- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Април 22 (:
в 94минута и 20 сек. от четири минутното продължение.........
смятай.... отидоа паричките![]()
по темата : колкото и да си фърлям опакофките от фафли в казаня, голям ефект няма......много ще се смея когато човечеството измре...![]()
Ти данеби да не си част от човечеството?!Първоначално написано от dqdo_mraz
...А до т'ва с вафлите да, ако само един човек го прави определено нищо няма да стане, но ако всички се постараем определно ще постигнем нещо
![]()
тва EARTH DAY като цяло е изключително тъпо...
все едно на 22 април да не си хвърлям боклуците по пода,но на 23 отново да започна,а?
безсмислено е... ако си си свиня,свиня си оставаш.![]()
и футболът и сварката в тоя случай са по-важни![]()
п.п. айде успех,Барса!!!
Domobran...прическата се казва dreadlocks, а не раста /но като съдя по умствения ти багаж е нормално да не знаеш/ ..ии нз как определи хигиената ми като не ме познаваш ама айде
![]()
Никой не е казал, че през останалото време трябва да си хвърляш боклуците...пффПървоначално написано от extreme_
Ако ти си свиня...т'ва не значи, че и другите са свинеПървоначално написано от extreme_
![]()
Сега и религията ли ще ми определяш...е не уцели това наистина е 'религията' ,която ненавиждам! А аз поне не съм толкова зле, че само да убиждамПървоначално написано от Domobran
Тъпак...
тези,които си хвърляме боклуците на улицата и изобщо не ни пука за EARTH DAY смеПървоначално написано от State oF MinD
ако не си разбрала,да го повторя трети път?![]()
Престанете да пишете тъпизми!!!
Като не ви дреме за планетата, като не искате след десет години да има зеленина, а само асфалт - добре, не пазете чистота, доказвайте колко сте глупави и безотговорни, но дано един ден да не съжаляват други...
State oF MinD иска да има природа.Това да не би да е проблем?!
Какво искате да кажете с примитивните си "мнения"? Че всеки, който го е грижа за това е тъпак, хипи или какво ли още не?!
Не ви разбирам!Добре, млади сте, понякога безотговорни - всеки е такъв, но да говорите така, сякаш е гордост да си пуснеш чантата с боклуци през прозореца или да си метнеш опаковката от вафла на улицата...Е това вече е липса на елементарно възпитание!
Не знам как, но ме провокирахте да напиша всичко това, въпреки че има още...
Аз искам да дишам чист въздух и да виждам природа около себе си!!!
А вие?
Обаче ако се направи един разбор на речника на кежуалчетата не може да не се забележи че "кафево", е думата която като че ли съставлява 50% от всички изрази които използват....
Изхождайки от тази гледна точка - ако не си кежуал, или мнението ти е дори малко по-различно по даден въпрос си на кафево.....![]()
Именно.....![]()