.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89

Re: менение

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от bader
    Опитай се да се поствиш на негово място ,при мъжете е мн по трудно една жена може да не прави секс с месеци и да се намира в добро психическо равновесие,докато при мъжете не така и се пак мисля ,че трябва да поговрите за случилото се.
    А бе да! Говорила съм с доста мъже и всички казват че може и без секс. Важното е да се празниш редовно което можеш да правиш и в ръката си.Освен това 1 месец не е много!!!! Всичко е в главата.
    Не така ,ако говрим за чикията е времено решение на проблема ,поне при мен а и мисля ,че при повечето.

Нз

Цитирай Първоначално написано от allurement
    @bader - може да се безперспективни, факт, че само 1 нещо му беше отговорила. Но самата идея, че е писал, значи има желание, това ме наранява, без значение дали е станало нещо или не. А и да видиш думите, които пише на мен, да ги казва на някаква там, дето си постнала циците в нета е ...не знам как да го опиша.
    Незнам ти си решаваш в крайна сметка ,на мен също бившото ми гадже си чатеше с некви цървули по инет но не одавах голямо значение.И съм сигорен ,че 90% от тия дето го нападат тва момче , се одават на онлайн флиртове

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    и на мен ми стана кофти като прочетох поста ти, тъй като и моя приятел го виждам сравнително рядко, не живее тука и..
    не знам ако разбера,че има нещо такова, колкото и да са ми силни чувствата, ще го оставя
    Добре бе, вие глухи ли сте, слепи ли сте, тъпи ли сте? Не чувате ли какво ви се обяснява.

Няма момче, което да не мисли за секс с други жени. Самоцелната моногамия е безсмислена. Поне физическата. Колкото повече се опитвате да ограничите момчето, толкова повеч на него ще му се иска да опита с друга.

След като сте разделени - недейте да се заричате. Дайте си свободата и след това ако наистина се обичате като се върнеш пак ще е с тебе. Иначе в момента само се затормозяваш с излишната мисъл дали ти е верен или не.

Не си задаваш въпроса дали те обича или не, а дали ти е верен или не. Което е погрешно, нелогично и тъпо.

Най-голямата ви грешка е да мислите, че ако е направил секс с друга жена вече не ви обича и не ви харесва. А ако питате 1 000 000 момчета, които имат приятелки, дали искат да изчукат Анджелина Джоли - всички биха искали, въпреки факта че имат приятелка. Това доказва факта, че секса не е свързан директно с любовта. Така че просто не правете погрешни изводи и заключения.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Не така ,ако говрим за чикията е времено решение на проблема ,поне при мен а и мисля ,че при повечето.
    Е да де аз не съм казала цяяял живот да караш на чикии. Просто не вярвам че един мъж не може да издържи 1-2 месеца без секс.Не е животно все пак и може да мисли и да се контролира.

Е да де аз не съм казала цяяял живот да караш на чикии. Просто не вярвам че един мъж не може да издържи 1-2 месеца без секс.Не е животно все пак и може да мисли и да се контролира.
    То за издържане може и с години ,няма да умреш от това ,говорех за психическо равновесие/състояние.

