- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Растеж - нокти
И аз си ги поръчааааах , добре , че хванах стария брой на каталога , че в новия го нямаПървоначално написано от pinki
![]()
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ми че даПървоначално написано от kefish_meee
А бтв кат глеам kefish_me си голяяям фен на step up 2 .. баш кат мене
![]()
![]()
![]()
Аз да ви кажа използвам маслото на Икаров за нокти ...И има видим резултат ..но не веднага след 1-2 месеца..Но напално заздравяват след 6 месеца..И е добре да се яде по-здравословна храна..На ден трябва да се мажете по 3-4 пъти (аз по много повече
![]()
) На мен лично з 1 седмижа ми пораснаха бая а за един месец вече си бяха много големички..Но аз не ползвам само маслото ..Вечер преди лягане с топла вона си кисна рацете за по 15-20 мин. и след това си слагам и маслото ..То трябва да се маже и на кожичките и да се масажира
![]()
Макси ли се казва ( цялото му име ) ? И от къде го взе..?Първоначално написано от one_love
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
http://beautycosmetic.biz/essence-es...ti-p-2863.html <-- ето това помага![]()
олее моите нокти .. растът страшно бързо с 2см на седмица![]()
според мен си зависи от нокътя ,, никой не е с еднакви нокти се пак![]()
виж на перфект има най различни работи за нокти трябва да има и за по бърз растеж![]()
от солената вода растат бързо![]()
аз ако може да попитам тук, за да не правя нова тема, моите нокти са къде чупливи ами и в краищата са обезцветени, на места бели, на места никакви, на какво се дължи и какво да използвам за да се поизбелят и да са с равномерен цвят в краищата, само без сода щото от нея омекват и се чупят още по-бързо![]()
пилиш ги и с някви мазила за по бърз растеж имаше на avon..ами моите за 2 седмици са орлови ноктите растат бързо така че няма да имаш проблеми ,ако ги гризваш от време на време намажи ги с люто чушле така се отучих![]()
![]()
love is gone!
и аз взех да го правя това ии може и да си въобразявам..но преди си гризях ноктите и сега правя това ии..растат наистина по-бързо .. а правя това от 3 денаами на мен лично ми помага това
в някакъв съд наливаш хладка вода и в нея сложи една две капки Душ-гел или шампоан и така си кисни ноктите 15-20 мин и след това се намажи с хидратиращт крем за ръце и нокти така всеки ден и на мен лично това ми помогнааа и допълнително след това използвам хининова вода
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
как използваш хининовата вода?
преди си и аз си ядях ноктите и си купувах хининова вода и слагах във купичка и стоях по 15-20 минутиможе би имаше някакъв ефект или си въобразявах,но в последно време предпочитам да ги оставям да си растът сами
![]()
[*][*][*] The Pr0digy[*][*][*]
да от водата растат много при мен поне, но също омекват и се чупят, тъй че лилавото заздравителче на перфект и си готова
Първоначално написано от Tyrtei
![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
а колко често го правиш тфа с хниновата вода?![]()
Здравейте, четох темичката и мисля да се възползвам от някои ваши съвети. Искам и да попитам някой знае ли с какво помага йодът? Една моя съученичка ми каза, че си маже ноктите с йод, но не разбрах точно какъв е ефекта от цялата работа. Не исках да отварям нова тема само за това и реших да пиша в тази.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Доколкото знам, спомага растежа и здравината на нокътя.Първоначално написано от TheLittleAngel
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Хора ноктите ми за много зле, като малка много ги ядяхи сега са меки и лесно се чупят, та въпросът ми е на БиоТрейд кремчето Макси, наистина ,ли действа и къде от София, най-вече /Левски, Сухата река, Ботевградско чак до Янко Сакъзов, до паметника Левски, който е от там знае xDD или по центъра и най-накрая из Люлин xDDD/ къде може да го има.Питам спец за там, защото обиколих по центъра, но го нямаше никъде на едно място казаха, че могат да ми го поръчат но в следващия месец, нямам време да отида до там, а ми е спешно, моля за помощ ;ss![]()
![]()
Може би зависи от нокътя... Аз мисля да пробвам с йод. Дано има ефект. А момичета после не ви ли остават жълти ноктите? Какво правите, за да не са жълти?
Като бебче да ме гушнеш,
Действа йода наистина, но просто не мога да ги пусна дългиИначе не, смисъл, не слагай по много на една клечак за учи все едно се лакираш, и то вечерта преди да си легнеш, и сутрента едва ли ще личи, а и да личи от водата се измива
![]()
Благодаря за информацията. Даже може ей сега да пробвам, преди да легна.![]()
Като бебче да ме гушнеш,