Здравейте! Темата ще стане малко дълга, но имам нужда от съвет, от мнение, от друга гледна точка, за да мога да взема правилното решение.
Не знам как да започна тъй като съм много объркана. Преди няколко дена ми се случи нещо, което никога не предполагах, че ще ми се случи, поне никога с този човек ...На 21 съм, гаджето ми също е на 21, имаме връзка от 2 години и половина почти. От година и нещо уча в чужбина и се виждаме на около 3-4-5 седмици, само последния път по стечение на обстоятелствата станаха около 2 месеца. С него сме преживяли много, обичаме се ужасно много, той е човекът, който ме прави щастлива, той го е казвал това и за мен, имаме общи планове, много сме си близки, сексът е страхотен, общо взето всичко си беше наред, естествено когато не сме заедно липсата е ужасно, но скайпа, камерите, гсм-ите спасяваха положението. Той в началото на връзката ни, а и сега беше много ревнив. Аз не бях свикнала да имам сериозна връзка и момчета като си говорех неволно флиртувах. Това го дразнеше, говорихме няколко пъри на тази тема, аз се промених, той ме промени, искам си само него, не ме интересуват другите, а и никога не съм обичала така както обичам него. Той никога не ми е давал поводи за ревност, винаги е бил сериозен и съответно му имам/х огромно доверие.
Така, преди няколко дена ми трябваше един документ от електронната му поща и влизам аз да го търся и какво виждам - регистрация в един известен сайт за запознанства. Видях му имевто и паролата му и влизам, знаейки, 4е нищо няма да намеря, тъй като толкова пъти ми е говорил как никога не би ми изневерил, как ако аз му изневеря ще бъде край с нас, хиляди думи за вярност и аз накрая явно му бях подарила неусетно цвялото си доверие на света. И какво да видя - преди по-малко от 20 дена той е писал на около 15 моми4ета лични суоб6ения колко са хубави, божествено красиви, секси, искал да ги опознае, да си пише с тях. на едната й предлагаше сексче... Не можете да си предстваите с каква болка ги прочетох, сърцето ми туптеше (и сега като си припомних ми стана пакй същото), дори сълзи не ми потекоха, защото просто НЕ МОЖЕХ да повярвам, че е истина, че моето момче, е направил такова нещо...НО изненадите не свършват до тук...Следващото нещо ме направо не шокира, ами ме остави без думи за повече от 10 минути, не знаех куде съм, почти припаднах... Той имаше и регистрация в сайт за СЕКС...Беше си и качил снимки дори, търсеше секс за една вечер и дискретна връзка... И беше писал на 25 моми4ета предложения я за редовно чукане, я за дискретна връзчица...И хора, просто вътрешно рухнах, или аз съм толкова заблудена или той ме е лугал с красиви думи през цялото време. На еднса беше писал, че видял, че е обвързана, ама и той бил, така 4е било супер за дискретна връзка... АЗ бях ббясна, бях без думи, бях ...бях...незнам...дори сега ми се реве. А вечерта явно усети, 4е има нешо, защото умникът ми веднагически си е изтрил профилите.
Искам да ви питам какво да правя, има ли смисъл да говоря с него (аз съм сигурна, че ще отрича до дупка, а и не искам май да слушам оправдания...които сигурно пак ще будат лъжи...) или просто да се отдръпна полека-полека от него и да се разделим...Не мисл, 4е мога да живея с мисълта, че е писал такива неща. Та той винаги е твърдял колко безсмислен за него е сексът за една нощ. Къде отиде приложението н атези думи в действителността се питам аз?!?! Много ми е трудно сега като го виждам, дори като правихме секс ми се дорева направо, защото в съзнанието са ми онези съобщения, които ми кънтят в главата. Не мисля, че мога така да продължавам, нито, че мога без него. В някаква душевна безизходица съм. Явно се усмихвам по различен начин като го виждам, защото той усеща нещо, но не знам...
Ще се радвам да чуя мнението ви, защото сама за сега не съм намерила верния, ако има такъв, отговор за ситуацията си. Просто най-много боли някой да те разочарова, когото толкова много обичаш и си му имал доверие.