.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на gabi_94

Леле, много е спешно, момичета помогнете!

Днес нямах време да се епилирам и използвах самобръсначка(за краката и областта около бикините). Станаха некви огромни червени точнки и косъмчетата веднага избиха. Утре имам съзстезание по лека атлетика, а екипите ни са с къси панталонки. Целите ми крака са в огромни червени точки с косъмче. УЖАСССС! АКО НЯКОЙ ЗНАЕ КАК ДА СЕ ОПРАВЯ, ДА МИ ПОМОГНЕ, МНОГО ВИ МОЛЯЯЯЯЯ, СПЕШНО Е!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Русе
    Много гадно незнам мисля че няма начин да се оправят.....дано до утре да се махнат тези червени работи
    ...

Eee 100% 6te ti se mahnat samo gi namaji sas nqkakuv losion z ada ne te pari.Dano s eopravi6 samo
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

ми крем здрве ги намажи той поприницп успокоява друг вариант не виждам късмет едвали е толкова зле
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Мега фен Аватара на SunSmile
    Мажи се с някакъв хидратиращ крем, пък дано се махнат.
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

еми мажи се с крем здраве или нивеа при мен помага успех

Веднага отиди при кожен лекар и не прави нищо на своя глава!!!

probvai s nqkakav krem ili losion za da ti se uspokoi kojata,a ako v sledva6tite dni ne ti se manat idi za po-sigurno na kojen.
    Uspeh !!!
    Аз,съм си аз !!!

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Веднага отиди при кожен лекар и не прави нищо на своя глава!!!
    да иде на кожен лекар щот си е избръснала краката??

Цитирай Първоначално написано от KiSs^
    ми крем здрве ги намажи той поприницп успокоява друг вариант не виждам късмет едвали е толкова зле

+1

Цитирай Първоначално написано от xhuxhu

+1
    + 1 (още едно ) :P
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Цитирай Първоначално написано от xhuxhu

+1
    + 1 (още едно ) :P
    +1

namaji gi s balsam za kosa (da znam 4e e stranno) no 6te uspokoi kojata i 6te q napravi po-meka. as vinagi polzvam balsam kato se brusna a ne piana.

Ех,Габе,Габе ма и ти си една шматка...Намажи го с крем хидратиращ или лосионче за тяло,ако не помогне с Нивеа...А ако и тва не стане....Нз...Дано се оправи до утре!Стискам пали на тебе и на Жужинка.Кисче.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Някое успокоявощо лосионче, както казаха. Пък и до утре ще са се махнали.
    А пък ако чааааак толкова ти пречат и утре си ги има - мажи ги с фон дьо тен

Saatana vittu perkele hate crew!

Чак за кожен лекар не си, просто кожата ти не е свикнала със самобръсначка.
    Както казаха по-горе - мажи се с кремове и лосиони, абе въобще всичко, което имаш у вас. И се надявай до утре да ти мине, друго не ти остава ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ще ти препоръчам крем Дипрозон(има го в аптеките) той успокойва кожата много добре...Стискам ти палци...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    То вече състезанието й май е минало....

Да какво стана бтл?

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си