатствам там?
А, и какъв долу/горе трябва да е БАЛ-ът ми?:P
Еми аз съм таме
Иначе 90% от даскалите са супер печени и може да си говориш с тях направо са супер. Другите са малко по-злобни, ама ние ссе оправяме с тях![]()
Да ти кажа че много от момичетата са надувки без покритие, ако разбираш какво искам да кажа![]()
Иначе според мен това е най-удачния избор за гимназия за региона и не само....
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Мерси за отговора.Първоначално написано от slavito007
И ми е ясно, че повечето от момичетата са надувки.:P
![]()
И аз съм там..нямам кой знае какви отзиви..Ако ще ти трябва език е хубаво училището,ама ако си кат мен 'келеш' и Мг-то не е зле.Но на езиковата по специалното и интересното са традициите - пиесата,феста ...за бал аз имах 29.500 и можех да влеза спокойно с къвто език исках (в моя случай избрах немски)..
Първоначално написано от Emo Doll
ти че си първото мъжленце надуфка![]()
И аз уча в Езиковата. Според мен си заслужава да кандидатсваш в това училище. То ти гарантира научаване на език( ако си решила да учиш де). За мен най-големия плюс на Езиковата са традицийте и приятелите който можеш да намериш там
( това прозвуча много клиширано
, но си е така ) .
Иначе бал около 29.000 ти е достатъчен за първо класиране с немски ,за английския може би ще ти трябва повечко.
Усмивките са заразни!!! Бъди преносител !!!!
Аз имам един приятел, който 2007 год, завърши тва даскало и той беше страшно доволен от училището, класа... абе всичко!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]