- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Взимате ли противозачатъчни?
На мен гинеколога ми каза първия месец да се пазя и по друг начин и чак след като ми дойде и почна втората опаковка мога да съм 100% сигурна че действат... Някои обаче казват че още след първата седмица си защитена. Най-добре питай доктора си как да процедираш.Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Пих Ясмин около половин година и съм страшно доволна. Никакви странични ефекти и сега като ги спрях менструцията ми си дойде без никакво закъснение или нещо таков.
На листовката на Ясмин пише, че 1 седмица стига.Първоначално написано от slun4ice
На същото мнение съм.Първоначално написано от SINDEL
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Благодаря ти ,много за обяснениетоПървоначално написано от slun4ice
![]()
Не пия, страх ме е. Имам познати при които се проявяваха кофти странични ефекти като нарушена функция на яйчника. Разбира се, може просто гинеколога да е предписал грешните хапчета, но на мен не ми се рискува. Специално за тези неща не съм фен на експериментите - използвам си презервативи и ми е мирна главата.
Впрочем най-обичам някоя като каже 'срам ме е да отида на гинеколог'. Ама не те е срам да си отвориш краката и да правиш секс.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
е па пием.... 3 пъти дневно
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Знам че така пише но моя гинеколог ме посъветва да изчакам повече за това и казах да се консултира с нейния как да процедира.Първоначално написано от picha_gnida
vinagi sam izpolzvala samo prezervativi,za men hap4etata sa izli6niПървоначално написано от IAmMe
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Не не пия но доста съм се замисляла дали да не по4на
No matter where you go, there they are...
Пия доста години. Доволна съм определено. Колкото за странични ефекти-без тях нещата при мен ще са по-зле. И все пак ако нямх гинекологични проблеми, едва ли щях да ги почна на 16, при все че водя полов живот от 20 годишна![]()
При мен употрабата им се налага и то употреба на доста силни хапчета. Но какво да се прави? Не съм 500 кила, не съм окосмена повече от нормалното, не ми липса желание за секс. Даже през паузите е по-малко, защото се притеснявам от това да не стане бебе. до не говорим, че никога не съм страдала от акне.