.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Re: Специално за момичета :)

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от imperator
    Защо някой момичета като разберат, че момчетата иската само секс от тях си мислят, че това момче ги мисли за курва? Нали вие момичетата харесвате момчета, които знаят какво искат и знаят как да го постигнат? Лично аз мога да кажа за себе си, че ако искам от едно момиче секс значи аз съм го отделил от сивата тълпа и знам, че си заслужава да го направя с нея, и това за мен не значи, че тя е курва, а че е специална. Защо някой момичета го тълкуват така искам ваше мнение?

ти си по курва и от тях...
    хахаах ти си изрод

Защо някой момичета като разберат, че момчетата иската само секс от тях си мислят, че това момче ги мисли за курва? Нали вие момичетата харесвате момчета, които знаят какво искат и знаят как да го постигнат? Лично аз мога да кажа за себе си, че ако искам от едно момиче секс значи аз съм го отделил от сивата тълпа и знам, че си заслужава да го направя с нея, и това за мен не значи, че тя е курва, а че е специална. Защо някой момичета го тълкуват така искам ваше мнение?

И аз това се чудя. Факта, че някой иска да ме чука, си е комплимент и не е нещо, което може да ме сдуха някак. Друг е въпросът дали аз ще легна с него.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Защото те не обичат да им се говори за секс в прав текст, трябва да е силно заобиколно и много еротично!

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    То е логично да не обичаш всичките си гаджета,тя любовта не е толкова лесна ... ама и 'от вратата за краката' , и така е тъпо
    Само аз ли не виждам нищо логично в това да имаш "гадже", а да не можеш да кажеш, че го/я обичаш. Защо тогава изобщо имате връзка и си губите времето?
    Остави децата да се развиват пък ти бе

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    То е логично да не обичаш всичките си гаджета,тя любовта не е толкова лесна ... ама и 'от вратата за краката' , и така е тъпо
    Само аз ли не виждам нищо логично в това да имаш "гадже", а да не можеш да кажеш, че го/я обичаш. Защо тогава изобщо имате връзка и си губите времето?
    Има едно нещо, дето му викат "неангажираща връзка" - понякога е много яко, трябва да пробваш. Когато не обичаш някой, не очакваш толкова много от него, почти не се карате, по-лесно преживяваш евентуална раздяла. Имала съм такава връзка след като наскоро бях приключила друга, която доста ме нарани и още не бях готова за нещо сериозно. Не смятам, че е било губене на време, прекарвахме си сносно заедно и като ми каза с и-мейл, че отива да живее в друг град, не ми пукаше особено. Пък и не всеки път случваш на човек, в който да се влюбиш - понякога просто се оказва, че не си пасвате.

Град
    In the middle of Nowhere
    shtot posle she stane mega tupo...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И какво толкова специално намираш в това да правиш просто секс с момиче,към което нямаш никакви чувства ... Ако момче дойде при мен,с ясната идея,че иска само секс,не бих се почувствала специална,напротив-бих се обидила,че дадения човек ме приема само и единствено като сексуален обект!
    Syshto i az

Имаше едно парче - "Чукай тази кучка и след нея не тичай...."

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

за да правиш секс момичето също трябва да го иска.....
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Мега фен Аватара на amatorium
    Zashtoto e pulno s glupaci, koito susipvat chistoto udovolstvie. A puk to inache ot bezobiden "samo sex", moje da se prevurne v dosta goreshta lubovna avantura ako se okaje, che naistina si dopadate.
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си