- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преди и след училище излизате ли с приятели от класа
Това ми е въпроса или се виждате само в даскало?
sometimes![]()
Първоначално написано от scout4e94
The Spark
kato bqh redovna forma 4esto izlizah s klasa,ve4e ne,no mislq 4e tova si e qko i po-dobar variant,otkolkoto ako izliza6 samo s gadjeto i po tozi na4in se otdelq6 ot grupata,za6toto i prez tazi gre6ka sam minala![]()
Първоначално написано от lilit_666
мдааа .. но с малко хора понеже в последно време класа ни се разпаднаии сега е доста объркано
![]()
аа ина4е пове4е излизам с фр от съседните класовее :P :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Има 5 - 6 човека, с които се разбираме много добре, така че си излизаме. Преди, след, когато поискаме. През свободните с тях си киснем по игрищата и пием бира, така че, да.![]()
Хм , преди да се скарам с "най-добрата " ми приятелка излизах след у-ще . Сега след у-ще оставам в двора с някои момичета от моя клас !![]()
Mи след даскало половината клас сме на кафе заедно и с хора от другите класове.Много сме задружни,много ги обичам!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ми да,но наскоро разбрах 4е истински приятели няма!!!
Именно в класа ми са най-добрите ми приятели и сме що-годе постоянно заедно.
Първоначално написано от kPuCkA
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
да с 4ма приятели и още 1 ама това е съвсем ДРУГА тема на разговор -писане![]()
С 3-4 човека почти всеки ден =)
s nqkoi da...ama pove4eto pati s moite si hora ot kvartala hah![]()
est che da![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми аз не съм от града, в който уча, но иначе когато искам оставам след часовете и си прекарваме срахотно...Много сме задружни...Чак не мога да повярвам.![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Emi da redovno s edna grupi4ka izlizame zaedno nezavisimo koga predi,sled ili po vreme na daskalo ,no sme zaedno.Mnogo si gi obi4kam moite priqtelki![]()
Аз,съм си аз !!!
Рядко... Преди даскало няма мн време,а след него не ми се занимава.Освен,ако не сме свършили по-рано.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...