.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Четох някъде,че за да имаш добре оформен бюст не трябва да спиш по корем или да носиш торби с покупки примерно,притиснати до гърдите ти.

До авторката:Мила,не се притеснявай толкова за размера на гърдите си,защото твоето тяло все още се развива и ще продължи да се развива още доста години.

Силикон др начин няма........
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Цитирай Първоначално написано от ~Munika
    другия начин е да чакаш да ти пораснат ако си под 18 ако надебелееш някой ден ще ти станат не цици ами сланиноцици

Цитирай Първоначално написано от 6DBK
    Цитирай Първоначално написано от ~Munika
    другия начин е да чакаш да ти пораснат ако си под 18 ако надебелееш някой ден ще ти станат не цици ами сланиноцици
    +1
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

ima nqkakvi kremove ama ne sam sig dali deistvat

samo s plasti4na operaciq i postavqne na silikon ina4e nqma drug na4in

..z4i ima mno na4ini,,ne e "samo silikon" ! zn skoro 4etox za nqkfi injekcii..kak da sa izrazq ogolemqvat kletkite i ti stavat po-golemi g1rdite ima i dr na4ini..

AZ sm golqma kolkoto teb.. i az mno iskax bqst i sq po4na da r1ste moje da se kaje, 4e imam i e sp kofti kato ne si sviknala..Tei 4e neb1rzai ima si vreme. .
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Цитирай Първоначално написано от elitssa_
    ..z4i ima mno na4ini,,ne e "samo silikon" ! zn skoro 4etox za nqkfi injekcii..kak da sa izrazq ogolemqvat kletkite i ti stavat po-golemi g1rdite ima i dr na4ini..

AZ sm golqma kolkoto teb.. i az mno iskax bqst i sq po4na da r1ste moje da se kaje, 4e imam i e sp kofti kato ne si sviknala..Tei 4e neb1rzai ima si vreme. .
    тъпа си (съдейки и по аватара) женската гърда е 90 % мазнина другите 10 % са млечната жлеза незнам кво клетки ще оголемявап сигурно мускулните за да ти станат циците като на култористка

май първо ще трябва да се погрижиш за мозъчния си капацитет...

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от pepi_090
    Като спиш по корем наистина влияе ли ? Щото и аз постоянно спя по корем
    Ами при мен доста влияе. И аз спях по корем преди и реших да спра, да видя какво ще стане. И наистина станаха по-твърди и малко по-големи. След около 2-3 месеца пак почнах по корем, щото направо не издържах, не мога по друг начин да спя и нямаше никакъв растеж...Просто си стояха на един и същи размер. После пак почнах по гръб да спя и пак станаха по-твърди. Така че при мен деиства !

яж магданоз

Цитирай Първоначално написано от elichkaaa
    яж магданоз
    tova pyk ot kyde go izmisli

Цитирай Първоначално написано от kocko
    пий боза
    +1

ne sum go izmislila taka si e ti kat davash tupi suveti za silikon i neznam si kvi neshtagovori kolko si prosta da davash n a 13 godishno momiche takiva suveti

Цитирай Първоначално написано от NH3
    бУзЪ + Блусант и ще имаш цици като любеници
    kvo e blusant

Град
    Ин Дъ Клуб

Нема такава далавера копеле!
    А боза,тутманик и баници.Може и бира скара хубаво и обилно всеки ден да мааш и ще си перфе!

силикон...
    са сериозно..мии не знам до колко е ефикасно но пий много боза ии другото което 4ух за растежа спомагала много лавандулата..примерно си купува6 ду6 гел от лавандула и само с него се къпе6...казват 4е имало ефект...
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

mila !!! Ako naisitna ima6 malak biost i si golqmo momi4e v kavi4ki moje da pribegne6 kam plasti4nata hirurgia! NO nezabravqi 4e tova e nai krainata mqrka! probvai da spi6 nqkolko sedmici sas sutien! kazvat 4e se povdigat leko neznam ti re6ava6
    БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо

pii boza hah mi nz i az iskam moite da porasnat fr-mi vika 4e sa mi ok ama az iskam o6te i o6te
    Животът това не са дните които са изминали,
    а дните които сме запомнили.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    xxahxahxah pora4ai si melodiika nali imashe takova prashtash sms i ti prashtat melodiq s koqto da ti porasnat gardite xahxah (: abe kolkoto tolkova ako iskash tolkova silikon drugo ne vijdam (: xahxah ili sqka sutrin gi darpai xaxaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    пффф от тая боза само се дебелее, квото дал бог тва, сори майна

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Яж повече храни, богати на мазнини и протеини. Тичай и спортувай само с хай-тек сутиен. Използвай редуването на топъл-студен душ за кръвообръщението.

по естествен начин - единствено като качиш килограми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си