- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- искам да съм готин
ne razbrahte li 4e toq vi gavri webaluci kfo mu se vruzvate 4ovek ako znae si4ki teq programi 6e e s dosta golqm umstven bagaj za da pi6e v takia forumi
![]()
dai pic da te vidim i 6ti kajem za6to ne te haresvat![]()
Girlfriends come and go, but Epics are soulbound
![]()
The Spark
Първоначално написано от sexy_programist_sf
abe pi4spored teb momi4etata vulnuva li gi 4e ima6 ne znam si kuv procesor i 4e igrae6 WoW (mejdodrugoto kvo e tva) xax mahni toq komp kakto ti kaza tuka edin pi4 i tuko vij ti provurvqlo
Е как да те харесват, като си се вманиачил по тоя комп?! Какво мислиш че щом процесора ти е еди си какъв или знаеш еди си кои програми, това ще ти помогне в любовта ли?! Е ако мислиш така - жестоко се лъжеш! Остави малко компа и излез с приятели, намери си и други интереси и занимания. Това да идеш на кафе или да излезеш с приятели със сигурност е по-приятно от висенето на компа...
Просто отделяй по-малко внимание на компютъра, а повече на приятели излизай с тях, ходи по места където могат да те забележат...Казваш че си хубав, е ако си у вас пред компа, няма как да го видят това момичетата!
Повече реални контакти!!!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
еми земи малко пари и иди на магистралата после требва да задеисваш програмата ерекция сварзана с едно продалговато нещо с 2 ядра отзад![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ем братле проблема не е в теб а 10000 % е в околонитехахах
Не целта е цел, а пътят
да много странно само при въпроса се вижда, че имаш голям проблем. Не смесвай компютрите с жените!!!
Или поне ги сачетай някак си ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Си Ви
Така повече от ясно е, че темата е бъзик, затова конкретно автора няма да го коментирам. Обаче ми направи впечатление нещо друго ... хората в препоръките си препоръчват да ходиш и да пиеш, или да се напушваш/дрогираш ... това ли е днешното забавлание, това ли е цената да имаш момиче. Не мерси предпочитам да си стоя в нас отколкото да правя това ( говоря принципно, аз съм си намерил мойте хора и си знам, че си разнообразяваме ежедневието по-много по забавни начини ) . Просто ценностите в днешно време са ... нямам думи найстина, в това ли е "кефа" да се напиеш и да се напушиш. Другото което ми направи впечатление, много ми е чудно колко момичета харесват момчета който ги наричат "путко" или им говорят грубо... защото по принцип виждам, че има доста ( за форума не говоря, от лично наблюдение обаче да ... ), и тук същото предложение. Не знам ама според мен да говориш на момиче на "путко" или на "ма" е просто недопустимо, особено ако харесваш момичето и искаш да излезе нещо. 100% много хора ще псуват по мой адрес ама не ми пука, просто съм силно възмутен, всеки има право на лично мнение![]()
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
Няма кой да те псува за жалост то е тава е .. за тва кат ти е кеф да стойш на компа си кибичиш и тва еПървоначално написано от maaster
Просто намери някой хора който се интересуват от сащите неща и заедно правете това в което сте най добри.
Не аз не казвам, че на мен ми е кеф да стоя на компа, аз даже не мога да стоя на едно място седнал повече от 30-40 минути, защото с тоя спорт нямам мира... просто леко се отклоних от темата, и направих един малък коментар за мненията в нея, и за съжаление голяма част от действителността около нас .
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
тряя да се занимаваш пове4е с моми4ета от колкото с компа...и ше стане![]()
mai ti trqbva pove4ko obshtuvane...nqma ni6to lo6o v tova da se interesuvash ot kompiutri da programirash i da igrae6.....no da ne izlizash i da ne poddyrja6 kontakti s nikogo tova e prekaleno i mislq 4e si pristrasten......prosto izlizai s priqteli obshtuvaite....tova e ne stoi pred kompiutara 24 4asa prez denonoshtieto.....
4ovek sry za iskazvaneto ama mislq ,4e si nqkfo 10 godi6no pi6leme det nz an koi svqt e ili prosto si bolen....sori ama taka mi izglejda na men!![]()
xaxax zavur6i osnovnoto si obrazovanie bez da se pritesnqva6...osven ako ne si DANAIL ot moq klas 100% 6te prai6 sex do togava ,,bluskai zdravo,,
AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX
Всеки може да напикае пода,бъди ГОТИН,насери тавана !!![]()
mi skii sa kfa e vrutkata az sam gotin az asm sexy i nikoi nemoje da e kato mene taka4ee ako iskashh da si gotin trea da si po dobar ot mene tva e nevazmojno taka 4e moje samo i edinstveno da doidesh da ti tegla 1 patka i togava she si ne6to pove4e ot drugite
e Tva e skAPaniq jivot da si vluben v nqkogo koito nemoje6 da ima6 i toi da te mrazi no ti pak da go obi4a6 do smurt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ах, и мен любимият (който завърши въпросното образователно заведение) ме сваляше с приказки за JAVA (дълго време мина докато разбера, че не си говорим за Джаба от Star Wars...)Първоначално написано от sexy_programist_sf
Но окончателно, мисля, се влюбих, когато на рождения ми ден ме бутна от един стол и си ударих главата...![]()
Така омайвате вие момичетата...но пък действа.
(ТУЕС е едно весело училище.Ама не ми нарушавайте 11-та точка от правилника, че ще ви се скарам.
)
Вси4ки му викате "излизай с приятели" ама кажете от къде да ги извади тия приятели?Да заговаря хората по улицата?
Girfriends come and go, sockets are forever!![]()
Имаше май такава кампания на близ за 14 февруари
Темата, надявам се сте видяли, че е 100% ебавка
Aniezina - кефиш ме![]()