.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Hybrid View

нормално ли е да си мразя класа

hi all normalno li e da si mrazq klasa 1 godina sam s tqh no i mislq 4e i po natatak 6e gi namrazvam se poe4e i poe4e minaliqt mi klas o6te ot 1 klas bqhme zadryjni pa teq ne6to ne saa s tqh ta vie ko si mislite za klasa
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Град
    Своге
    Ми и аз не мога да ги понасям
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Така класа при запознаването е "група от непознати хора със които трябва да се "понасяш" през периода във който учиш" а пък това дали ще станеш приятел със повечето или ще си неутрален зависи от психиката и начина по които "мислиш" че те възприемат другите .

Цитирай Първоначално написано от super macka
    +1 С изключение от 2ма-3ма човека.

Град
    варна
    Ами,като за начало бих те помолила да пишеш малко по-свястно.Сега пак ще го приемете като някоя гадна и заядлива критика,но не е.Та,както и да е...Аз лично,моя клас си го заобичах най-силно чак тази година,която ще е и последната ни заедно.Не съм ги мразела преди,но доста ме дразнеха някои екземпляри,а сега някак си се сближихме доста с всички.Не може да няма поне малка част от класа ти,която да харесваш.Всички едва ли са толкова отвратителни.Приеми ги такива,каквито са си.Не им се впрягай ,ако те дразнят с нещо.Не можеш да ги промениш,но може да се нагодиш малко към тях.

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Миличка, явно не си пасвате. Не може всички хора да са ти приятни. Или търпиш или се местиш в друг клас, като не ти понася Това е положението

Град
    somewhere over the rainbow
    Нормално е.Ако трудно допускаш новаи хора в живота си,нищо чудно.

Имам 3-ма 4-ма приятеля, но като цяло класа ни е доста далеч от определението задружен.Като се замисля - и предишния ми клас не беше такъв.Има хора с които почти не си говоря.

Град
    {}град на мечтите{}
    ами и аз не се разбирам с една част от класа........но ако всички в моя клас не ми бяха приятни и аз щях да си го мразя
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

Цитирай Първоначално написано от [y0uR f@v0r!tЭ dRuG
    ]
    Цитирай Първоначално написано от super macka
    +1 С изключение от 2ма-3ма човека.
    +1
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ми и аз не мога да ги понасям .
    С изключение от 3ма-4ма човека.

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Имам 3-ма 4-ма приятеля, но като цяло класа ни е доста далеч от определението задружен.Като се замисля - и предишния ми клас не беше такъв.Има хора с които почти не си говоря.
    +1

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Нормално е, предполагам.Моя клас е ужасно задружен в сравнение с миналия, с който бях 7 години.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Мхм.
    И аз с моя не се тача много (рабирам се с 6-7) , па и то май ни е последна година, надявам се.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ne e normalno
    The Spark

а аз не само класа си мраза а и цялото даскало
    I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!

И аз не ги харесвам повечето, ама клас сме, кво да се прави.

Нормално е,почти всички са така.

Нормално е... ама какво да се прави, трябва да ги търпиш. А и ти си там за да учиш преди всичко, добре е ако си намериш приятели, но не е задължително. В живота също е така - предполагам, че и в работата ще има хора, с които няма да можеш да се понасяш.
    Просто ги приеми такива каквито са и не се впрягай много.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Не ви разбирам... Да мразите някой( и то целия клас ) - лол....
    The Spark

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    за "класа на прадливковците" ли ниесме №1 в цялото даскало
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Голям фен
    Виж сега, не е нормално да мразиш абсолютно никой и съм сигурна, че в класа ти никой никого не мрази, обаче е абсолютно нормално да не намираш общ език с всички. Кога ще разберете, че хората просто имат различни интереси( все повече гимназисти въобще нямат, но това е друг въпрос ) и че не можете да бъдете приятели с всички ? Това с мразенето важеше в пети шести клас, все пак се предполага че по-големите могат да си подбират по -правилно думите.
    Don't worry, be happy!

ae az sq sam 7 klas i se razbiram s 5-6 4oveka ot klasa dr mi sa mn bezrazli4ni a dori me e sram da kaja 4e poznavam nqkoi... no sq kato utida f dr school se nadqvam da ne e taka i da sme zadrujdni ne kato s toq kLas...!

ot pro4etenoto do tuk razbiram 4e vseki nqkoi mrazi 6to taka be??? "toq me drazni 4e ne se obli4a gotino, onq me drazni 4e nosi o4ila, a pa toq 4e e mnoo tup" ei takiva glupavi raboti. v jivota traq da se pravqt kompromisi, poradi prostata pri4ina 4e vse nqkoga ne6to 6te ti trqbva ot tozi 4ovek! az li4no sas moq klas se razbiram dobre. sas vseki moga da razgovarqm, "imam o4i" da pomolq koito i da bilo za usluga, i tova sam go postignal samo i edinstveno sas razbiratelstvo, kompomis i razbira se izvestna doza jelanie

От това което разбрах, не общуваш с тези хора, защото са ти приятни, а защото евентуално може да са ти от полза?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си