.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    sf-to

първото гадже .. ОТ ДЕТСКИТЕ ГОДИНИ ;Р

така търсих такава тема сички пишат за първото сериозно гадже нзм си кво .. на мен пък ми е интересно какво е било първото ви гадже в детската градина или началните класове предполагам че на всички би им било интересно аз например (това майка ми ми го разказа) в детската градина съм искала да се женя за някакво момче щоту баща му имал опел вектра явно съм харесвала марката вече не мисля така де ама .. та кажете и вие някакви забавни историики от детската градина
    Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз пък помня как тормозех едно момче, пък то нищо не ми правеше, щот ме харесваше. xD Голям тормоз е било, той ми е разказвал как съм минала веднъж през него с една детска количка (дет си возим куклите вътре).

Град
    sofiq o.k
    е аз несъм имал 6тото несъм ходил на детцка за тва бях до преди 1 година адцкия простак но са се у4ове4их :P
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

xaxa az kat bqx i kat si har edno mom4e spaxme edni do drygi t.e leglata ni bqxa edno do drygo i az mu kazvax 4e go obi4am i nz ........ offf detska rabota
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Аз пък си имах едно русичко гадже , с едни красиви очи ... Тогава ми беше първата целувка ... по бузата
    I am not an artist I am a fucking work of art!

на мен първото ми гадже не беше в детската, ами още преди да се родя.
    един чичко влизаше при мен и ми носеше безброй бели писма от тайното ми гадже. след това като се родих си уговорихме среща и се видяхме...
    от тогава сме неразделни

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Детската градина... Беше отдавна, помня само че имаше едно момченце, което постоянно ми казваше, че като порастне ще се ожени за мен и когато мама идваше да ме взема го казваше и на нея същото...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

v detskata gradina imah edno gaje s koeto imahme biznes vruzka ,lubov nqma6e ,zna4i az mu davah batman i robin /ek6un figurkite na brat mi/ a toi mi podarqva6e razli4ni 6nolki,ogledalca i greben4eta

v detskata gradina imah edno gaje s koeto imahme biznes vruzka ,lubov nqma6e ,zna4i az mu davah batman i robin /ek6un figurkite na brat mi/ a toi mi podarqva6e razli4ni 6nolki,ogledalca i greben4eta

Град
    Blondeland
    Ооооо , и моето гадже не беше от детската градина .
    Беше гаджето ми от село .
    Бяхме къща до къща и се засичахме само ваканциите , защото той живееше доста далеч ( по морето).
    Много ме беше срам от него , ама псоле взехме да играем на мъж и женааа , на певица и певееец
    Не съм го виждала от 10-11 години сигурно.
    Те си продадоха къщата и край с нашата любов
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на iiirish
    баси глупостите - честно

Град
    sf-to
    твой проблем че не те кефи мен ме радва темата затова я пуснах
    Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от cashmere
    твой проблем че не те кефи мен ме радва темата затова я пуснах
    първо - не виждам защо трябва да се радваме на подобни детинщини; и второ - не пиши хапливи постове - пуснала си темата, ми ок тогава, но понасяй всяко мнение

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Ооооо , и моето гадже не беше от детската градина .
    Беше гаджето ми от село .
    Бяхме къща до къща и се засичахме само ваканциите , защото той живееше доста далеч ( по морето).
    Много ме беше срам от него , ама псоле взехме да играем на мъж и женааа , на певица и певееец
    Не съм го виждала от 10-11 години сигурно.
    Те си продадоха къщата и край с нашата любов
    оле и моето 1 гадже така. Бях на 5 години и помня, че все му пишех любовни писма . Голяма любов беше :P

Цитирай Първоначално написано от scout4e94

Ебати якото

При мен пък също имаше един пичага, дето щяхме да се женим, но до брак така и не се стигна, няма и да се стигне

Ами аз си спомням че беше в детската градина. Той беше един такъв по-дребничък от мен...И един ден дойде при мен и ми каза че ме обича и тва беше
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Re: първото гадже .. ОТ ДЕТСКИТЕ ГОДИНИ ;Р

Цитирай Първоначално написано от cashmere
    така търсих такава тема сички пишат за първото сериозно гадже нзм си кво .. на мен пък ми е интересно какво е било първото ви гадже в детската градина или началните класове предполагам че на всички би им било интересно аз например (това майка ми ми го разказа) в детската градина съм искала да се женя за някакво момче щоту баща му имал опел вектра явно съм харесвала марката вече не мисля така де ама .. та кажете и вие някакви забавни историики от детската градина
    Ми я да врътнем лентата назад Всъщност първия път когато едно момче ми каза ма ние сме си нещо гаджета беше в първи клас щото му разказвах едно филмче и ходехме заедно до лафката

Град
    при мама
    Майките ни са фр.Той каза на майка ми,че ще се женим
    После ми се разсърди защото не си бях отишла на село (той е от селото ми ) през лятото
    Ама после се сдобрихме по мн готин начин
    Вс келеши от улицата се състезавахме кой повече светулки ще хване ,тъй като той беше хванал доста ми ги подари и се сдобрихме
    Мн готино беше....
    ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си