.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от lwsu
    не знам колко е виновен или не е , ама въобще не ми харесва начина по който казвате "не може ли толкова ДВА МЕСЕЦА да издържи бе секс" ... абе вие луди ли сте бе жени, нормални ли сте?!! знаете ли два месеца колко време е, май си нямате представа къде се намирате, след първата седмица човек почва да се чувства все едно е на поход през пустиня, то Иисус толкова не е вървял през пустинята..
    след първата седмица човек почва да се двууми за собственото си аз..
    след първата седмица човек не е много на ясно с това какво иска и какво не, ако мислите че любовта може да е толкова силна, айде моля ви се.. любовта трябва да се поддържа, не може да бутнеш любовта през ръба на пропастта и да чакаш да и порастнат криле...
    С това си изказване принизи мъжете на нивото на животните.

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    не знам колко е виновен или не е , ама въобще не ми харесва начина по който казвате "не може ли толкова ДВА МЕСЕЦА да издържи бе секс" ... абе вие луди ли сте бе жени, нормални ли сте?!! знаете ли два месеца колко време е, май си нямате представа къде се намирате, след първата седмица човек почва да се чувства все едно е на поход през пустиня, то Иисус толкова не е вървял през пустинята..
    след първата седмица човек почва да се двууми за собственото си аз..
    след първата седмица човек не е много на ясно с това какво иска и какво не, ако мислите че любовта може да е толкова силна, айде моля ви се.. любовта трябва да се поддържа, не може да бутнеш любовта през ръба на пропастта и да чакаш да и порастнат криле...
    С това си изказване принизи мъжете на нивото на животните.
    ти да не си мислиш, че си богиня..
    Do you speak Salsa? .......

Град
    София
    И аз имах същите проблеми.
    Повториха се 2 пъти- една и съща история. Първо в сайт, после в скайпа му.
    Какво да ти кажа...Аз реших да говоря с него открито и конкретно. Той остави на мен да реша какво искам. Простих му. И той ми е прощавал мои грешки /не от такъв характер/. И сега сме по-щастливи от всякога.
    Моят съвет: Говори с него, кажи му какво си видяла. Кажи му как се чувстваш. Кажи му всичко, което си изпитала и виж неговата позиция по въпроса. След това е време за решение.
    Smile!?

Град
    Германия

ти да не си мислиш, че си богиня..
    Разбра какво искам да кажа. Все пак не може един мислещ мъж да е намерил жената на живота си която обаче поради някакви обстоятелства(временни!!!) не може да вижда 3-4 седмици да тръгне да се чифтосва наляво надясно и да рискува да загуби момичето си. Организма има нужда просто да се изпразни което значи че ако си биеш една(или две колкото е необходимо) чекия ти вече нямаш НУЖДА да правиш секс а просто ти се иска... Какво не можеш да си намериш с какво да си отвличаш вниманието няколко седмици ли? Айде недейте да преигравате... Явно просто не я е обичал достатъчно,приел я е като даденост и е сметнал че понеже тя го обича и му има доверие той може да си прави каквото си иска.

Град
    Сф

..

аз те разбрах какво каза слънчице, но ти явно не разбра че нарочно подчертах тези нужди на мъжа, за да се замислите вие - нежния пол, защото повечето сте на мнение "той ме обича, значи мога да го оставя да си чака, докато ми е изгодно" (не говоря точно за конкретния случай, а в по-общ план)..

права си, може да си бие една..
    аз пък като си бия по една, ме възбужда да предлагам на разни непознати девойки в сайто за запознанства секс - такъв съм си, но не правя секс със тях наистина, може пък и да го правя само за да видя дали още "ставам" (да и мъжете го правят)..
    може пък въпросният "изневерил" да е като мене, кой знае - нали точно вие повтаряте все че сме еднакви ние мъжете..
    така че не си мисли че ви нападам, просто показвам че и ние имаме гледна точка, която се пренебрегна на бърза ръка.. щото не ви е изгодната...

ПС: вие докато мастурбирате, винаги ли си мислите само за вашето гадже, дами?

