.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: Април 22 (:

в 94минута и 20 сек. от четири минутното продължение.........
    смятай.... отидоа паричките

по темата : колкото и да си фърлям опакофките от фафли в казаня, голям ефект няма......много ще се смея когато човечеството измре...

Цитирай Първоначално написано от dqdo_mraz
    по темата : колкото и да си фърлям опакофките от фафли в казаня, голям ефект няма......много ще се смея когато човечеството измре...
    Ти данеби да не си част от човечеството?! ...А до т'ва с вафлите да, ако само един човек го прави определено нищо няма да стане, но ако всички се постараем определно ще постигнем нещо

тва EARTH DAY като цяло е изключително тъпо...

все едно на 22 април да не си хвърлям боклуците по пода,но на 23 отново да започна,а?

безсмислено е... ако си си свиня,свиня си оставаш.

и футболът и сварката в тоя случай са по-важни

п.п. айде успех,Барса!!!

Domobran...прическата се казва dreadlocks, а не раста /но като съдя по умствения ти багаж е нормално да не знаеш / ..ии нз как определи хигиената ми като не ме познаваш ама айде

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    тва EARTH DAY като цяло е изключително тъпо...

все едно на 22 април да не си хвърлям боклуците по пода,но на 23 отново да започна,а?

Никой не е казал, че през останалото време трябва да си хвърляш боклуците...пфф

Ако ти си свиня...т'ва не значи, че и другите са свине

Цитирай Първоначално написано от Domobran
    па ти си си свинкя у джамия, умствения ми багаж повече от твоя смръдливо хипи, поне не се увличам по простотии
    Сега и религията ли ще ми определяш...е не уцели това наистина е 'религията' ,която ненавиждам! А аз поне не съм толкова зле, че само да убиждам Тъпак...

Цитирай Първоначално написано от State oF MinD
    Ако ти си свиня...т'ва не значи, че и другите са свине
    тези,които си хвърляме боклуците на улицата и изобщо не ни пука за EARTH DAY сме

ако не си разбрала,да го повторя трети път?

^^I don't give a fuck

Град
    Почакай есенните листа...
    Престанете да пишете тъпизми!!!
    Като не ви дреме за планетата, като не искате след десет години да има зеленина, а само асфалт - добре, не пазете чистота, доказвайте колко сте глупави и безотговорни, но дано един ден да не съжаляват други...

State oF MinD иска да има природа.Това да не би да е проблем?!
    Какво искате да кажете с примитивните си "мнения"? Че всеки, който го е грижа за това е тъпак, хипи или какво ли още не?!

Не ви разбирам!Добре, млади сте, понякога безотговорни - всеки е такъв, но да говорите така, сякаш е гордост да си пуснеш чантата с боклуци през прозореца или да си метнеш опаковката от вафла на улицата...Е това вече е липса на елементарно възпитание!

Не знам как, но ме провокирахте да напиша всичко това, въпреки че има още...

Аз искам да дишам чист въздух и да виждам природа около себе си!!!
    А вие?

Мега фен Аватара на EarthShaker
    АДМИНИ НЯМА ЛИ ? - НЯМА!

Град
    In a bathtub full of ether......
    Обаче ако се направи един разбор на речника на кежуалчетата не може да не се забележи че "кафево", е думата която като че ли съставлява 50% от всички изрази които използват....
    Изхождайки от тази гледна точка - ако не си кежуал, или мнението ти е дори малко по-различно по даден въпрос си на кафево.....

Град
    In a bathtub full of ether......
    Именно.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си