.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Не ми пускат заради килограмите

Първо да се представя-аз съм момче на 20 години,висок съм 1.90,но тежа само 55 кила.Имал съм приятелки,ма щом се стигне до секс,ми отказват,щото цитирам по памет"Ми...,аз не искам да се чукам с мумия,ти ша вземеш да се счупиш,сигурно няма да издържиш и 5 тека,кефиш ме като характер,ма си някакъв ..."и ме отрязва и отношенията ни постепенно охладняват,докато не скъсаме Кажете кво да права,иначе редовно си спортуват тенис,ходя и на фитнес,ма нема файда.Аз съм се приел какъв съм,дори се харесвам,ма момите нещо не ме възприемат докрай.Съжалявам,че ви занимавам,ма не знам към кой друг да се обърна,пък и във форум като този ще събера повече мнения.
    Благодаря за вниманието!

mm seriozno trqbwa da se zahwanesh da si oprawish tqloto pone 20-25 kilograma trqbwa da kachish.. hubawo trenirash izgradi si nachin na hranene priemai protein(100%)ili nai dobre otidi se konsultirai s dietolog toi shte ti izgradi dobra dieta s koqto sys sport shte kachish kilogrami uspeh

dosta si x1rbav
    Fitness Forever

Град
    sofiq o.k
    е и брато наистина си ебаси гър4ака ами като ходи6 на фитнес земи се купи некви протеини ка4и6 малко 4е си наистина мн гле4ав не заради 4укането и мацките а заради теве тва е недопустимо ако иска6 да е 6те ти каа кви протеини да си земе6
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

И аз клечави мъже не харесвам, 55 кг... ти как си жив при тоя ръст. Ако си се харесваш супер. Имам приятелки, които си умират за щеки. За всеки влак си има пътници. И все пак няма да е лошо да качиш малко... много.

pff da ne ti puka..te gybqt
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

ahhaha abe pich ,mani gi jenskite kofi, ne go prawi za tqh, naprawi go zaradi sebe si
    i posle da ne zabrawish da im natriesh nosowete na teq deto sa se opitali da se podigraqt s teb;))

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    mm seriozno trqbwa da se zahwanesh da si oprawish tqloto pone 20-25 kilograma trqbwa da kachish.. hubawo trenirash izgradi si nachin na hranene priemai protein(100%)ili nai dobre otidi se konsultirai s dietolog toi shte ti izgradi dobra dieta s koqto sys sport shte kachish kilogrami uspeh
    Da syglasna sym s tebe

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Според мен стига да си имаш самочувствието ти е достатъчно. Все ще намериш някоя, която не е повърхностна. А пък и ако не е и тя кльощава, не виждам защо да не ти пусне - все пак няма да се чува чак такова дранчене на кокали, когато се прегърнете.
    Съгласна съм обаче, че е малко странно. Приятелят ми е около 1.76-1.78 и също тежи 55 килограма (слава Богу, аз съм 54!) и когато се съблече наистина до някаква степен ми изглежда сякаш ще се счупи от най-малкото, както и сякаш ще нястина без мръвка по кокалите. Но нищо не ме е спряло да си прекарвам супер хубаво с него, а и досега мен например не са ме привличали огромни напомпени горили. Тъй че и за теб ще се намери момиче.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Ти за бирена мая и протеини не си ли чувал.
    Тъпчи се със сладко...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Re: Не ми пускат заради килограмите

Аз съм 1.82 - 1.83 и тежа около 65 кила - винаги съм бил слаб, не чак прекалено....С фитнес бях се занимавал година редовно, спортувах яко преди, пих и протеини и да не казвам - креатин и т.н. - само, че промяна в килограмите не настъпи - всичко е в бързия ти метаболизъм..Срещу природата не може да скачаш ,колкото и да желаеш, освен ако не пробваш успоредно с фитнес-а конски хормини мускулно...Препоручвам ти плуване - разширява като цяло гръдната обиколка, независимо какъв и що си...А на некоя, дето ти е казала "дрън-дрън - аз съм по-дебела от тебе/с други думи/"...Можеш спокойно да я разкараш, щот тва момиче и за приятелка не става...Всичко зависи от тебе - кефи се на живота пък плодовете ще дойда след време сами...Както казваш, те казвали, че си готин по х-р, остани същият и ще видиш как нещата ще дойдат...И тва не епроблем за секс, за тебе самия или нещо подобно - тва е проблем у другите и те не заслужават да са част от твоята компания - винаги ще си намериш приятно момиче за приятел и гадже...И помни -на някои хора просто костите им са по-кухи от на другите
    Stultum est timere quod vitare non potes...

unauthorized,a ti da si chuwal che metabolizma se promenq?
    a i dai kato na teb ne deistwa i toi da ne opita,a?otdelno e na 20 i e weche wuw wuzrast w koqto rasteja spada i po-lesno se kachwat kilogrami

Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    unauthorized,a ti da si chuwal che metabolizma se promenq?
    Нем, не съм - ако бях, до сега да съм 120 кила, целият само в стрии - ще изясниш ли как става този номер - щот на мен отдавна спря да ми пречи и се предпочитам атлетично-слаб,дрън дрън - релефен и оформен , вместо бирено-пухкав, сладурски и с триъгълни цицки...И верно, с какво се променя метаболизмът...?

