- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Леле, много е спешно, момичета помогнете!
Днес нямах време да се епилирам и използвах самобръсначка(за краката и областта около бикините). Станаха некви огромни червени точнки и косъмчетата веднага избиха. Утре имам съзстезание по лека атлетика, а екипите ни са с къси панталонки. Целите ми крака са в огромни червени точки с косъмче. УЖАСССС! АКО НЯКОЙ ЗНАЕ КАК ДА СЕ ОПРАВЯ, ДА МИ ПОМОГНЕ, МНОГО ВИ МОЛЯЯЯЯЯ, СПЕШНО Е!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
![]()
![]()
Много гадно незнам мисля че няма начин да се оправят.....дано до утре да се махнат тези червени работи
...
Eee 100% 6te ti se mahnat samo gi namaji sas nqkakuv losion z ada ne te pari.Dano s eopravi6 samo![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
ми крем здрве ги намажи той поприницп успокоявадруг вариант не виждам
късмет
едвали е толкова зле
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Мажи се с някакъв хидратиращ крем, пък дано се махнат.![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Веднага отиди при кожен лекар и не прави нищо на своя глава!!!
probvai s nqkakav krem ili losion za da ti se uspokoi kojata,a ako v sledva6tite dni ne ti se manat idi za po-sigurno na kojen.
Uspeh !!!![]()
Аз,съм си аз !!!
да иде на кожен лекар щот си е избръснала краката??Първоначално написано от adizitk1
![]()
+ 1 (още едно ) :PПървоначално написано от xhuxhu
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
+1Първоначално написано от A_JoLiE
![]()
namaji gi s balsam za kosa (da znam 4e e stranno) no 6te uspokoi kojata i 6te q napravi po-meka. as vinagi polzvam balsam kato se brusna a ne piana.![]()
Ех,Габе,Габе ма и ти си една шматка...Намажи го с крем хидратиращ или лосионче за тяло,ако не помогне с Нивеа...А ако и тва не стане....Нз...Дано се оправи до утре!Стискам пали на тебе и на Жужинка.Кисче.![]()
Някое успокоявощо лосионче, както казаха. Пък и до утре ще са се махнали.
А пък ако чааааак толкова ти пречат и утре си ги има - мажи ги с фон дьо тен![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Чак за кожен лекар не си, просто кожата ти не е свикнала със самобръсначка.
Както казаха по-горе - мажи се с кремове и лосиони, абе въобще всичко, което имаш у вас.И се надявай до утре да ти мине, друго не ти остава ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ще ти препоръчам крем Дипрозон(има го в аптеките) той успокойва кожата много добре...Стискам ти палци...
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...