.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Водата наистина спомага разтежа на ноктите! А ако искаш си поръчай от Орифлейм има едни мултивитамини аз съм мн доволна
    Какви са тези мултивитамини- пак като лак ли се нанасят
    да в такова шишенце са и се остава да попие
    http://www.ori-beauty.co.uk/ekmps/sh...th_booster.png
    И аз си ги поръчааааах , добре , че хванах стария брой на каталога , че в новия го няма

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от kefish_meee
    Имай търпение... те ще си пораснат
    Ми че да А бтв кат глеам kefish_me си голяяям фен на step up 2 .. баш кат мене

..

Аз да ви кажа използвам маслото на Икаров за нокти ...И има видим резултат ..но не веднага след 1-2 месеца..Но напално заздравяват след 6 месеца..И е добре да се яде по-здравословна храна ..На ден трябва да се мажете по 3-4 пъти (аз по много повече ) На мен лично з 1 седмижа ми пораснаха бая а за един месец вече си бяха много големички..Но аз не ползвам само маслото ..Вечер преди лягане с топла вона си кисна рацете за по 15-20 мин. и след това си слагам и маслото ..То трябва да се маже и на кожичките и да се масажира

Цитирай Първоначално написано от one_love
    офффф
    а просто можеш да си купиш MAXI балсам за здрави ноктиСтрува 4 лева, но резултатите са потресаващи!Мойте нокти бяха супер меки и постоянно се чупеха, но от два месецас ползвам горепосочения балсам за нокти и нямам никакви проблеми свързани със здравината на ноктите си!
    Макси ли се казва ( цялото му име ) ? И от къде го взе..?
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

олее моите нокти .. растът страшно бързо с 2см на седмица
    според мен си зависи от нокътя ,, никой не е с еднакви нокти се пак

виж на перфект има най различни работи за нокти трябва да има и за по бърз растеж

Град
    BurgasS
    от солената вода растат бързо

От хининовата вода стават по- твърди и растат по- бързо.

аз ако може да попитам тук, за да не правя нова тема, моите нокти са къде чупливи ами и в краищата са обезцветени, на места бели, на места никакви, на какво се дължи и какво да използвам за да се поизбелят и да са с равномерен цвят в краищата, само без сода щото от нея омекват и се чупят още по-бързо

Голям фен
    пилиш ги и с някви мазила за по бърз растеж имаше на avon..ами моите за 2 седмици са орлови ноктите растат бързо така че няма да имаш проблеми ,ако ги гризваш от време на време намажи ги с люто чушле така се отучих
    love is gone!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    ами на мен лично ми помага това
    в някакъв съд наливаш хладка вода и в нея сложи една две капки Душ-гел или шампоан и така си кисни ноктите 15-20 мин и след това се намажи с хидратиращт крем за ръце и нокти така всеки ден и на мен лично това ми помогна
    и аз взех да го правя това ии може и да си въобразявам..но преди си гризях ноктите и сега правя това ии..растат наистина по-бързо .. а правя това от 3 дена аа и допълнително след това използвам хининова вода
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

как използваш хининовата вода?

преди си и аз си ядях ноктите и си купувах хининова вода и слагах във купичка и стоях по 15-20 минути може би имаше някакъв ефект или си въобразявах,но в последно време предпочитам да ги оставям да си растът сами
    [*][*][*] The Pr0digy[*][*][*]

да от водата растат много при мен поне, но също омекват и се чупят, тъй че лилавото заздравителче на перфект и си готова

Re: Растеж - нокти

Цитирай Първоначално написано от Tyrtei
    Znachi, gledah tuka, ama temite bqha vse za po-zdravi nokti. E pa ,moite sy si zdravi, ama do skoro gi grizqh. Naskoro sprqh, ama sega sa mn malki. Kakvo da naprava, za da rastat po-byrzo? pls, pUmUgNeTi!
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

а колко често го правиш тфа с хниновата вода?

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Здравейте, четох темичката и мисля да се възползвам от някои ваши съвети. Искам и да попитам някой знае ли с какво помага йодът? Една моя съученичка ми каза, че си маже ноктите с йод, но не разбрах точно какъв е ефекта от цялата работа. Не исках да отварям нова тема само за това и реших да пиша в тази.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel
    Здравейте, четох темичката и мисля да се възползвам от някои ваши съвети. Искам и да попитам някой знае ли с какво помага йодът? Една моя съученичка ми каза, че си маже ноктите с йод, но не разбрах точно какъв е ефекта от цялата работа. Не исках да отварям нова тема само за това и реших да пиша в тази.
    Доколкото знам, спомага растежа и здравината на нокътя.
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Хора ноктите ми за много зле, като малка много ги ядяхи сега са меки и лесно се чупят, та въпросът ми е на БиоТрейд кремчето Макси, наистина ,ли действа и къде от София, най-вече /Левски, Сухата река, Ботевградско чак до Янко Сакъзов, до паметника Левски, който е от там знае xDD или по центъра и най-накрая из Люлин xDDD/ къде може да го има.Питам спец за там, защото обиколих по центъра, но го нямаше никъде на едно място казаха, че могат да ми го поръчат но в следващия месец, нямам време да отида до там, а ми е спешно, моля за помощ ;ss
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Най- твърди стават с йод.

Град
    NYC
    Опитвала съм, те става твърди, докато не порастат и пак не почнат да се чупят. . поне при мен

Хм.. незнам защо така.. аз по принцип съм доволна от йода..

Може би зависи от нокътя... Аз мисля да пробвам с йод. Дано има ефект. А момичета после не ви ли остават жълти ноктите? Какво правите, за да не са жълти?
    Като бебче да ме гушнеш,

Град
    NYC
    Действа йода наистина, но просто не мога да ги пусна дълги Иначе не, смисъл, не слагай по много на една клечак за учи все едно се лакираш, и то вечерта преди да си легнеш, и сутрента едва ли ще личи, а и да личи от водата се измива

Благодаря за информацията. Даже може ей сега да пробвам, преди да легна.
    Като бебче да ме гушнеш,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си