- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- за какво си мислите след ...
Мисля си, как трябва да ставам, а не искам... и все оставам в леглото, все си казвам "още малко, още малко..."![]()
Мисля си за какво ще правя през деня,а понякой път нищо не си мисля защото съм много изтощен и едвам гледам![]()
ИееееЕ колко съм хубава днес...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Всяка сутрин ли трябва да си мисля едно и също ?
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
аре аре стааи аре уе аише пак ще закъснееш... не сер туи си мисля .. почвам уч-ще в 9 живея на 30 минс път и пак не мога да стана на време![]()
![]()
Nay-napred si mislya "oxxxx o6te malkooo de" i sled tova kato si vidya ekrana na telefona /snimkata na lubimiya/ i si kazvam "Eiii tova mom4e ,go obi4am {}"
Винаги си мисля едно и също: "Абе, я да поспя още 10 минутки!"...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първата ми мисъл е да включа компютъра.![]()
ami da ida v banqta ,kakvo da si obleka a prez cqlotot tfa vreme dali 6te vidq nqkoi qk pi4 v avtobusa![]()
![]()
От 2 седмици насам все като се събудя и се чудя кой ден сме![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
"Я абе колко е часът..уф..патето дали ми е званяло.." при което поглеждам телефона звъня му изобщо незнам какво говорим казвам му ,че вече ще ставам затварям тел и си мисля "я още 10мин да дремна"![]()
+1 а ако не съм на даскало или няма да ходя си мисля с кой да изляза къде да ида какво да правяПървоначално написано от monkata93
![]()
будя се с мисълта какво хубаво ми предстои..примерно да си видя фр-четата,да отида някъде и такам..при мене тея неща от сорта на още 10минути ги няма..свикнала съм като чуя алармата да изскачам на секундата от леглото,въпреки,че умирам за сън...![]()
Ммм сега с кой да излязаАма майка ми дали ми е оставила достатъчно пари , че не ми се ходи пред работата й да и се моля паккк
![]()
Haidde navun
Ем 1вия път:
Че след 5 сек ще заспя
2рия път:
че тряя да отида до банята
Тва е![]()
1vo"iskam voda"
2ro"georgi,ostavi me da spq edin den pone beeee"(tva za sina mi![]()
3to"dove4era mai 6te ima party"
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
За сина ти ? Аа начи има и родители тукаПървоначално написано от darla_f
![]()
![]()
последните няколко дни си мисля ся ако не стана и не припадна пак ще е ок..
иначе попринцип си мисля как да се добера до банята или колко време имам за да се опрая преди да изляза
Напоследък се будя без д мсиял и автоматично пускам флотата отнова в атака (булфлийт) че да не реши някой да се пробва дали ще издържа на корабите му.![]()
През учебната година сутрин не съм в състояние да мисля.
През ваканцията си мисля"а, 9 часа, много рано, бе" и заспивам пак.На следващото събуждане(11.30)".... дали ще ми се обади?А ако не се обади?Абе да прави квото иска.Аз трябва да ставам май, а?Ооох"
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...