- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Специално за момичета :)
хахаах ти си изродПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
Първоначално написано от imperator
И аз това се чудя. Факта, че някой иска да ме чука, си е комплимент и не е нещо, което може да ме сдуха някак. Друг е въпросът дали аз ще легна с него.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Защото те не обичат да им се говори за секс в прав текст, трябва да е силно заобиколно и много еротично!
Остави децата да се развиват пък ти беПървоначално написано от Barbie
![]()
Първоначално написано от Barbie
Има едно нещо, дето му викат "неангажираща връзка" - понякога е много яко, трябва да пробваш. Когато не обичаш някой, не очакваш толкова много от него, почти не се карате, по-лесно преживяваш евентуална раздяла. Имала съм такава връзка след като наскоро бях приключила друга, която доста ме нарани и още не бях готова за нещо сериозно. Не смятам, че е било губене на време, прекарвахме си сносно заедно и като ми каза с и-мейл, че отива да живее в друг град, не ми пукаше особено. Пък и не всеки път случваш на човек, в който да се влюбиш - понякога просто се оказва, че не си пасвате.
shtot posle she stane mega tupo...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Syshto i azПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
за да правиш секс момичето също трябва да го иска.....Първоначално написано от imperator
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Zashtoto e pulno s glupaci, koito susipvat chistoto udovolstvie. A puk to inache ot bezobiden "samo sex", moje da se prevurne v dosta goreshta lubovna avantura ako se okaje, che naistina si dopadate.![]()
Eating isn't cheating - Arnold