- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кога си учите?
em az ne sqdam da u4a specialno,ne6tata gi nau4ava6 na daskalo ako ima kontrolna ili izpitvane moje bi v mejdu4asieto![]()
![]()
da se potgotvqm za nqkoi predmet stava mnogo rqdko,samo ne6to koeto me zatrydnqva i ne sam go shvanala
Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.
Ако съм 1-ва смяна започвам да уча към 22.30 - 23 часа вечер и уча по половин час някъде. Сега съм втора смяна и уча сутрин още когато стана (около 9), защото после мн ме мързи (като в момента).
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
цяла година съм 1ва смяна. връщам се най-рано към 4.30 от даскало. предпочитам да си легна или да се занимавам с нещо друго, пред това веднага да седна да уча. най-често го правя след 9-10 часа, защото е по-спокойно. няма кой толкова да ме тормози и имам цяла вечер дас свърша с всичко. ако трябва ставам към 4-5 и дописвам, каквото ми е останало.имало е нощи, с които не съм спала, но не е толкова фатално
най-удобно е никой да не те разсейва
ne vi prepora4vam moq variant na4i ako sam 1va smqna kat sa varna na kompa do 3 4asa posle sa kapq ili ne6to drugo t.e. si opraqm kosata i t.n.
posle izlizam.......................... u4a prez no6ta kam 2-3 4asa po4vam i savar6vam v 5 4asa
ako sam 2ra u4a v 10:30-11 4asaa ostanaloto vreme na kompa![]()
![]()
![]()
![]()
Ami az ne u4a po4ti.V muzikalno sum i nablqgam na svireneto i muzikalnite predmeti.
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
в междучасията преди часовете или не уча( пс. ще завърша с 5/+ 10ти клас ..аз съм гений)
The Spark
аз не уча хахахахе като ни дадат презентация я оставям за събота и неделя..
![]()
Първоначално написано от ReaLLy_SweeT
![]()
Ми втора смяна съм и като се прибера към 19:30 сядам веднага да се правя че уча. Я си прочета урока един път, я не. Главно седя на лаптопа в стаята си или сестра ми(на 4 години е) докато гледа филмче на ПС-то в съседната стая(а тя почти всяка вечер гледа) и отивам там, минимизирам й го и почвам да си браузвам в нета. Или пък й казвам, че ще й го пусна след малко и си включвам някоя джитка докато не ме заплаши, че ще каже на майкаПонеже съм в къща, а и двата компа са на втория етаж доста често се правя, че уча докато наще са на първия
Иначе попринцип повечето истинско учене е сутринта като отида при баба ми(от 08:00 до 11:15) ама там не уча за предметите ами решавам тестове по Мат и БЕЛ(все пак съм седми клас) и естествено.....се мотая(с "Дързост и Красота" например
). А Събота и Неделя съм на уроци. Събота от 8:30 до 11:30 и Неделя от 10:30 до 13:30(доскоро бях и от 07:45). Като се прибера се мотая доста в градината, спортувам, мятам шурикенчета и решавам тестове(или поне се правя).
Та както виждате по предметите за даскало в къщи уча или 0, или към 20 минути, а ако ще имам контролно - час и половина и срока ще го завърша с някъде около 5.80(само по Химия(даскала е педерас) и по изобразително ще имам 5). И всичко това във 'елитното' училище СМГ
btw Забравих да кажа, че през 50% от часовете си говоря с тия около мене.
Trust, will, courage - the three things one must have!
аз обикновено уча мноого късно вечерта.. към 11 часа. всяка сутрин се събуждам над учебниците, защото успявам да заспя![]()
ay caramba