- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем след махане на космите над горната устна с лентички
Имам голям проблем в четвъртък си махнах космите над горната устна с лентички Вийт ,ама то взе че ми излезе нещо червено,релефно(на бабунки.Незнам защо се получи така и друг път съм си ги махала.Незнам как да го залича фон-дюо тена не помага изобщо.ПЛС помогнете ,че немога в понеделник да се поява така на даскало.Ако на някой му е излизало такова как го е махнал.Много ми е важно.МОЛЯ!!!
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
6 и 7 точка от правилника!
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
горката... ами аз не си махам космите там.. не се забелязват много.. незнам защо се е появило това, но според мен тряабва да отидеш при личния си лекар и ще ти каже от какво може да е.. бих искала да ти помогна ама незнам как.. по добре при лекар.. а и според мен до понеделник ако не да се махне напълно, то поне ще се заличи малко..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Дано да се заличи до понеделник,ама как да ходя събота и неделя.А и мисля ,че не е чак за лекар...И то проблема е като слагам фон-дюо тен и изобщо няма ефект ,защото е на БАБУНКИ.
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
спокойно де, какво си се паникьосала. и на мен ми се е случвало преди. до понеделник ще се успокои кожата.можеш да го намажеш с крем здраве.
алелуя.
не е нужно да е сериозно, за да отидеш на лекар, а просто за да ти даде съвет с какво да го излекуваш до понеделникПървоначално написано от malkata_sladurana
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Az te suvetvam da ide6 do aptekata i da si vzeme6 Eteri4no maslo na Ikarov.To poprincip nqma to4no predpisanie za kakvo e,za6toto moje6 da si go slaga6 kato dobavka kum krem i dr.To prosto e 4isto maslo s razli4ni ekstrakti go ima,no ne miri6e.Mnogo uspokoqva kojata.Az nai-4esto go polzvam sled kola maska i efekta e mn dobur.2-3 leva e cenata i go ima po4ti vuv vsqka aptekaUspeh
Купи си от аптеката крем-Медико идеал,ефтин е ,достъпен е и върши чудесна работа.Гарантирам ,че ако се намажеш 2-3 днес и 2-3 пъти утре по понеделник 100% ще се е управило
maji go s nqkakvo krem4e..s alergozan moje sig..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Първоначално написано от malkata_sladurana
това е херпес, не е болка за умиране. купи си от аптеката кремче, просто обясни, че титрябва нещо за херпес, за да се махне по-бързо. До 2-3 дни почти не се забелязва, а и не е скъпо.
има едно кремче в малка опаковка на "цин" завършва и то заздравява такива раздразнения по кожата. ходи са си го купишПървоначално написано от malkata_sladurana
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Горката....... незнам защо се е появило това, но според мен трябва да отидеш при личния си лекар и ще ти каже от какво може да е.. бих искала да ти помогна ама незнам как.. по добре при лекар.. а и според мен до понеделник ако не да се махне напълно, то поне ще се заличи малко.. и няма да се забелязва толкова много
_________________![]()
Няма страшно! Просто мажи с успокояващ и хидратираш крем, не замърсявай мястото. Ще мине до ден-два.
Ъъъ, до колкото разбрах тя изобщо не говори за херпес. Махнала си е мъхчето над устната, там кожата е нежна - зачервила се е и се е поподула малко, където са били коренчетата на косъмчетата. Какво да направиш - не го пипай. Не го раздразвай със сапуни, и разни силни мазила. Към моите лентички (веднъж-два пъти съм ползвала...и моята кожа е ужасно чувствителна) си имаше кърпички, напоени с някакво успокояващо масло. Ако имаш нещо такова, за което знаеш, че ти действа добре, ползвай него. До понеделник би трябвало да се успокои.Първоначално написано от Deus ex machina
Първоначално написано от Barbie
ами, миналото лято приятелка си махна мъха с лентички и й се появи херпес... Понеже така го обяснява - "червено и на бабунки"- асоциирах с това. Това с маслото е добра идея, но ако няма такова, всяко по-леко кремче би трябвало да свърши работа.
най-добре се обади на дерматолог. той ще те посъветва с какво да го лекуваш. явно кожата ти е чувствителна. затова другия път не ги махай с лентички а с депилатоар за чувствителни зони Lycia
аз като си ги махам после със спирт и с крем на нивея и не ми излизат такива работи ... понякога така става , но не е за лекар според менеще се оправи , просто го намажи с някои кремче
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
+1Първоначално написано от Cradle of tears
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Много благодаря на всички...![]()
И на мен ми се е случвало 1-2 пъти и мен ме беше срам да хоя така на училище и с фон дьо тен пробвах да го крия,но не стана и го оставих самичко да си мине.За 4-5 дни мина.Затова сега само с пинсетка.Такива лентички вече не използвам![]()
poukata: ne si mahai mustacite!![]()
ne seriozo probvai nqkoe krem4e ot ve4e izbroenite, no za kvo si maha6 myh4eto? 100% kosmite 6te stanat po 4erni i gysti! s pinseta naistina e po-dobre!( e ne osven ako si nqkoq mega kosmata si gi mahai s kola maska ne me slu6ai
)
Първоначално написано от Riot
гение, изказа се. и пинсета, и коламаска е механично отстраняване, което в същината си е едно и също. т.е. ти каза пълна глупост.Първоначално написано от soulja_girl4e
[/quote]Ахам.![]()
Аз съм момче, обаче имам такива някакви мустачки, на които мн се нерва, защото са противни и си ги махам с кола маска и на мен ми е излизало ама не съм си ги пипал и сами ми са се оправяли.Спокс.Намажи се със спирт и после с някое кремче и ще се оправи[/quote]
Ей винаги съм се чудела,защо мъжете не си махат космите по лицето с кола маска,а се бръснат...така по-бавно ли растът?
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
Отиди на кожен лекар.