- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нещото което ме засяга най-мн0г0 :P
Ами...к0е е нещ0т0 за к0ет0 ви пука най0мн0г0 и к0е е т0ва или к0й е т0зи к0йт0 м0же да ви нарани...ииии к0й е любимият ви ч0век..к0йт0 е д0 вас във всеки един м0мент и т.н.
:P :P :P :P
LQlLQlqlQL...{musiC}...QLlLQlqLQLLQ
Жестоко може да ме нарани предателството на близък приятел, на такъв на когото силно държа и обичам.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Пука ми за близките ми хора, приятелките ми и приятелят ми ....Предателство от тях ще ме заболи много!
...
elektronnata muzika![]()
Първоначално написано от Say It Right
+1 .. za poreden pat sam saglasna s tebПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Държа на близките си и приятелите(Истинските!).И точно те биха ме наранили най-силно.В момента се чувствам наранена и от друг човек,който не мога да прибавя към нито една от двете групи,разбрахте ме де...fuck...
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
ами пука ми замо за семйството близките ми и приятелите ми
adski mn puti sa me naranqvali, ne bih iskala da se slu4va otnovo, no ve4e po4ti nikakvo predatelstvo ili izmqna ne mogat da me iznenadat...samo za semeistvoto mi mi pyka, a horata koito sa vinagi do men sa rodninite i 1 fr
Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
...
nali znaete 4e tezi koito obi4ame ni naranqvat nai-mnogo![]()
+1Първоначално написано от Psychopath*
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Пука ми за семейството ми,роднините ми,братовчедките ми,за всички,които ме обичат и аз обичам.![]()
![]()
Когато не ми вярват...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
puka mi da ne zagubq sebe si po putq po koito varvq , puka mi da ne zagubq priqtelite si , puka mi ot tova nqkoi da narani blizkite mi
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?