.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от life.hates.me
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    По-умна, по-красива, по-добра и т.н.
    не думаййй...
    ако бях на мястото на твоойта приятелка отдавна да съм те заебала
    + 10000000000
    +99999999999999999999
    The Prodigy = The legend!

Наистина колкото и по-грозна да е, може би е супер добра. Не я губи, постарай се да поговориш с нея и да й кажеш какво точно те дразни в нея, защото до колкото разбрах те дразни само с това че се държи тъпо и че била грозна, очилата и т.н.
    Тя щом още те търпи значи наистина те смята за приятелка. Постарай се да й кажеш всичко, но не като й зееш, ами излезте на кафе това-онова и й го кажи например "не ми харесва, че се държиш нарочно тъпо пред еди-кой си." И така нещата може би ще се оправят, защото не би трябвало да я изгубиш, след като ти е била приятелка 6 години, значи ти си се променила, или греша? Незнам, но всеки човек си е човек, колкото и да е грозен. Така че, подай й ръка да си поправи държанието или каквото там те дразни

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    По-умна, по-красива, по-добра и т.н.
    не думаййй...
    ако бях на мястото на твоойта приятелка отдавна да съм те заебала
    +1 о.О

Оф, айде престанете с обидите!!! Била с високо самочувствие, трябвало да си намери някоя на нейното ниво... Ами някой СЛУЧАЙНО да включва факта, че и двете за 6 години са се променили и може би дори преди това да са били приятелки, просто връзката им не е издържала на тия промени? Логично е да говори така за нея, щом толкова я дразни, кара я да се чувства зле, прави й мръсно и т.н.
    Иначе към авторката: кажи й го в прав текст. Ако дори и тогава продължава да ти досажда, просто я игнорирай все едно не съществува. И ако случайно след всичко това не спре, то трябва да е много зле, за да продължава да се натиска там, където не трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си