- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо сексът е необходимост?
щото ше ти се пръсне хуя от напрежение
Е ако с приятелят ми сме разделени за определено време, разбира се, че не бих му изневерила, но ще ми е много трудно без секс.А и не виждам опция да сме толкова дълго разделени.По-скоро ще си взема билет за мястото къде е,за да го видя. Не можем и ден един без друг.Първоначално написано от Barbie
moga i bez da pravq sex no nemoga bez da qm nqma obshto hranata sus qdeneto osven 4e i dvete sa polezniПървоначално написано от alex_devv
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Щото е супер яко нещо и за двамата души.Взаимното доставяне на удоволствие,самото чувство...е незаменимо.
Всъщност секс е за се съвукопляваш с някой, с цел удоволствие и няма нищо общо с размножаването. Да, то става по същия начин, но секс правят и хомосексуалните 2-ки, но целта им не е да се множат, а да изпитват удоволствие. Именно удоволствието е това, което ни отличава от животните(май само делфините правеха секс само за удоволствие).
Така, че не мисля, че без секс не може да се живее и да се продължи поколение. В крайна сметка важен е оргазмът на мъжа, но не и този на жената, за да се продължи рода......
Колкото до спора между Барби и Хоти-когато съм далече от любимия(за радост последните 2 години е било най-много за 10 дни, когато бях на море), желание имам да го видя, да го гушна и целуна. Не ми липсва точно сексът, а той.
А на Барби приятелят не може да лети постоянно до Милано, а и да не говорим, че би й пречил на обучението там.