.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

как да разкарам непоносима приятелка?

Та аз съм момиче на 19 год.съм и имам голям проблем спрямо една"приятелка",тя е от нашата компания,но адски мн се налага за всичко и на всичкото отгоре брат ми и варви по акъла и също така и гаджето ми винаги излизам виновна аз за това като им кажа на пр.да се поразходим някаде и тази"приятелка като каже НЕ ми се ходи никаде те се чувстват длажни по някакъв начин и те да останат.Много се дразня че я взимат на всякъде като при условието че говори зад на вси4ки гърбовете,а и тя е с много гаден характер,та мисълта ми е как да я разкарм за винаги и повече да не се занимава никои с нея.
    Благодаря ви предварително

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Град
    sofiq o.k
    ами нз каи на др ти френдове да не и се водят по ъкула даже подобре да го кае6 пред нея за да не стане 4е си лицемер и говори6 зад гърба
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Аммм, виж сега, така както описваш ситуациято оставам с впечатлението, че ти и това момиче сте твъредни различни във всяко едно възможно отношение.
    Според мен е най-добре да обясниш на приятелите си, че не си съгласна по този начин да се съобразяваш постоянно с нея и с желанията и.Разбира се трябва да се правят компромиси, но всичко си има някакви граници.Както вие се съобразявате с нея, така и тя трябва да може да уважава желанията ви, без да натрапва мнението си.И в случая за какво приятелство може да става въпрос при положение, че нямате никакви допирни точки?!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Mdam, nepriqtno, az sashto ne ponasqm nqkoi da vliza v rolqta na samoprovazglasil se tartor na kompaniqta. Kakto veche spomenaha v po-gornite postove, saberi kompaniqta i si kaji vsi4ko lice v lice. Taka shte se izbegnat vsi4ki spletni i intrigi ako tragnesh da govorish s vseki po otdelno.
    Τώρα είμαι καλά.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си