Edit : Опитвам се да вдъхна малко надежда у човека, защото сам каза, че се е мъчил мн и няма резултат - методи винаги има, но да си скапеш здравето за една изпъкнала вена на бицепса, не смятам за уместно...За съжаление като вски 2ри стана по 120 кила буре, вече дебелите хора са на мода, а не както едно време, за резил - не искам да обиждам никого, винаги може човек да се оправи, но не смятам, че даден чевек, щом е мн слаб е за изолация...
    Stultum est timere quod vitare non potes...

До автора->Ти си ебати клечката ве пич.Аз на 15 години съм висок 175-6 и съм към 70 кила само ЧИСТО...без мазнини ... не съм зимал никакви протеини и химии.Сичко с ядене: Кисело мляко,картофи,пилешко,риба .. качва се стига да имаш желание..
    ето я ZAMUNDA.NET

Взимай креатин , и иди на диетолог да ти препоръча възможно наи калоричните храни и междувременно си спортувай...
    Успех!
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Яж повече месо,мазнини ( пържени картофки,рибка,тестени изделя ( по малко но пак помагат до няква степен) , кисело млеко и много салати ( с зехтин не олио ) ) и яж сладко за да качиш някои килограм.Но си имай 1 на ум за всеки влак си има пътници Айде успехи

kreatin ne wzemai,otnowo se obajdat nedorazbrali
    kreatina pylni muskola s woda i towa e wremenno zadurjane a sled spiraneto na proteina wsichkata woda si zaminawa NQMA SMISYL ot nego moje da go wzemash sled 6-7 meseca wyw fitnesa sled kato si padnal w dupka i nqma razstej i toi se wzema po specifichen nachin ,a ne bezrazborno

Град
    Враца
    ти се радвай , щот ако беше дебел работата е по зле
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

ЕМИ
    както има хора с наднормено тегло така има и слаби хора ....
    не може всички да сме перфектни
    от мен
    стараи се да качиш някое килце, но и да не стане не се притесняваи
    ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА И ПЪТНИЦИ..
    малко се повтарям ама..
    Устаряхме и Полудяхме
    АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ

Супер фен
    ами виж тва дали се приема6 или не няма зна4ение съ6тата височина съм и 55 кг са дале4 под нормата отиди на лекар и паралелно със спорт качвай маса

Цитирай Първоначално написано от Virtual^Reality
    Взимай креатин , и иди на диетолог да ти препоръча възможно наи калоричните храни и междувременно си спортувай...
    Успех!
    С креатин нищо няя направи ....С геинер има по голяма вероятност да качи сланини по корема предимно....
    Fitness Forever

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Брато много е .. започваш яко мак доналдс а креатин не вземай
    тва е най голямата тъпня и се прави след кат о си натрупал голямо количество мускул и той е престнал да расте креатина те пълни с вода ...заебо го него ... ходи при един приличен диетолог вземи си един свеж инструктор(фитнес)... и ще е орпави работата .. ама тва е тежко
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Като за начало ходи на фитнес и преди всяка тренировка зимай креатин и по време на тренировката пии много вода после като се прибереш увас се наяж като свиня. Това е моя съвет.Аз не ходя на фитнес ма ям като свиня и искам да кача някой килограм струва ми се че съм слаб 170 и съм 65 кг

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Като за начало ходи на фитнес и преди всяка тренировка зимай креатин и по време на тренировката пии много вода после като се прибереш увас се наяж като свиня. Това е моя съвет.Аз не ходя на фитнес ма ям като свиня и искам да кача някой килограм струва ми се че съм слаб 170 и съм 65 кг
    ami hubawo..kachwai si az kato te gledam sys shkembaka dobre se sprawqsh ot kym ryka opredeleno ne otgowarq na mmmmmmmmmmasiwnoto ti tqlo
    nakratko imash tam kudeto netrqbwa a nqmash tam kudeto trqbwa
    na men mi e interesno drugo..kato ne hodish na fitnes i kato ne si informiran zashto se obajdash i dawash greshni suweti?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Защото имам приятел със същия проблем и знам как дигна килограми ? нещо друго ? Мен гърба ми е широк гърди имам горе доло рацете наистина са ми малки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си