.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен

Ммм...'разяреното другарче'

Случвало ли ви се е приятел/ка или приятели да ви бучат, да ви креснат(повикат) без причина ей -така понеже им е било нервно и с др. думи да си го изкарат на вас? Вие как сте го приемали и прощавали ли сте им? Как сте се държали след това с тях,казвате ли им нещо или се правите все едно,че нищо не е или говорите с тях?

Град
    sofiq o.k
    не неми се е
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

est 4e mi s ee slu4valo nai redovno ilia z si go izkarvam na nqkoi ili dr na mene ama ne ni puka moej bi i za6toto sme si sivinali i vse pak vseki si ima lo6i dni i e normalno da vleze6 v polojenieto na drugiq
    Koito ne me ponasq da se iznasq!

На мене днес ми се случи ама в обратната версия... тоест аз се разбучах без причина на най добрата ми приятелка, защото ми беше криво.. Но попринцип съм такава, опитвам се да се променя ама това ства с времето.. та тя знае, че съм си такава и нищо не казва.. след тва аз се извиних и се сдобрихме.. ама аз понеже почти никога не се извинявам първа.. някой път и тая част пропускаме
    The art of love is not to let your heart get broken!

Град
    sofiq
    da v pove4eto slu4ei na men si go iskarvat kato si otvora ostata oba4e posle mi se s1rdat
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Ами ж повечето случаи аз си го изкарвам на хората и много съжелявам след това

Град
    непостоянно
    Случва ми се на мене да си го изкарат, но става дума само за най-близките, а на тях какво да им се сърдя, нали знам какво им е... ама после се извиняват де
    We are all dead people in vacation, but still we dance

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Ами ж повечето случаи аз си го изкарвам на хората и много съжелявам след това
    +1
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Рядко,по принцип само се заяждаме
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Случвало ми се е, търпях до един момент, после направих забележка на дадения човек

Да ама вече си намериха по - голям слабак от групата .

Re: Ммм...'разяреното другарче'

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Случвало ли ви се е приятел/ка или приятели да ви бучат, да ви креснат(повикат) без причина ей -така понеже им е било нервно и с др. думи да си го изкарат на вас? Вие как сте го приемали и прощавали ли сте им? Как сте се държали след това с тях,казвате ли им нещо или се правите все едно,че нищо не е или говорите с тях?
    ми случва се доста често и на мен и на мойте фр така 4е нали тряа се разбираме не да се сърдиме нормално се държиме с тях след туй

da slu4valo mi se e dori i az sam go pravila na moite priqtelki,no nali za tova sme fr.da se podkrepqme i pro6tavame.
    Аз,съм си аз !!!

Случавало ми се... прощавам им естествено, но преди това им се развиквам и аз

JUST DANCE!!

Супер фен Аватара на Exothermic
    Не, не ми се е случвало, по-скоро
    аз крещя на другите ...
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си