- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ми пускат заради килограмите
ako beshe prochel ponagore mneniqta shteshe da razberesh zahsto ne trqbwa da wzema kreatin
Креатина задържа водата това го знам като ходиш и се наблъскаш и си пил креатин и пиеш вода, водата се задържа в мусколите не съм толкова тъп за колкото ме вземаш .... Но това се компенсира от яденето.... Сега чатна ли за какво говоря? ubuntu e написъл че креатин се взема след натрупано голямо количество мускул само че е точно обратното.... Креатина се взема за да дигаш килата .....
Знам че след 1 добра г/д 2 часова тренировка каквото и да изядеж в следващите +-40 мин няма да качиш и 100 грама защото всичко се разгражда ако това е вярно по добре след 1 хубав фитнес ходи почини малко а у и след това хапни![]()
Vin Diesel,mnogo razbirash.. mnogo aide karai si tam katko go znaesh
брат сериозно взимаи мерки за теглото гледаи да си жив да си здрав да си хубав пък ти като си хубав те момите ще доидат
+ 1Първоначално написано от Make_Me_Laugh
и като начало спри да ходиш на фитнес аз мисля че няма голям ефект когато нямаш маса тренираш за сила но не и за обем и релеф просто не се връзва на тия кила![]()
Първоначално написано от Virtual^Reality
![]()
![]()
Смешни са ми такива като тебе .... "взимай креатин" , да брат тъпкай се с химия както препоръчва специалиста ама следващата тема да не е "не ми става от кво може да е ? " Но за диетолога съм напълно съгласен
![]()
пий протеиниПървоначално написано от тъжен веселяк
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
какво да правиш ли? Зарежи я, това не е момиче а някаква тъпа путка! Аз също съм имала доста кльощави гаджета, но това не пречи. Който иска търси начин, който не-извинение. Има много по-готини момичета от тая оФца! Късмет пич
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Zareji glupostite i zapochvai da qdesh meso i da pluvash qko.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Отиди на диетолог,той ще ти изготви индивидуален план,с който да напълнееш.
Фригидна кучка. Виждала тя 5 тека.
споко пи4 не се Bпрягаи,аз бех на 17години 57 кг сега //а сега на 19 и сам 75исках да напалнея но нестаBаше никак моита таина е да си отBора сам апетита и хапBаи по калори4ни не6та и Bианги малко допалнително и си4ко стаBа сеа сам мн готин
![]()
190 висок и 55 кг![]()
тя патката ти ще се строши та камоли ти
![]()
![]()
Е братче ако е наистина така кажи им да си ебат майките,аз съм 100 кила ама не ми пречи и до сега не са ми казвали нещо за килограмите.Иначе да не ти пука путките са такива.Първоначално написано от тъжен веселяк
П.С Жените са курви а курвите трябва да се бият.![]()
вярно е,че трябва да качиш някой килограм...ще е хубаво за тебне ги мисли другите
![]()
someone else...
Креатина не е химия само да ти кажаПървоначално написано от sandrin
Извинявай господин голям разбирач и всезнаещ немога да се меря с твойте способности на батман и супермен ти си човекаПървоначално написано от EnriqueIglesias
![]()
отиваш в някоя баничарница и поръчваш мннн от наи мазните баничши сус 5 -6 л боза...... и това го повтаряш 2 - 3 дневно всеки ден в продължение на 2 - 3 седмици........... или ще надебеелееш или ще се задавиш и ще умреш от всичката мазнотия дет си изял![]()
Не целта е цел, а пътят
Първоначално написано от EnriqueIglesias
Pi4 ti si hurba.
Az sam s 5sm po visok ot tebe no sam 94kg.
ама ходил ли си на лекар,там да ли имаш няква болест,разни работи..Иначе ак0 искаш да надебелееш яж у вас кюфтета и кебабчета секи ден по 10 тарелки и за една седмица момичетата сам0 кат0 те видят шти пускат![]()
![]()
![]()
![]()
Life is good , but isn't forever !
Ами човече споко ве, кво се шашкаш, тея дето не са ти пуснали са некви комплексарки гадни, ебем ли ги . Ще си намериш сериозна аверка която да те обича сигурен съм, не губи надежда .. А и да знаеш търпението е 90% от успеха вярвай ми от личен опит ти го казвам !!!
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
яж сланина човече после моге да минеш на кебабчена диета смисъл тя е следната секи път кат ти са допие вода изяждаш 3 кебабчета![]()