ako beshe moeto gadje ,bih q lishil ot prisustwieto si

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

Ебаси тъпака бих му се иплюл в лицето ....
    Преди 2-3 седмици бях на един купон в една къща на около 70км от софия .. както и да е на едно легло бяха легнали един фр, гаджето му посредата и от другата страна още някъв ... и момичето се заби с оня другия а моя приятел се сдуха и излезна навън да спи в колата ..... нз от къде намери сили тоя човек .. ама ако аз бях на негово място щях да осъкатя и двамта ... просто не знам кво щях да направя
    А ти мацко .. нз наистина е гадно... най-добре поговорете и се разберете .... и да отрича и, и да не отрича му кажи че няма смисал да се прави на шут, а да говори истината ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Не е длъжно да ти е изневерил. Аз също съм регистиран в доста такива сайтове и като няма какво да правя пускам някой друг коментар на някое момиче. Е, не съм предлагал секс, но са си чисто флиртуване. Във факултета ми и специалността ми има само момичета и аз постоянно се мотая с тях. Приятелката ми на ясно и с двата факта. Много пъти даже и двамата сме пускали коментари. Никога не съм и давал повод да ревнува!
    Искам да кажа, че може да изглежда кофти на пръв поглед, но дай му шанс да ти обясни добре ситуацията и вече си прецени дали те лъже най-безсрамно.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    и на мен ми стана кофти като прочетох поста ти, тъй като и моя приятел го виждам сравнително рядко, не живее тука и..
    не знам ако разбера,че има нещо такова, колкото и да са ми силни чувствата, ще го оставя
    Добре бе, вие глухи ли сте, слепи ли сте, тъпи ли сте? Не чувате ли какво ви се обяснява.

Няма момче, което да не мисли за секс с други жени. Самоцелната моногамия е безсмислена. Поне физическата. Колкото повече се опитвате да ограничите момчето, толкова повеч на него ще му се иска да опита с друга.

След като сте разделени - недейте да се заричате. Дайте си свободата и след това ако наистина се обичате като се върнеш пак ще е с тебе. Иначе в момента само се затормозяваш с излишната мисъл дали ти е верен или не.

Не си задаваш въпроса дали те обича или не, а дали ти е верен или не. Което е погрешно, нелогично и тъпо.

Най-голямата ви грешка е да мислите, че ако е направил секс с друга жена вече не ви обича и не ви харесва. А ако питате 1 000 000 момчета, които имат приятелки, дали искат да изчукат Анджелина Джоли - всички биха искали, въпреки факта че имат приятелка. Това доказва факта, че секса не е свързан директно с любовта. Така че просто не правете погрешни изводи и заключения.
    Мъжа не харесва тая.
    А иначе-защо знаеш чужди пароли и ровиш чужди пощи?
    Аз да кажем знам паролата на 1 колежка, но никога не съм си позволявала да й отворя пощата........Малко лична свобода не може ли? На мъжа не зная ни пощи, ни пароли, не ме интересува. То той и нет няма де......
    Колкото до това, че 1 профил нищо не значи-не значи. И аз съм правила сума т профили, но не е значело нищо. Все пак човекът може просто да се забавлява, а не и да прави секс с някоя друга.
    В крайна сметка разговорът е наложителен, но си помисли с какви очи ти ще му кажеш, че нарушаваш правото му на личен живот.

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от bequick
    Не е длъжно да ти е изневерил. Аз също съм регистиран в доста такива сайтове и като няма какво да правя пускам някой друг коментар на някое момиче. Е, не съм предлагал секс, но са си чисто флиртуване. Във факултета ми и специалността ми има само момичета и аз постоянно се мотая с тях. Приятелката ми на ясно и с двата факта. Много пъти даже и двамата сме пускали коментари. Никога не съм и давал повод да ревнува!
    Искам да кажа, че може да изглежда кофти на пръв поглед, но дай му шанс да ти обясни добре ситуацията и вече си прецени дали те лъже най-безсрамно.
    По принцип си прав но според мен факта че е изтрил профила си след като е заподозрял че тя може да знае и че продължава да я лъже показва че не е било просто невинно коментиране.

Град
    софия
    az na parvo nqsto 6te popitam za6to mu vliza6 v li4noto prostranstvo. I az sa6to sam regnat v edin takav sait i az predlagam sex i pari namesvam daje prosto se ligavq totalno tam ne za drugo a gubene na vreme nikoi ne te poznava i nikoi ne mu puka taka 4e se uspokoi i pogovori s nego no vnimavai kakvo ti 6te otgovoti6 na vaprosa kakvo si tarsela v saita s negoviq reg.
    Рано или късно всички си отиваме от този свят

Наистина е съществен въпросът откъде имаш паролата за пощата му. Ако той ти я е казал, да речем, че провинението ти не е толкова голямо. Но ако не е, той е в пълното право да обърне разговора на "ти какво право имаш да ровиш в личното ми пространство?"