Град
    Германия

Re: ..

lwsu тука става дума за друго. Естествено че е безмислено момичето да се прави на недостъпно и е нелепо да се надява че мъжа ще търчи след нея и ще я търпи до безкрай. В този случай обаче те имат връзка и на нея и се налага да замине за чужбина да следва(не просто да си прави кефа) и се връща всеки 3-4 седмици и когато са заедно тя му дава всичко от което се нуждае. Гаджето и се врича в любов и вярност и тя си живее с мисълта че е обичана истински. И какво става накрая? Оказва се че човека на който е имала безкрайно доверие я е предал. И не става дума само за изневярата(такава още не е сигурно че е имало) а и за лъжите му и за факта че си е изтрил профила след като е заподозрял че тя може да го е видяла...
    Иначе аз почти никога не мисля за гаджето си докато мастурбирам но това не значи че му изневерявам или че предавам доверието му. Едно е нещата да се случват в главата ти и съвсем друго когато излязат от там.

Град
    Сф

...

е да де, аз точно това исках да кажа, той може да не и изневерява наистина с тия чатърки, а да го използва само колкото да се възбуди (един вид "секс телефон") и разбира се след като научава, че приятелката му е проникнала в личната пощенска кутия и е разбрала за това, той може да е съобразил какво ще си помисли тя и да ги е махнал.. това също е сценарий който не е за пренебрегване.. може преди да го пита дали и изневерява бива да го поразпита какво по конкретно го възбужда когато е самотен.. може да открие някоя Америка във връзката си

извинявам се че говоря така в трето лице за авторката на темата, ама поста ми е един вид отговор на слънчице, който е добре да се вземе предвид..

Град
    Германия

е да де, аз точно това исках да кажа, той може да не и изневерява наистина с тия чатърки, а да го използва само колкото да се възбуди (един вид "секс телефон") и разбира се след като научава, че приятелката му е проникнала в личната пощенска кутия и е разбрала за това, той може да е съобразил какво ще си помисли тя и да ги е махнал..
    Аз още в първия си пост казах че може и да не изневерява и че това че има профил не е доказателство за нищо. А пощенската му кутия не е лично пространство след като и тя има паролата... А и защо да ги махне и да се прави че никога не ги е имало? Аз ако подозирам че са ме хванали винаги си признавам по заобиколен път и си намиран някво оправдание. Примерно той можеше да и покаже профила и да и каже че са го направили с приятели за да се бъзикат с момичетата и да и прочете някви коментари и хаху хихи да излезе че е било само шега а ако пита защо има негови снимки можел е да каже щото са били у тях като са се регистрирали и някви такива и да го изкара като нещо супер невинно. Ама той глупака веднага го трие и почва пак да се врича във вярност...

Според мен му кажи тва което споменах в един от предишните си постове и го питай съвсем спокойно и ей така между другото защо има регистрация в сайта. От там нататък ще видиш как ще реагира и понеже го познаваш все пак 2 години не са малко ще разбереш лъже ли те или не...

Град
    Сф

..

добре, съгласихме се..
    кажете после какво е станало, че ми стана интересно

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Сега се почва със сайтовете, после наживо и т.н.... няма смисъл да оставаш с този човек, Кажи му, че си разбрала истината и че няма смисъл да отрича. Той ако е мъж на място поне ще си признае като го хванат натясно. Успех мацко. А и както казаха по нагоре - щом веднъж е изневерил, ще го направи пак...има ли смисъл даси с този човек - след като вече дори му нямаш доверие

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от allurement
    @the_hottie, oх, още събирам сили...просто трябва да се подготвя за неговите отговори, които очаквам, защото му знам репликите в спорове...макар че аз няма да споря...

Днеска се случи и още нещо куриозно, да споделя с вас искам за да ми кажете дали аз преувеличих с реакцията или ...

Искахме да си купим нещо за ядене и отивайки към мястото той ми казва - "сега ще си купим от най-хубавата девойка...", (направих се, че не го чувам) а тя според моите, а и доколко знам неговите критерии не беше хубава, просто гледаше отчаяно от живота...и той нашият нали по принцип се е взел с мислията "аз ще спася света"..И после стигнхаме на щанда и ПАК го повтори пред нея и тя се усмихна, а аз избеснях!!! Казах му, че ми е било крайно неприятно да го каже ПРЕД МЕН, а той ми каза - "Е, какъв е проблемът, тя не беше красива, аз само така го казах, за да я разведря, не видя ли че беше умряла такава...?". Е, вечерта ми се скапа докрай. В моите възприятия ли е проблемът? КАза, че си си измислям проблеми/неща, за които да му се сърдя! Редовната му реплика, като нещо не ми харесва ии искам да говоря с него. Та това и ощаквам при бъдещ разговор с него, нападки от него страна и нулев конкретен отговор.
    АМи може би мъничко си преувеличила, макар че на мен не би ми било приятно в никакъв случай това да го каже. Но сигурно го е казал на шега.. Абе знам ли. След всичко, което прави не мога да ти кажа дали си преувеличила или не. Просто много си му насъбрала и докато не си поговориш с него ще си го изкарваш на него, което е нормално.

