- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Филм за трева ?
puff puff pass
ама като цяло си зле
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Първоначално написано от skatemore
![]()
как се казваше оня "якия" филм...
страшен филм ли не знам си кво![]()
МИ....ХАХАХАХХАХАХХААХХАХАХ АХАХАХХАХАХАХХХхахАХХХАХА ХАхаХХХАХХАХхаххахахахахх а ахахахаххахахаха ооооо не моа да спра да се смея!!!! някой пак си мисли 4е е модерно да си наркоман ии е решил да се образова с филми!!!!!! хахахаха !! ГЛЕДАЙ "НЕ ПРАВИ БЪРКОТИИ" ! иии не си мисли че е яко да си наркоман сеш`се ??
ахахххах аа най-гадното е че се мислиш за готин сиг.))))) споко! респект мацо
Неподходящ размер на снимка в подпис!
![]()
![]()
hmm ne sym narkoman i mislq 4e edinstvenite po-qki komedii (amerikanski) sa takiva ... pyk i e pylno s gluposti pokrai tiq filmi ... az kat ti gledam nicka sk8ting ... te tiq sk8arite sa si to4no trevoman4eta ...a i ne se mislq za gotin ... za takiva se mislqt fieshan4etata s modernite pri4es4ici i house pesni4kite koito slushat ....
Човека иска филми бе, к'во толкова го нападнахте.
По темата: Requiem for a dream и Soul Plane ;]
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
grandma`s boy ....не съм сигурна как се казваше мно ..ама нещо от сорта ...як е
а реквиент фор а дрийм вобще не е комедия ...а точно обратното !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от Lust_for`Sk8ing
xaxaxaxaaaasaglasna ...
az iam edna bif6a fr det e mnou golqma fenka na trevata .. risyva q ..iam zna4ki picove gerdani grivni i dori bluza s treva . no ne pu6i nito e probvala tfa momi4e mi e sme6no![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
пич, ти просто прекаляваш с изразяването на себе си, прекаляваш с това, че не си фешън и си анти модерен, не слушаш хаус, а слушаш рап или нещо друго, прекаляваш с това да се доказваш колко си тру!Първоначално написано от Diam0nD
аз на такива хора викам poze.. не на тия дето пишат с малките и големите букви и си слушат хаус и ходят с големите цайси
щото те не ги осъзнават тия неща, пък и сами за себе си не намират смисъл да ги осъзнават
просто са си.. такива, каквито искат да бъдат
а ти.. някси се.. изцепвааашшш.. особено подписа ти.. и коментарите ти..
хаххх с най-добри чувства![]()
Първоначално написано от shivacheva
а да и тоя е як
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
az sa6to hodq s olemi o4ila bre....ma to...o4ite mi sa kat qbylki (ne zaradi trevata prosto sa golemi) mii mnoo me kefqt nqkoi goleeeemi o4ila!Първоначално написано от oTPoBHa
aaa 6to se otnasq do tva 4e skeitarite sa trevomani....Първоначално написано от Diam0nD
1. ne sam skeitarka...ako si prevede6 nicka mi po to4no 6e razbere6,prosto se kefq na takia hora...
2.a za trevata da si doidem...ne sam protiv trevata..protiv sam horata koito q izpolzvat za nqkva fakana gazariq...i kade si mislqt 4e e mn gazarsko...i za da si poddarjat pozata...pu6i treva...am za da ti e qko na tebe ne 6tot posle kat razkaje6 na celiq grad i si4ki 6e vikat "eee toq basi pe4eniq tip...6tom treva pu6i na4iii...ne se bara"
ee tva e npgledai si film4etata
mene sa6to me kefqt
глеи ся хаусърчетата са друга раса...те са на светлинни години далеч от понятието тревомани...занимаат се със съвсем различни неща от рода на амфети,хапчета и т.н. голямата работа!!!АРЕ КАЗВАЙТЕ ФИЛМИ ЧЕ МИ ПИСНА ДА ГОВОРИМ ЗА НАРКОМАНСКИ ПРОСТОТИИ!Първоначално написано от Diam0nD
който иска да се друса бре..btw ne samo s fonokarti si pomagat houserite..haha az sam vijdala s li4na karta ili s debitna karta! haha edni pr mi bqha zeli debitnata karta za tva...ama i to ne e garanciq 4e kat ot vreme na vreme se drusa6 i si houser ili narkoman nali?
Super High Me документален филм за тревата,но не като документаните филми по дискавъри а един образ (американец) го пробва на себе си.30 дни без никаква трева и после 30 дни само трева.
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
НЕ всички хаусъри са наркомани и НЕ всички наркомани са хаусъри...О.К.?...![]()
Let the beats control your soul...
Ще го защитя като ви кажа, че вие сте модерни глупацикво като пиете и ходите на планета пайнер клуб глупаци смотани писна ми от критиките ви нещасни сте престанете да пишете такива глупави коментари да ругаете или пишете по темата или се изнасяйте... Имаме пари друсаме се бедняци сте клошари сте пукайте домашната ракия и не флуудете
![]()
Imashe edna improvizacia na edin ot moq klas "Na selo" se kazva fium4eto predimnu se razpravq za treva....kak ovci pasat treva....posle kak kravi pasat treva....posle i toi pase treva i taka![]()
![]()
![]()
![]()
Entombed For live
има един сериал - Weeds в замунда го има до 3-ти сезон, лично на мен ми хареса![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Friday s ice cube mnogo qk film
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
rich kids