Преди всичко говори направо, напълно възможно е да има логично обяснение, и регистрацията да е шега. Никой освен него няма как да знае това.

Тегли му шута....си е ебе майката....говедо..
    Entombed For live

Град
    Германия
    О боже нали в началото момичето каза че и е трябвал някъв документ който е бил в неговата поща и без да иска е видяла писмо от с паролата в оня сайт. Тя не е нужно да му казва че е влязла в профила му може просто да каже че случайно е забелязала мейла,поинтересувала се е от сайта и иска да знае защо има регистрация там. Не е толкова сложно и не е нарушила личното му пространство след като сам и е дал паролата на пощата си.

hottie
    Guest
    О боже нали в началото момичето каза че и е трябвал някъв документ който е бил в неговата поща и без да иска е видяла писмо от с паролата в оня сайт. Тя не е нужно да му казва че е влязла в профила му може просто да каже че случайно е забелязала мейла,поинтересувала се е от сайта и иска да знае защо има регистрация там. Не е толкова сложно и не е нарушила личното му пространство след като сам и е дал паролата на пощата си.
    Ами да. Щом й е трябвало документ, значи явно той й е дал паролата от пощата му.
    Ние с моя мъж си ги знаем Не е до лично пространство или не.Понякога като ми е спешно го карам да влезе в моятя да види някакъв мейл или да изпрати нещо и обратното.

Вярно е, че момчето може да се е регистрирал на бъзик, ама токава ще е супер тъпо и ограничено от негова страна.ААаа няма ли си друга работа ебати. Да прочете един вестник вместо глупости да прави АКО е на шега. Макар, че щом го е направил има нещо на ум.

// offtopic
    Жена да ми е - паролите не си ги казвам Ще вземе да бутне, да изтрие нещо .. мани .. не!

начи е пич

Град
    oт скоро в ада на 4увставата...
    Както казах, трябваше ми документ от пощата му, той ми е казвал паролата, иначе няма от къде да я знам. А за какво лично пространство говорим, като това лично пространство явно ме засяга и то доста?! Пък и не е нужно да му казвам, 4е съм видяла в пощата, все пак като влезеш в секс сайта и си зададеш критерите ти излизат профилите, отговарящи на тях. Може случайно да съм го видяла, все пак имаше няколко негови снимки!!! Пък и е достатъчно това, че има регистрации (при това със снимка и цялото инфо попълнено), дори и да не знам какво е писал. Ако беше шега щеше само да си направи регистрация, да гледа профили и дотам! А той действа - дори пише, че ако искат мойе да им прати още снимки и ОБЕЩАВАЛ да го направи, ако кажат, че желаят!!!

Разкъсана съм, хем вътрешно ми е гадно от всичко, което е направил, а аз сляпо съм вярвала, хем го обичам и това никакво състояние ме побърква.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от allurement
    Както казах, трябваше ми документ от пощата му, той ми е казвал паролата, иначе няма от къде да я знам. А за какво лично пространство говорим, като това лично пространство явно ме засяга и то доста?! Пък и не е нужно да му казвам, 4е съм видяла в пощата, все пак като влезеш в секс сайта и си зададеш критерите ти излизат профилите, отговарящи на тях. Може случайно да съм го видяла, все пак имаше няколко негови снимки!!! Пък и е достатъчно това, че има регистрации (при това със снимка и цялото инфо попълнено), дори и да не знам какво е писал. Ако беше шега щеше само да си направи регистрация, да гледа профили и дотам! А той действа - дори пише, че ако искат мойе да им прати още снимки и ОБЕЩАВАЛ да го направи, ако кажат, че желаят!!!

Разкъсана съм, хем вътрешно ми е гадно от всичко, което е направил, а аз сляпо съм вярвала, хем го обичам и това никакво състояние ме побърква.
    Поговори ли си вече с него?Не чакай много,защото така само си задаваш въпроси и се тормозиш.

