.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от angel_girll
    Абе ебавка неебавка.. как е възможно с пенис да счупиш буркана, бахти жребеца трябва си. Въпреки че ако си жребеш няма си прайш буркани и т.н.
    рипа здраво...
    жребец съм как иначе, айде ейнджъл гърл с теб ще бъда девил бой

Абе не знам колко жребец си щом .. прайш такива ммм идиотщини. Пък за мене аз вече си имам мой девил бой.. и си ми стига.. и не ми се налага да си правя изкуствени пениси.. у нас

Супер фен
    ее губиш, аз па ще си направя утре изкуствен гъз и ще му бия един шут, ей тъй за кефа
    иначе кур подбирач не е ебач! затуй изкуствено, естествено, ръка, крака - сичко под ножа

Отивай веднага на лекар.И прости ми за въпроса,но как може да те боли,да ти кърви и ти да си праеш''половин чекия''.Бягай на доктор,щото от тоя срам може после да е е срам че са ти го резнали.Успех!

Цитирай Първоначално написано от assd
    е как ще отида в 11 -20 сега? сега малко го поразтърках, половин чекия демек да видя ше живне ли ама то се разкървави повече - лее се кръв като по априлското възстание...
    Кажи ми само, къде ти е акъла?! При ерекция пениса се пълни с КРЪВ, нормално като го поразтъркаш да го РАЗКЪРВАВИШ. ИДИ НА ЛЕКАР!
    Глупави хора, ама глупави
    А сега какво...?

А то темата бла ебавка
    живи и здрави
    иначе и толкова тъпи има
    А сега какво...?

Мега фен Аватара на Hilary_
    ми или темата си е ебавка или наистина си мн зле...и къртиш от всякъде...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Струва ми се че темата е ебавка, но ако все пак не е - отивай на лекар, преди да стане по-зле!!!

Град
    непостоянно
    Леле човече оправи ми настроенито умрях да се хиля
    We are all dead people in vacation, but still we dance

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

ami ako o6te malko se zabavi6 moje i da ti go otrejat.....takava infekciq moje da stane.....

Ми или темата си е ебавка или наистина си мн зле...и къртиш от всякъде...

следващия път пробвай с кофичка от кисело мляко

Супер фен
    ееемии срам не срам днеска сутринта ходих в поликлиниката, ама нямаше специалисти а само дежурен лекар травматолог и гинеколог... па наредих се там на опашката за гинеколога, са си викам травматолога с некви строшени крайници се занимава, па я не съм чупил нищо
    та седим си на опашката пред гинекологията или кво му се вика (баси путките имаше, насълзиха ми се очите) оти си викам тоя се занимава нещо с путки, па я съм за кур дошъл - то се в гъз дет се вика.

дойде моя ред и влазям аз и доктора вика " сори пич са имам имен ден днеска Хралупко Чворски се казвам и на цветница празнувам" ма аз викам , глей кво става докторе, туй под фланелката долче и камбана от илиенци не е че съм бременен, ми съм вързал хую си на фльонга и не съм уринирал от вчера... и му разказвам историята...
    малко се стъписа така, ама вика че не мое да направи нищо освен да седнеме с травматолога да се почерпиме с парцуцата дет си носи от село за негово здраве, ем като обезболяващо да мие...

та така, ще ви държа в течение ако има нещо!

Ма, направо си ни кажи, то без тази информация няма да ме бъде . Сега си залепи семена на цветенце в/у задника и чакай да поникнат .

Доктора е пичага
    Fitness Forever

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]ебавка е
    мммдаа ебавка с буркан ...бедния буркан

Естествено ,че е ебавка.
    Пич ,много тъпо да крадеш чужди теми.Поне да се беше постарал в доизмислянето на историята.
    За доказателство вижте следния линк:

http://www.izpoved.com/lust/lust9838.asp

Цитирай Първоначално написано от PILE-666
    Естествено ,че е ебавка.
    Пич ,много тъпо да крадеш чужди теми.Поне да се беше постарал в доизмислянето на историята.
    За доказателство вижте следния линк:

http://www.izpoved.com/lust/lust9838.asp
    омггг пич с тва шега небива

ееемии срам не срам днеска сутринта ходих в поликлиниката, ама нямаше специалисти а само дежурен лекар травматолог и гинеколог... па наредих се там на опашката за гинеколога, са си викам травматолога с некви строшени крайници се занимава, па я не съм чупил нищо
    та седим си на опашката пред гинекологията или кво му се вика (баси путките имаше, насълзиха ми се очите) оти си викам тоя се занимава нещо с путки, па я съм за кур дошъл - то се в гъз дет се вика.

дойде моя ред и влазям аз и доктора вика " сори пич са имам имен ден днеска Хралупко Чворски се казвам и на цветница празнувам" ма аз викам , глей кво става докторе, туй под фланелката долче и камбана от илиенци не е че съм бременен, ми съм вързал хую си на фльонга и не съм уринирал от вчера... и му разказвам историята...
    малко се стъписа така, ама вика че не мое да направи нищо освен да седнеме с травматолога да се почерпиме с парцуцата дет си носи от село за негово здраве, ем като обезболяващо да мие...

та така, ще ви държа в течение ако има нещо!
    razbi me prsot oahahahahah

Bre, chovek, momicheta nqma li za tebe, 4e pribegna do podobni nestandartn i sredtva?! Kakvo e bilo tova chudo, 4e i burkanat da se s4upi nakraq? Otivai na lekar, 4e s rani po polovite organi shega ne biva. Drug pat ako n eseks, to pone se pridarjai kam tradcionnite priomi na samozadovolqvaneto.
    Τώρα είμαι καλά.

стига простотии...

Cepish mraka !!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    бате много е яко, пестим пари от кукли - залудо 200 кинта ше давам за сносна кукла, като тая арна раота ми струва 2 лева и мамица та им само че дигнаха спекулативно олиото...
    обаче я съм захитрел, дръгия пут ще си направя с пластмасов буркан

ti si lud be 4ovek za tebe momi4eta nqq li

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си