.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Мега фен

Кандидатстване след 7-ми клас в ЕГ Ловеч

Здравейте. В момента съм 7-ми клас и исмам намерение да кандидатствам в Езикова гимназия "Екзарх Йосиф I" в гр. Ловеч.
    Та значи, искам да разбера отзивите за това даскало /разбира се, от такива, които са чували или учат в това даскало де /
    Удачно ли е да кандидатствам там?
    А, и какъв долу/горе трябва да е БАЛ-ът ми? :P

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Еми аз съм таме
    Иначе 90% от даскалите са супер печени и може да си говориш с тях направо са супер. Другите са малко по-злобни, ама ние ссе оправяме с тях
    Да ти кажа че много от момичетата са надувки без покритие, ако разбираш какво искам да кажа
    Иначе според мен това е най-удачния избор за гимназия за региона и не само....
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Еми аз съм таме
    Иначе 90% от даскалите са супер печени и може да си говориш с тях направо са супер. Другите са малко по-злобни, ама ние ссе оправяме с тях
    Да ти кажа че много от момичетата са надувки без покритие, ако разбираш какво искам да кажа
    Мерси за отговора.
    И ми е ясно, че повечето от момичетата са надувки. :P

Град
    Okinawa
    И аз съм там..нямам кой знае какви отзиви..Ако ще ти трябва език е хубаво училището,ама ако си кат мен 'келеш' и Мг-то не е зле.Но на езиковата по специалното и интересното са традициите - пиесата,феста ...за бал аз имах 29.500 и можех да влеза спокойно с къвто език исках (в моя случай избрах немски )..

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Еми аз съм таме
    Мерси за отговора.

ти че си първото мъжленце надуфка

Град
    Л о В е Ч
    Аз съм от Ловеч специялно не уча там но повечето ми приятели учат в езиковат та значи всички са много доволни и искат и за напред да продълйат да учат там ...

Цитирай Първоначално написано от NH3
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Еми аз съм таме
    Мерси за отговора.

ти че си първото мъжленце надуфка
    ей простьо!
    London Tipton

И аз уча в Езиковата. Според мен си заслужава да кандидатсваш в това училище. То ти гарантира научаване на език( ако си решила да учиш де ). За мен най-големия плюс на Езиковата са традицийте и приятелите който можеш да намериш там ( това прозвуча много клиширано , но си е така ) .

Иначе бал около 29.000 ти е достатъчен за първо класиране с немски ,за английския може би ще ти трябва повечко.
    Усмивките са заразни!!! Бъди преносител !!!!

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз имам един приятел, който 2007 год, завърши тва даскало и той беше страшно доволен от училището, класа... абе всичко!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си