Град
    oт скоро в ада на 4увставата...
    За сега няма развитие по въпроса, тъй като не сме се виждали вчера, а за днес още не знам, че ни е много натоварен графикът.

Но знаете ли кое ми е най-странно - та той показва всички признаци на любов (гледа ме влюбено, притеснява се като съм навун сам а след 9, през деня ми звъни и пише, нежен и внимателен е - неща, които винаги си е правил) и какво се оказва, че това е било театър. Но може ли да си толкова изкуствен и лъжлив във всяка една секунда?!?! Той ме спечели с поведението и отношението си към мен, а може всичко да е било маска. От тази мисъл вече ми се повдига!

Ще ви държа в течение. Адски много ви благодаря за ценните съвети и за това, че приехте темата ми сериозно.

hottie
    Guest
    Ами по принцип Crag Hack казва нещо много интересно - че има момчетата се забавляват странично, но това не означава, че не обичат приятелките им. За мен той прекалено го генерализира, но е възможно твоето момче да разъждава по този начин. И не си дава сметка за случилото се. Може би си те обича...но по свой негов си начин.Няма нужда да отлагате разговора с времето - казваш му искам да говоря с теб днес и това е. Ако му кажеш, че смяташ да късате ще видиш как ще дотърчи на бързка ръка.

Моето мнение може да ти се стори твърде крайно,но...
    Според мен няма смисъл от повече театър.Защо направо не го попиташ,а стоиш и се измъчваш още повече?Ясно е ,че ще си измисли 87634736872346586 оправдания,работата е там ,дали ТИ ще се примириш и ще ги приемеш като истина,защото те няма да са! СЕга проблема е ти толкова много ли го обичаш ,за да жертваш достойнството си? Защото извинявай,но дори да се виждате веднъж в годината,все пак имате уж сериозна връзка и при това той постоянно ти говори мили думи,обещания,клетви бла бла... Е тва не е ли лицемерие според теб?Според мен е! Говори с него.. позволи му да си каже лъжите ,които е подготвил вече за такива случаи(а ако не е подготвил значи импровизацията може да го направи още по-виновен в очите ти!).Вариантите са два: Или говориш с него,той ти обяснява няква нелепа история,в която ти не вярваш в началото,но после приемаш за истина,защото го обичаш и искаш да си с него и всичко да е наред(а то няма да бъде!) ,ИЛИ говориш с него,правиш го на 2 ст. и го зарязваш с достойнство!
    И все пак нали казват,че хората се променяли...Ако му дадеш втори шанс,ще трябва да си винаги с поне 4 очи!А и едва ли ще ти мине така бързо и ще му вярваш пак както преди.
    Знам,че боли много!Случвало ми се е нещо подобно,но в крайна сметка ти не си няква си там малоумница,дето се връзва на всичко нали?! Не се оставяй да те правят на глупачка!!! Ти парцал ли си или хавлиена кърпа?
    Има ли гаранция ,че не ти е изневерявал извън интернет пространството?Няма как да знаеш и да си сигурна и в това... За мен изневярата първо започва от ума - твоят мил и любвеобилен приятел съзнава какво прави,заради това си е изтрил и профилите!
    Сега сигурно измисляш хиляди варианти,за да го оправдаеш и си готова да повярваш на всичко,което ти каже...Няма смисъл!Погледни реално на нещата.Заслужава ли той твоята любов,щом всъщност не я оценява?Чрез тези регистрации в сайтове за запознанства и за СЕКС не показва ли ,че ти не му даваш това , от което има нужда(съмнявам се че е така!Не искам да ми се обиждаш или да те наранявам,просто аз точно това си мислех,когато ми се случи на мен).
    Помисли над тези неща.Знам ,че може би са доста крайни,но събери сили и помисли. Все пак той е виновен,а и не мисля ,че ти заслужаваш подобно нещо!!!
    Много съжалявам,ако думите ми са те накарали да страдаш!
    Бих се радвала всичко да е ОК,но моля те не вярвай на абсурдни обяснения!
    ХАйде всичко хубаво и ни дръж в течение
    Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало

Град
    Сф

...

