.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Момичета,ходите ли на фитнес и по колко време прекарвате там

poprincip hodite li na fitnes i ako da kolko 4esto i kolko vreme prekarvate tam???????Za6toto az si zn 4e sam si maniq4ka na tema FIGURA i stoq po 3 4asa pone.ako na drugiq den nqmam muskulna treska i ne se 4uvstvam kato pribita vse edno ne sam bila na fitnes
    A i ako nqkoi moje da mi kaje nqkakav rejim na hranene ????????

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Град
    Варнаа
    ами аз ходих на един фитнес, (те го закриха вече,ама както и да е) то там освен фитнес имаше и аеробика, и жената (инструкторката) по аеробика правеше режими за всеки човек по отделно,в зависимост от годините,килограмите и т.н имаше режими за хранене искам да кажа
    ся си ходя само на фитнес един път седмично и стоя там около 1-2 часа макс.
    ак0 снеГъТ е к0каин,аз ще Бъда - СНЕГОРИН!!!

Град
    у вас ;]

Re: momi4eta iskam da vi popitam......

ама ако си още малка на години и тялото ти още не е завърщило да расте и е малко вредно да се стои много във фитнеса, ама несъм много сигурна, една учителка ми беше казала преди време
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    Русе
    Аз лятото ходех на фитнес и мисля това лято пак да почвам...Стоях докато си направя упражненията нямам точен час.Храня се както обикновено..не съм спазвала някаква диета!Бях си направила програма и си я спазвах..Също незнам дали знаеш, но аз си слагах чанта на местата където исках да отслабна
    ...

Супер фен
    Град
    Панацея

Re: momi4eta iskam da vi popitam......

Цитирай Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
    poprincip hodite li na fitnes i ako da kolko 4esto i kolko vreme prekarvate tam???????Za6toto az si zn 4e sam si maniq4ka na tema FIGURA i stoq po 3 4asa pone.ako na drugiq den nqmam muskulna treska i ne se 4uvstvam kato pribita vse edno ne sam bila na fitnes
    A i ako nqkoi moje da mi kaje nqkakav rejim na hranene ????????
    Ти си добре- аз като направq 2 часа във фитнеса и лелчето там почва да ме гони ..
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от maybecome
    ами аз ходих на един фитнес, (те го закриха вече,ама както и да е) то там освен фитнес имаше и аеробика, и жената (инструкторката) по аеробика правеше режими за всеки човек по отделно,в зависимост от годините,килограмите и т.н имаше режими за хранене искам да кажа
    А я ми кажи на мен. Има ли ефект, ако ходиш само по 1 път? Защото аз действително нямам време да ходя 2-3 пъти в седмицата, но по 2-3 часа в седмицата мога да отделя, стига да има ефект.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Варнаа
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от maybecome
    А я ми кажи на мен. Има ли ефект, ако ходиш само по 1 път? Защото аз действително нямам време да ходя 2-3 пъти в седмицата, но по 2-3 часа в седмицата мога да отделя, стига да има ефект.
    Ако спазваш програмата има ефект и то доста забележим! Отслабнах с 4 килограма! Дано съм помогнала! Между другото аеробиката е по-ефикасна от фитнеса
    ак0 снеГъТ е к0каин,аз ще Бъда - СНЕГОРИН!!!

xodq redovno na fitnes po 4 5 pati na sedmica i stoq po2 4asa dokato si napravq uprajneniqta

леле
    аз предпочитам ходенето пеша, колезденето,тениса, плуването ...
    като чуя за фитнес и направо полудявам... по неприятно нещо от фитнеса - не съществува!!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    hodila sam dva pati i to kato bqh na more ne sam mn zaribena za fitnes ;] {} neznam pak i nqmam vreme predpo4itam da praq 10 -20 min uprajneniq v kashti i da izlqza ot kolkoto da si gubq denq v fitnesa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Враца
    Ми никога не съм ходила... Достатъчно ходя по около час пеша на ден... а през почивните дни и повече
    еlsy

седя олоко 2 часа

Супер фен
    Град
    Варна
    Бих искала на фитнес, но нямам време, а и си мисля, че ще ми омръзне, но ако се наканя ще отида!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Според мен три часа са много. Не е хубаво да прекарваш чак пък толкова време в залата. Час - час и половина мисля, че е нормално. Аз за толкова ходех. Сега тичам.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ми често го посещавам.Не,че имам кой знае колко за сваляне,но поне да си поддържам тялото така както си е в момента.Към 2-3 пъти в седмицата по 2 часа.

Pff,malko sum poprekusnala.inache si imam "abono" i si hodeh chestichko 3-4 puti v sedmicata..no sega veche zapochnah rabota i...tq kompensira vsi4ko!Naskoro priqtelq mi mi kupi trenajor,no se kachvam po-rqdko otkolkoto hodeh na fitnes

не ходя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си