.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    ako beshe prochel ponagore mneniqta shteshe da razberesh zahsto ne trqbwa da wzema kreatin

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Креатина задържа водата това го знам като ходиш и се наблъскаш и си пил креатин и пиеш вода, водата се задържа в мусколите не съм толкова тъп за колкото ме вземаш .... Но това се компенсира от яденето.... Сега чатна ли за какво говоря? ubuntu e написъл че креатин се взема след натрупано голямо количество мускул само че е точно обратното.... Креатина се взема за да дигаш килата .....

Знам че след 1 добра г/д 2 часова тренировка каквото и да изядеж в следващите +-40 мин няма да качиш и 100 грама защото всичко се разгражда ако това е вярно по добре след 1 хубав фитнес ходи почини малко а у и след това хапни

Vin Diesel,mnogo razbirash.. mnogo aide karai si tam katko go znaesh

Голям фен Аватара на 50cent
    брат сериозно взимаи мерки за теглото гледаи да си жив да си здрав да си хубав пък ти като си хубав те момите ще доидат

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Ти за бирена мая и протеини не си ли чувал.
    Тъпчи се със сладко...
    + 1
    и като начало спри да ходиш на фитнес аз мисля че няма голям ефект когато нямаш маса тренираш за сила но не и за обем и релеф просто не се връзва на тия кила

Цитирай Първоначално написано от Virtual^Reality
    Взимай креатин , и иди на диетолог да ти препоръча възможно наи калоричните храни и междувременно си спортувай...
    Успех!
    Смешни са ми такива като тебе .... "взимай креатин" , да брат тъпкай се с химия както препоръчва специалиста ама следващата тема да не е "не ми става от кво може да е ? " Но за диетолога съм напълно съгласен

Re: Не ми пускат заради килограмите

Цитирай Първоначално написано от тъжен веселяк
    Първо да се представя-аз съм момче на 20 години,висок съм 1.90,но тежа само 55 кила.Имал съм приятелки,ма щом се стигне до секс,ми отказват,щото цитирам по памет"Ми...,аз не искам да се чукам с мумия,ти ша вземеш да се счупиш,сигурно няма да издържиш и 5 тека,кефиш ме като характер,ма си някакъв ..."и ме отрязва и отношенията ни постепенно охладняват,докато не скъсаме Кажете кво да права,иначе редовно си спортуват тенис,ходя и на фитнес,ма нема файда.Аз съм се приел какъв съм,дори се харесвам,ма момите нещо не ме възприемат докрай.Съжалявам,че ви занимавам,ма не знам към кой друг да се обърна,пък и във форум като този ще събера повече мнения.
    Благодаря за вниманието!
    пий протеини

Който се смее последен, най бавно загрява!!!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    какво да правиш ли? Зарежи я, това не е момиче а някаква тъпа путка! Аз също съм имала доста кльощави гаджета, но това не пречи. Който иска търси начин, който не-извинение. Има много по-готини момичета от тая оФца! Късмет пич
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Мега фен Аватара на amatorium
    Zareji glupostite i zapochvai da qdesh meso i da pluvash qko.
    Eating isn't cheating - Arnold

Отиди на диетолог,той ще ти изготви индивидуален план,с който да напълнееш.

Фригидна кучка. Виждала тя 5 тека.

споко пи4 не се Bпрягаи,аз бех на 17години 57 кг сега //а сега на 19 и сам 75 исках да напалнея но нестаBаше никак моита таина е да си отBора сам апетита и хапBаи по калори4ни не6та и Bианги малко допалнително и си4ко стаBа сеа сам мн готин

190 висок и 55 кг тя патката ти ще се строши та камоли ти

Град
    Исперих

Re: Не ми пускат заради килограмите

Цитирай Първоначално написано от тъжен веселяк
    Първо да се представя-аз съм момче на 20 години,висок съм 1.90,но тежа само 55 кила.Имал съм приятелки,ма щом се стигне до секс,ми отказват,щото цитирам по памет"Ми...,аз не искам да се чукам с мумия,ти ша вземеш да се счупиш,сигурно няма да издържиш и 5 тека,кефиш ме като характер,ма си някакъв ..."и ме отрязва и отношенията ни постепенно охладняват,докато не скъсаме Кажете кво да права,иначе редовно си спортуват тенис,ходя и на фитнес,ма нема файда.Аз съм се приел какъв съм,дори се харесвам,ма момите нещо не ме възприемат докрай.Съжалявам,че ви занимавам,ма не знам към кой друг да се обърна,пък и във форум като този ще събера повече мнения.
    Благодаря за вниманието!
    Е братче ако е наистина така кажи им да си ебат майките,аз съм 100 кила ама не ми пречи и до сега не са ми казвали нещо за килограмите.Иначе да не ти пука путките са такива.

П.С Жените са курви а курвите трябва да се бият.

Град
    In Devil's Castle
    вярно е,че трябва да качиш някой килограм...ще е хубаво за теб не ги мисли другите
    someone else...

Град
    Цитирай Първоначално написано от sandrin
    Цитирай Първоначално написано от Virtual^Reality
    Взимай креатин , и иди на диетолог да ти препоръча възможно наи калоричните храни и междувременно си спортувай...
    Успех!
    Смешни са ми такива като тебе .... "взимай креатин" , да брат тъпкай се с химия както препоръчва специалиста ама следващата тема да не е "не ми става от кво може да е ? " Но за диетолога съм напълно съгласен
    Креатина не е химия само да ти кажа

Град
    Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    Vin Diesel,mnogo razbirash.. mnogo aide karai si tam katko go znaesh
    Извинявай господин голям разбирач и всезнаещ немога да се меря с твойте способности на батман и супермен ти си човека

отиваш в някоя баничарница и поръчваш мннн от наи мазните баничши сус 5 -6 л боза...... и това го повтаряш 2 - 3 дневно всеки ден в продължение на 2 - 3 седмици........... или ще надебеелееш или ще се задавиш и ще умреш от всичката мазнотия дет си изял
    Не целта е цел, а пътят

Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    mm seriozno trqbwa da se zahwanesh da si oprawish tqloto pone 20-25 kilograma trqbwa da kachish.. hubawo trenirash izgradi si nachin na hranene priemai protein(100%)ili nai dobre otidi se konsultirai s dietolog toi shte ti izgradi dobra dieta s koqto sys sport shte kachish kilogrami uspeh

Pi4 ti si hurba.
    Az sam s 5sm po visok ot tebe no sam 94kg.

ама ходил ли си на лекар,там да ли имаш няква болест,разни работи..Иначе ак0 искаш да надебелееш яж у вас кюфтета и кебабчета секи ден по 10 тарелки и за една седмица момичетата сам0 кат0 те видят шти пускат
    Life is good , but isn't forever !

Град
    Между краката на майка ти
    Ами човече споко ве, кво се шашкаш, тея дето не са ти пуснали са некви комплексарки гадни, ебем ли ги . Ще си намериш сериозна аверка която да те обича сигурен съм, не губи надежда .. А и да знаеш търпението е 90% от успеха вярвай ми от личен опит ти го казвам !!!
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

яж сланина човече после моге да минеш на кебабчена диета смисъл тя е следната секи път кат ти са допие вода изяждаш 3 кебабчета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си