АЗ ПРЕДЛАГАМ СЛЕДНОТО:
    направи си регистрация и ти в тези сайтове, в който той предлага на други момичета, само че под чуждо име и със чужди снимки...
    така след кратка зарибявка ще разбереш дали той ще се съгласи да се види с "непознатата" която му предлага "нещо" в този сайт..
    един вид, да му хвърлиш примамка и да видиш дали ще стигне до края...

Град
    Германия

АЗ ПРЕДЛАГАМ СЛЕДНОТО:
    направи си регистрация и ти в тези сайтове, в който той предлага на други момичета, само че под чуждо име и със чужди снимки...
    така след кратка зарибявка ще разбереш дали той ще се съгласи да се види с "непознатата" която му предлага "нещо" в този сайт..
    Хаха сестра ми го беше направила тва на гаджето си

Град
    Сф

АЗ ПРЕДЛАГАМ СЛЕДНОТО:
    и какво стана? проработи ли номера?

hottie
    Guest
    Хах ! добра идея

Град
    Сф

..

ако трябва да го украсим, може и да ти помогне някое момиче, което той не познава, за достоверност (ако се стигне до среща примерно)

ПС: мале къв съм гаден..

Град
    Германия

АЗ ПРЕДЛАГАМ СЛЕДНОТО:
    и какво стана? проработи ли номера?
    Еми тя го излъга че ще идва в града в събота вечерта и го пита дали може да я разведе и той си даде номера. После една приятелка му се обади докато той беше със сестра ми и той го вдигна и сестрата като го пита кой е той отвърна че била няква негова братовчедка с която трябвало да се види в събота и за тва нямало да може да излезе с нея Може да се каже че проработи Ама сестра ми беше взела снимки на някво момиче от сладур(нейния имаше регистрация в руски сайт) така че по-добре и ти вземи от някой чужд сайт където си сигурна че той не влиза.

Град
    Сф

...

хахах, малеее, как го е вързала..
    е после какво стана, срещнаха ли се? той върза ли се?
    тя заряза ли го след това? егати, хахах интересно ми стана много..

ПС: сори за офтопика, ама така се получава по някога ... :P

Град
    Германия

Re: ..

ако трябва да го украсим, може и да ти помогне някое момиче, което той не познава, за достоверност (ако се стигне до среща примерно)

ПС: мале къв съм гаден..
    Аз като бях малка(на 13) си имах уж някво гадже(на 1 в БГ и си чатехме в дир.бг тогава и се регистрирах с друг ник и почнах да го свалям и си уговорихме среща същата вечер и пратих баба ми да провери дали е отишъл

Град
    oт скоро в ада на 4увставата...
    @lwsu, имах я тази идея Преди да си изтрие профила в секс-сайта, тъй като там негови снимки и всичко. Имах си цял сценарий, всичко беше измислено. Но той бързо реагира, мамка му Иначе имах снимки на готина мадама, моя приятелка в чужбина, бях почнала да правя регистация и такам...

А в другия сайт, където още не му е изтрит профила, но е помолил за това, за съжаление няма снимка и освен по рд-дата и инфото няма как да се познае, че е той и иможе да излезе с плоското обяснение, че някой му прави номер или си е дал неговите данни...

Историите на Шерлок Холмс

Град
    Германия

хахах, малеее, как го е вързала..
    е после какво стана, срещнаха ли се? той върза ли се?
    тя заряза ли го след това? егати, хахах интересно ми стана много..

ПС: сори за офтопика, ама така се получава по някога ... :P
    Еми не са стигали до среща то тва и стигаше за да разбере че има сериозно намерение да се срещнат. Показа му още същата вечер снимките и съобщенията които си бяха писали и оня се стъписа и не знаеше какво да каже. Е после му прости де щото е леееко слабохарактерна ама кво да се прави...

Град
    Сф

...

ами, аз съм на мнение, че той ако си търси авантюра, се озърта усърдно наоколо и дори и да не е нещо подобно, ще е достатъчно да му призванява (примерно) някоя тайнствена негова "обожателка" вечер по гсм-а и след 2-3 призванявания да му прати смс-че че иска да се видят..

.. абе има много начини да хванеш шаран, който е гладен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си