Oh kato ti 4eta temata se ot4aivam Razbiram te kolko ti e trudno,no priemi realnostta,zareji go ne te uvajava! Nameri si 4ovek koito da te ceni da ne mu e za tupoto 4ukane samo Za6to za6to VSI4KI muje i mom4eta ste takiva??? ne mojete da se sdurjate kat vidite nekoq napompana kifla.. na koi li mu puka za "ligavata" lubov.. trqq 4ukane da ima tova e v glavata na 99% ot mujete. E slu4kata ne epriqtna no pone ti e otvorila o4ite drug put da ne vqrva6 slqpo na mili dumi
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами мила в кофти ситуация си, но замисли се трябва ли ти такъв човек... просто ти си далече и той тука кой знае какви ги върши.... просто к*рви много, едва ли му е трудно да си намира момичета за по един път...
    Просто замисли се дали можеш да му вярваш след като виждаш какви ги върши...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    oт скоро в ада на 4увставата...
    @the_hottie, oх, още събирам сили...просто трябва да се подготвя за неговите отговори, които очаквам, защото му знам репликите в спорове...макар че аз няма да споря...

Днеска се случи и още нещо куриозно, да споделя с вас искам за да ми кажете дали аз преувеличих с реакцията или ...

Искахме да си купим нещо за ядене и отивайки към мястото той ми казва - "сега ще си купим от най-хубавата девойка...", (направих се, че не го чувам) а тя според моите, а и доколко знам неговите критерии не беше хубава, просто гледаше отчаяно от живота...и той нашият нали по принцип се е взел с мислията "аз ще спася света"..И после стигнхаме на щанда и ПАК го повтори пред нея и тя се усмихна, а аз избеснях!!! Казах му, че ми е било крайно неприятно да го каже ПРЕД МЕН, а той ми каза - "Е, какъв е проблемът, тя не беше красива, аз само така го казах, за да я разведря, не видя ли че беше умряла такава...?". Е, вечерта ми се скапа докрай. В моите възприятия ли е проблемът? КАза, че си си измислям проблеми/неща, за които да му се сърдя! Редовната му реплика, като нещо не ми харесва ии искам да говоря с него. Та това и ощаквам при бъдещ разговор с него, нападки от него страна и нулев конкретен отговор.

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

не знам колко е виновен или не е , ама въобще не ми харесва начина по който казвате "не може ли толкова ДВА МЕСЕЦА да издържи бе секс" ... абе вие луди ли сте бе жени, нормални ли сте?!! знаете ли два месеца колко време е, май си нямате представа къде се намирате, след първата седмица човек почва да се чувства все едно е на поход през пустиня, то Иисус толкова не е вървял през пустинята..
    след първата седмица човек почва да се двууми за собственото си аз..
    след първата седмица човек не е много на ясно с това какво иска и какво не, ако мислите че любовта може да е толкова силна, айде моля ви се.. любовта трябва да се поддържа, не може да бутнеш любовта през ръба на пропастта и да чакаш да и порастнат криле...
    Do you speak Salsa? .......

Ох какво да ти кажа... Сложни са ви отношенията в момента, защото той е направил нещо, което не е редно, лъгал те е, сега ти не му казваш, че знаеш за това, което той всъщност крие... Просто изчакай ден-два и се опитай сериозно да поговориш с него. Дори и да си решила да се разделите. Мисля си, че ако истински те обича, ще ти каже истината. Тогава вече можеш да мислиш за бъдещето на връзката ви. Не се отчайвай... Винаги има надежда.

П.П> Мисля си, че не си реагирала пресилено. Нормално е. Ти си наранена, но таиш всичко в себе си, а не се освобождаваш от нагентената тъга, гняв и чувството за загуба на нещо толкова близко.

Не 1 път съм казвал "Далече от рацете, далече от сърцето" Съжелявам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си