- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С кои се целувате за здрасти-чао?
Ами сигурно ви е известен навика на някои момичета да се 'цункат' по устата ,като се видят/като се разделят. Вие правите ли го или го смятате за много лигаво и с кого? Само с близки приятелки или?
Карам наред.
Който видя и---ооо я ела, как да те цунка---
По устата не целувам приятелки.Само по бузките.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И аз, и аз ! ;Pp~Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Само по бузите... с половината клас. През целия ден. С причина и без. Обичам да ги гушкам!![]()
И аз като вас!Първоначално написано от _siNNer_
Мн мразя момичета да се целуват по устата...
Защо?Първоначално написано от GerSity
![]()
V dne6no vreme vsi4ko e vazmojno da se vidi,no az go namiram za absurdno tova dve momi4eta da se "cunkat" po ustata.Az s moite priqtelki samo se pregra6tam i gotovo.
Аз,съм си аз !!!
С никой, аз не съм курва лол..
The Spark
С никой, нямам такъв навик, даже и рядко се случва да прегърна някой като видя. Какъв е смисълът? Не сме се виждали два часа, епа айде 'дай да те цункам, дай да те гушна', тъпо.
А може да не сте се виждали скоро.Първоначално написано от Pedigree
![]()
по устата с никого![]()
someone else...
Тогава по - може, ама не да не сме се виждали от няколко часа, па айде да си се нарадваме.Първоначално написано от psihqsala
А бтв, нямам навик да се целувам с момичета по... устата, с другия пол е по - яко.![]()
Е,не си говорим за звучно целуване.Първоначално написано от Pedigree
Ами леко по устните.
![]()
emi az s polovinata klas po bluzkata![]()
ima edna ot moq klas koqto celuva po ustata vsi4ki za zdr i 4ao ....i ako trqq sme 4estni e malko kofti 6tot na nikoi ne mu e priqtnoaz kat trugne da me celuva se se izmukvam nqkak /priznavam ponqkoga ne mn delikatno ama segaa
/ az ina4e pregru6tam vsi4ko jivo ama samo tolkova
Samo s edna-dve priqtelki i ne nqkvo ligavo cunkane, a samo po buzite, po skoro kato dopirane samo. Ina4e s dvete mi ai-dobri priqtelki pregradka vinagi kato se vidim, za6toto se vijdame super rqdko (jiveem dale4 edna ot druga )
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
По принцип бих целунала само приятелка,която не съм виждала отдавна и то само по бузките,а иначе за "здрасти" и "чао" предпочитам да отдам почит с прегръдка :P .
по устата цункам само най-близките ми фр и сестра ми
![]()
Aз никого не целувам!Тва е хипер смешно!
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
mi za men li4no e super ligavo mn rqdko po buzkata i pregradki
+1Първоначално написано от GerSity
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]