И кво? С две думи си част от стадото и подкрепяш всичко, което стадото определи за нормално?
Ами, прости ми, но не мисля, че аз съм като сериен убиец или педофил. Най-малкото защото тяхното място е в пандиза, е моето - не.
И не аз се правя специален - ти ме правиш. Ако не искаш да съм специален, тогава спри специалното отношение към хората като мен и просто отминавай замечтано, както правиш с всички останали. Но не - ти ще се спреш, ще пуснеш няколко мъжкарски злобни коментара (тру, ти поне казваш що годе смислени неща) и после ще мрънкаш защо сме специални.
Ами, не - не си натяквам лайфстайла, нито това дали съм модерен, нито нищо... аз не твърдя, че гейовете са със свободно мислене или че гейовете са интелигентни или че гейовете каквото и да е. Аз твърдя, че ние сме абсолютно същите като вас с абсолютно същите права и задължания. Да, може да твърдя, че аз мисля освободено и съм със широк вътрешен свят, но това го твърдя за себе си, защото се познавам, а не защото съм "специален".

Искаш да си като софианците? Прав ти път. Аз предпочитам да съм като себе си, независимо дали това ще ми спечели критики.

Аз спирам да пиша в тази тема, този път наистина. Лек ден на всички