- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Може ли да си изруся веждите?
може ли да си изруся веждите *мойте са черни* да ги направя примерно руси ако може как с какво и т н давай те идей плс
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
6 и 7 точка от правилника!
За какво ти е да ги изрусяваш??Така правят само бабките..Но,ако толкова настояваш-има си специални ''окислители''-май така се казваха..по принцип съм чувала,че и за мустаци стават...![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
^не може с боя за коса!на опаковката си пише да не се използва за изрусяване на мигли и вежди!
you should kill yourself >=D
Може разбира се.Идеята е такава отиваш на козметик и тя ще ти ги изруси,не се притеснявай,ама наистина съм чувала и виждала,че по-възрастните жени,не точно бабките си ги изрусяват,ама няма лошо щом така искаш
пробвай
.
Хорското мнение след мойто погребение!!!
иди на козметичка те могат.моите бяха светло кестеняви (като косата) а сега са ми черни.и вземат нещо от сорта на 2-3 лева.даже мигли могат да се боядисват![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
да 6те си изруси6 гъза![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
при мойта козметичка е 3лв боядисването,няма е скъпо дори и в по големи салони,можеш да помолиш някой да ти ги направи с фотошоп и виж как ше изглеждаш и тогава реши дали да сменяш цвета,
Една съученичка си ги изруси при фризиор иди там![]()
Ако ти е тъмна косата,веждите ти ще изглеждат смешни руси...Ако ти е светла,ги изруси,ама не прекалявай,щото изглежда тъпо прекалено русо...
Няма да изглежда тъпо .. ми направо грозно. също така ако косата ти е светла и ако кожата ти е светла .. не ги изрусява че ще заприличаш на албиносПървоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
![]()
![]()
Emi , neznam za vejdi , no sum chuvala za kosumchetata nad gornata ustna . Otidi na kozmetik , ako iskash !
еми косата ми е руса , лицето ми е бяло , веждите са ми черни според вас дали ще е смешно ако ги направя руси
По-скоро е смешно когато видиш момиче с руса коса и черни верждиПървоначално написано от zvezda_
Когато видя такова момиче или момче погледа ми се спира точно на веждите и дори веднъж така се смях на една приятелка,че седмица не ми говореше
![]()
П.П. Към тези,които казват че само възрастните си изрусяват веждите имам един въпрос-Вие никога през живота си ли не сте виждали естествена блондинка?!Техните вежди също са много светли и РУСИ (в много случаи са точно като цвета на косата,но има и малки изключения)!!!Какво ще ми кажете,че те от малки си изрусяват веждите ли
...
He}|{Ha_Dpo|`a
zvezda_ написа:
еми косата ми е руса , лицето ми е бяло , веждите са ми черни според вас дали ще е смешно ако ги направя руси
По-скоро е смешно когато видиш момиче с руса коса и черни вержди funfunfun Когато видя такова момиче или момче погледа ми се спира точно на веждите и дори веднъж така се смях на една приятелка,че седмица не ми говореше funfunfun
П.П. Към тези,които казват че само възрастните си изрусяват веждите имам един въпрос-Вие никога през живота си ли не сте виждали естествена блондинка?! Surprised Техните вежди също са много светли и РУСИ (в много случаи са точно като цвета на косата,но има и малки изключения)!!!Какво ще ми кажете,че те от малки си изрусяват веждите ли Razz ...
При всички положения разликата между цвета на веждите и косата не трябва да е голяма.Отиди на козметик-там ще ти кажат дали ще ти стои добре ако ги изрусиш и ако да - какъв трябва да е нюанса на русото.
Ами по темата. Както написах и в другия ти пост за веждите, не прекалявай с русото. Аз изпозвам изсветлители на Lycia. Струват около 1.20. Те са на принципа на боята. Попринцип се боядисвам сама- и косата и веждита,когато се налага. Но ако от скоро се боядисваш, внимавай колко време ще стоиш с кремчето-следи как се обезцветяват.![]()
Ти си злеПървоначално написано от pepi_090
Като ти е черна косата, за къв чеп шсе изрусяваш не ми е ясно...
[quote="pepi_090"]He}|{Ha_Dpo|`a
zvezda_ написа:
По-скоро е смешно когато видиш момиче с руса коса и черни вержди funfunfun Когато видя такова момиче или момче погледа ми се спира точно на веждите и дори веднъж така се смях на една приятелка,че седмица не ми говореше funfunfun
П.П. Към тези,които казват че само възрастните си изрусяват веждите имам един въпрос-Вие никога през живота си ли не сте виждали естествена блондинка?! Surprised Техните вежди също са много светли и РУСИ (в много случаи са точно като цвета на косата,но има и малки изключения)!!!Какво ще ми кажете,че те от малки си изрусяват веждите ли Razz ...
otvartitelni sa mi na men momicheta s pepelqvo rusi kosi i cherni vejdi..mn e protivno neznam izglejda strashno neestestveno..kogato bqh po rusa mnogo si tursih kude da si izsvetlq vejdite..v nikakav sluchai sama! vuv friziorskiq salon mi napraviha boq specialno za vejdite kato slojiha mn po malko amonqk..zashtoto okolo ochite e dosta chuvstvitelna zonata..ii taka..no nedeite pravi nishto sami vkushtiot lichen opit znam :P
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain