.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Взимате ли противозачатъчни?

Бих искала да знам дали повечето от водещите сексуален живот взимат противозачатъчни(хапчета). свен ползването на презерватив,смятате ли,че и хапчетата са добре дошли?Аз досега си мислех,че са вредни,особено за хората на нашата възраст..(аз съм на почти 17)На една приятелка и предписаха да взима,но аз изобшо нямам представа доколко могат да се пият такива хапчета,дали не увреждат..тя казва,че тези не са такива,които да влошат нещо,но де да знам.Всъщност ако повечето хора взимат такива,то явно не са вредни,но проблема е,че аз не съм запозната доколко се взимат те от 16-17-18 годишни момичета.Та някой да пише повечко затова,защото наистина не знам.

Супер фен
    Град
    Панацея
    аз не взимам
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

оф всичките тия остарели глупости, че после цикъла няма да ти идва, че ще ти порастат мустаци и т.н. са грешни! ПРОтивозачатъчните абсолютно НЕ СА ВРЕДНИ!!! Даже обратното - някой подпомагат за предпазване от рак на маточната шийка.

Аз не взимам.. просто защото ме е срам да отида на гинеколог и да ми предпише нещо

Град
    tam!!! (love) ~>
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    оф всичките тия остарели глупости, че после цикъла няма да ти идва, че ще ти порастат мустаци и т.н. са грешни! ПРОтивозачатъчните абсолютно НЕ СА ВРЕДНИ!!! Даже обратното - някой подпомагат за предпазване от рак на маточната шийка.

Аз не взимам.. просто защото ме е срам да отида на гинеколог и да ми предпише нещо
    +1
    п.п Преди малко чух по радиото,точно това за предпазването от рак

Аз не пия противозачатъчни. Преди сигурно съм била на 14-15г. пих някви извесно време без да са ми предписани, без абсолютно никва информация за тях..след това цикала ми се обърка и тогава спрях да пия противозачатъчни , преди да ми ги изпише гинеколог.

всеки ден по 3,4 таблетки и ебане по 45 пъти, иначе немога да заспя нощем

SPokoino i az vzimam ot dosta vrme i se chustvam mnogo dobre . Pri men ne sa se poqvqvali stranichni efekti . Mislq che s protivoza4at14ni e dosta po sigurno ot prezervativa Prepor14vam ti gi

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Не взимам противозачатъчни!
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Да пиеш хапчета по необходимост предписани от гинеколог. - Ок, бих пила. к'во да правя. Но да пия само за да се 'предпазя от нежелана бременност'... - благодаря, не.
    Ако имаш един постоянен партньор, дълго време сте заедно... вярвате си и т.н. СЛЕд години - може би бих пила...
    До тогава - презервативи.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Мислех да пия,ама се отказах.Засега нямаме проблеми с презервативите! :P

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ела да видите преподавателката ми по математика ... и пак дайте да си говорим ... дали ще искаде да пиете хапченца ... ... !!!! Страничният им ефект не се появява веднага а след години ...! През тва време събирайте парички за фотоепилацийки или за бръснарски ножчета !
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Аз не ползвам противозачатъчни,но в скоро време може да почна.Мисля,че е много по-удобно с приемането им,само че трябва да си наясно,че те предпазват от бременост,но не и от болестите..Така че е добре да се проверите с приятеля си Както си решиш.
    ~I l0ve Him,He LoVeS Me--End of StorY~

hottie
    Guest
    Противозачатъчните обикновено се предписват за над 16 годишна възраст(освен при медицинска нужда). Според мен са подходящи за момичета с постоянен партньор и за момичета, които не се срамуват да посещават често чичо доктор за профилактика

Аз лично ги пия от наколко години, през които съм правила паузи разбира се.Правя секс без презервативи съм много доволна от тях.Има момичета, които не ги понасят или им предписват неподходящи.

Мега фен
    Град
    SF
    Не, не взимам. Достатъ4но моми4ета около мен са патили от страни4ни ефекти и няма да пия противоза4атъ4ни никога. Ина4е по едно време се бях навила, ама то не си струва.

Робинята на Quench

hottie
    Guest
    Не всички момичета получават странични ефекти...

Мега фен
    Град
    SF
    ^

Оо, така е, разбира се! Просто не ми се ще да пробвам дали при мен ще има или не.

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Не всички момичета получават странични ефекти...

При 2/3 е така... Тъпо е да се рискува и в един момент да се окажеш 500кг, с окосмение на орангутан, без всякакво желание за секс, крайно депресирана предвид всичко това. НЕ, никакви лайна, тоест хормони..

Пък и ранна първа менструация + хапчета + цигари = рак
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    в мислите му
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Ела да видите преподавателката ми по математика ... и пак дайте да си говорим ... дали ще искаде да пиете хапченца ... ... !!!! Страничният им ефект не се появява веднага а след години ...! През тва време събирайте парички за фотоепилацийки или за бръснарски ножчета !
    Възможно е при нея да се наблюдават всички дефекти, но сега противозачатъчните са други. Едни са били преди години, други са сега.
    Повечето имате грешно мнение за тях. Странични ефекти има ако не е предписан правилен вид(различен им е състава, а при всяка мацка си е индивидуално... и тряа да се цели дозата на некви хормони там...) или ако вие сте решили да си взимате без рецепта(което би било странно, понеже не би трябвало даже да ви показват противозачатъчни ако не извадите рецепта ама айде...) . . .
    the_hottie е мацката, която ми се набива на очи откакто съм тука и за пореден път се изказва както си трябва.
    Противозачатъчните са подходящи за момичета с постоянен партньор. Трябва да са изписани от гинеколог. И да, предпазват от рак или поне намаляват риска от такъв.
    Относно възрастта като цяло хората са на мнение, че трябва да се започнат от 16 годишна възраст минимум. Но скоро бях чела интервю с гинеколог (в тялото.бг мисля), че могат да се приемат след третия редовен цикъл на момичето. Аз не ползвам, но мисля да си записвам час при гинеколог и да видим какво ще каже той. Като цяло съм навита.

След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]

hottie
    Guest
    абсолютбо е така Amy_Dumas_Lifestyle. Едно са хапчетата преди, друго е сега.
    Между другото на мен ми донесоха само плюсове - изчисти ми се кожата по невероятен начин и окосмението като че ли ми нямаля освен ако не е просто от колата маска с времето.Но общо взето се обезкосмявам на много по-голям интервал от преди! Менструацията ми е безболезнена,редовна(един и същ ден и час) и ПМС-то не е толкова страшно

Иначе Felis_Dirus - така е, ако пушиш не е добре ама аз не пуша.

Всеки си прави сам избор- дали да рискува или не. Лошото в България( и друг път съм го казвала) е, че лекарите не правят кръвни изследвания преди да предпишат хапчетата, а това е мнооооого важно!Иначе всичко може да се обърка.
    Плюс това аз имам постоянен партньор, с който не искаме категорично да ползваме презервативи и какво да правим... има лепенки,които са на същият принцип и още не са се разчули. Има мини спирала, но при по-бурен секс мъжа може да се нарани!А на мен не ми се рискува.
    Само мога да се радвам, че нямам странични ефекти.
    Но като цяло повечето ми приятелки пият противозачатъчни и само 1 от около 30 не ги понесе. Но проблеми с теглото никоя не е имала за сега.
    шанс !

Град
    At home...
    Аз съм на 16 и си взимам.Много съм доволна и спокойна, че нищо няма да стане. А вие като сте срамежливи, ползвайте си гуми

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    абсолютбо е така Amy_Dumas_Lifestyle. Едно са хапчетата преди, друго е сега.
    Между другото на мен ми донесоха само плюсове - изчисти ми се кожата по невероятен начин и окосмението като че ли ми нямаля освен ако не е просто от колата маска с времето.Но общо взето се обезкосмявам на много по-голям интервал от преди! Менструацията ми е безболезнена,редовна(един и същ ден и час) и ПМС-то не е толкова страшно

Иначе Felis_Dirus - така е, ако пушиш не е добре ама аз не пуша.

Всеки си прави сам избор- дали да рискува или не. Лошото в България( и друг път съм го казвала) е, че лекарите не правят кръвни изследвания преди да предпишат хапчетата, а това е мнооооого важно!Иначе всичко може да се обърка.
    Плюс това аз имам постоянен партньор, с който не искаме категорично да ползваме презервативи и какво да правим... има лепенки,които са на същият принцип и още не са се разчули. Има мини спирала, но при по-бурен секс мъжа може да се нарани!А на мен не ми се рискува.
    Само мога да се радвам, че нямам странични ефекти.
    Но като цяло повечето ми приятелки пият противозачатъчни и само 1 от около 30 не ги понесе. Но проблеми с теглото никоя не е имала за сега.
    шанс !
    abe kvi sa tez lepenki za tqh me sa 4uvala bihte li mi kaza li 4e mi stana interesno

Град
    "градът на мечтите"
    ми в интерес на истината с приятеля ми го правим без презерватив всеки път и само един път ми се наложи да пия ескапеле нямало е никакви други проблеми
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Цитирай Първоначално написано от jotitu
    Точно така. + гърдите се уголемяват, поради задържането на вода, да не говорим че помагат срещу акнето и предменструалния синдром
    Аз ги почвам следващия месец средата (тогава би трябвало да ми дойде). Взех си Ясмин.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    В момента чакам да ми свърши менструацията и ще ходя на гинеколог с мамчето да ми предпишат Така е ,много по-сигурно
    Ама като се замисля май 1 месец няма да правя секс сега ,така че ,кога трябва да ги почна?Те как действат директно или какво е?Я дайте малко информация?

Голям фен
    Аз пия такива хапчета и като цяло съм доволна.Наистина регулират цикъла,разбира се и предпазват от бременност .Не съм имала никакви странични ефекти досега.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си