- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да ми станат по-големи гърдите?
Четох някъде,че за да имаш добре оформен бюст не трябва да спиш по корем или да носиш торби с покупки примерно,притиснати до гърдите ти.
До авторката:Мила,не се притеснявай толкова за размера на гърдите си,защото твоето тяло все още се развива и ще продължи да се развива още доста години.
Силикон др начин няма........
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
другия начин е да чакаш да ти пораснат ако си под 18Първоначално написано от ~Munika
ако надебелееш някой ден ще ти станат не цици ами сланиноцици
![]()
+1Първоначално написано от 6DBK
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
ima nqkakvi kremove ama ne sam sig dali deistvat
samo s plasti4na operaciq i postavqne na silikon ina4e nqma drug na4in![]()
..z4i ima mno na4ini,,ne e "samo silikon"! zn skoro 4etox za nqkfi injekcii..kak da sa izrazq ogolemqvat kletkite i ti stavat po-golemi g1rdite ima i dr na4ini..
AZ sm golqma kolkoto teb.. i az mno iskax bqst i sq po4na da r1ste moje da se kaje, 4e imam i e sp kofti kato ne si sviknala..Tei 4e neb1rzai ima si vreme. .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
тъпа си (съдейки и по аватара) женската гърда е 90 % мазнина другите 10 % са млечната жлеза незнам кво клетки ще оголемявап сигурно мускулните за да ти станат циците като на култористкаПървоначално написано от elitssa_
май първо ще трябва да се погрижиш за мозъчния си капацитет...
Ами при мен доста влияе. И аз спях по корем преди и реших да спра, да видя какво ще стане. И наистина станаха по-твърди и малко по-големи. След около 2-3 месеца пак почнах по корем, щото направо не издържах, не мога по друг начин да спя и нямаше никакъв растеж...Просто си стояха на един и същи размер. После пак почнах по гръб да спя и пак станаха по-твърди. Така че при мен деистваПървоначално написано от pepi_090
!
яж магданоз
ne sum go izmislila taka si e ti kat davash tupi suveti za silikon i neznam si kvi neshtagovori kolko si prosta da davash n a 13 godishno momiche takiva suveti
kvo e blusantПървоначално написано от NH3
Нема такава далавера копеле!![]()
А боза,тутманик и баници.Може и бира скара хубаво и обилно всеки ден да мааш и ще си перфе!![]()
силикон...
са сериозно..мии не знам до колко е ефикасно но пий много боза ии другото което 4ух за растежа спомагала много лавандулата..примерно си купува6 ду6 гел от лавандула и само с него се къпе6...казват 4е имало ефект...
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
mila !!! Ako naisitna ima6 malak biost i si golqmo momi4e v kavi4ki moje da pribegne6 kam plasti4nata hirurgia!NO nezabravqi 4e tova e nai krainata mqrka! probvai da spi6 nqkolko sedmici sas sutien!
kazvat 4e se povdigat leko
neznam ti re6ava6
БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо
pii boza hah mi nz i az iskam moite da porasnat fr-mi vika 4e sa mi ok ama az iskam o6te i o6te![]()
Животът това не са дните които са изминали,
а дните които сме запомнили.
xxahxahxah pora4ai si melodiika nali imashe takova prashtash sms i ti prashtat melodiq s koqto da ti porasnat gardite xahxah (: abe kolkoto tolkova ako iskash tolkova silikon drugo ne vijdam (: xahxah ili sqka sutrin gi darpai xaxaxa![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
пффф от тая боза само се дебелее, квото дал бог тва, сори майна![]()
Яж повече храни, богати на мазнини и протеини. Тичай и спортувай само с хай-тек сутиен. Използвай редуването на топъл-студен душ за кръвообръщението.
:P