- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ужас! какво да правя?
рипа здраво...Първоначално написано от angel_girll
жребец съм как иначе, айде ейнджъл гърл с теб ще бъда девил бой![]()
Абе не знам колко жребец си щом .. прайш такива ммм идиотщини. Пък за мене аз вече си имам мой девил бой.. и си ми стига.. и не ми се налага да си правя изкуствени пениси.. у нас
ее губиш, аз па ще си направя утре изкуствен гъз и ще му бия един шут, ей тъй за кефа![]()
иначе кур подбирач не е ебач! затуй изкуствено, естествено, ръка, крака - сичко под ножа
Отивай веднага на лекар.И прости ми за въпроса,но как може да те боли,да ти кърви и ти да си праеш''половин чекия''.Бягай на доктор,щото от тоя срам може после да е е срам че са ти го резнали.Успех!
Кажи ми само, къде ти е акъла?! При ерекция пениса се пълни с КРЪВ, нормално като го поразтъркаш да го РАЗКЪРВАВИШ. ИДИ НА ЛЕКАР!Първоначално написано от assd
Глупави хора, ама глупави
А сега какво...?
А то темата бла ебавка
живи и здрави![]()
иначе и толкова тъпи има
А сега какво...?
ми или темата си е ебавка или наистина си мн зле...и къртиш от всякъде...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Струва ми се че темата е ебавка, но ако все пак не е - отивай на лекар, преди да стане по-зле!!!
Леле човече оправи ми настроенитоумрях да се хиля
![]()
We are all dead people in vacation, but still we dance
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
ami ako o6te malko se zabavi6 moje i da ti go otrejat.....takava infekciq moje da stane.....
Ми или темата си е ебавка или наистина си мн зле...и къртиш от всякъде...![]()
![]()
![]()
следващия път пробвай с кофичка от кисело мляко![]()
ееемии срам не срам днеска сутринта ходих в поликлиниката, ама нямаше специалисти а само дежурен лекар травматолог и гинеколог... па наредих се там на опашката за гинеколога, са си викам травматолога с некви строшени крайници се занимава, па я не съм чупил нищо![]()
та седим си на опашката пред гинекологията или кво му се вика (баси путките имаше, насълзиха ми се очите) оти си викам тоя се занимава нещо с путки, па я съм за кур дошъл - то се в гъз дет се вика.
дойде моя ред и влазям аз и доктора вика " сори пич са имам имен ден днеска Хралупко Чворски се казвам и на цветница празнувам" ма аз викам , глей кво става докторе, туй под фланелката долче и камбана от илиенци не е че съм бременен, ми съм вързал хую си на фльонга и не съм уринирал от вчера... и му разказвам историята...
малко се стъписа така, ама вика че не мое да направи нищо освен да седнеме с травматолога да се почерпиме с парцуцата дет си носи от село за негово здраве, ем като обезболяващо да мие...
та така, ще ви държа в течение ако има нещо!
Ма, направо си ни кажи, то без тази информация няма да ме бъде. Сега си залепи семена на цветенце в/у задника и чакай да поникнат
.
мммдааПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
ебавка с буркан ...бедния буркан
Естествено ,че е ебавка.
Пич ,много тъпо да крадеш чужди теми.Поне да се беше постарал в доизмислянето на историята.
За доказателство вижте следния линк:
http://www.izpoved.com/lust/lust9838.asp
Първоначално написано от PILE-666
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
омггг пич с тва шега небива
![]()
Bre, chovek, momicheta nqma li za tebe, 4e pribegna do podobni nestandartn i sredtva?! Kakvo e bilo tova chudo, 4e i burkanat da se s4upi nakraq? Otivai na lekar, 4e s rani po polovite organi shega ne biva. Drug pat ako n eseks, to pone se pridarjai kam tradcionnite priomi na samozadovolqvaneto.![]()
Τώρα είμαι καλά.
Първоначално написано от assd
ti si lud be 4ovekza tebe momi4eta nqq li
![]()
![]()