- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо момичетата се страхуват от секса?
Както се казва - Страх лозе пази. И мен ме беше страх когато на момичето и беше за първи път, но ние мъжете трябва да не го показваме. Но и нас си ни е страх - може би да не се изложим![]()
Аре бе тия момичетата им се ебе та две не виждат.... А като им кажеш скачай в колата и да те водя в кревата, се правят на скромни.... Кой знае по колко пъти се самозадоволяват...........
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Първоначално написано от shpaniolche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za jalost e taka no za shtastie stawa rqdko
Shtom sym perfecten za edin 4ovek, znachi ne sym nai-гolemiq bokluk.
Според мен най-големия страх е от отношението на човека до теб, след като вече сте правили секс. Момичетата се притесняваме от това дали ще се справим добре, дали ще успеем да го задоволим, дали след това ще има желание за още... и дали няма да му омръзнем. Но ако истински се обичат двама души и всичко във взаимоотношенията им върви добре, то и в секса ще са добре. Тези неща трябва да се обсъждат от двойката, така и двамата ще са спокойни и ще могат да се отдадат на удоволствието.![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
Аз съм на мнение,че за нас момичетата секса(особено 1-я път) е нещо много важно,което остава спомен за цял живот.Според мен не е страх ами притеснение от това дали след като удовлетвориш приятеля си той ще те зареже или пък нещата ще се развият в добрата посока...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По консервативни са може би....
или чакат Принца на белия кон....
Логично обяснение няма
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
По принцип е нормално момичетата да ни е страх малко или много,въпреки че аз бях изчела изключително много теми по въпроса и исках да съм един вид подготвена и да съм сигурна относно това какво правя всъщност!Изчаках момента и го направих когато вече бях готова за това и не съжалявам ! Не ме болеше и ми е останало като траен спомен..,но не при всички е минало толкова леко..,повечето от момичетата не искат да си спомнят за първият път точно,защото го свързват с болката и заради това мисля,че половинката играе важна роля за това с каква нагласа ще гледаме към този важен момент за нас в бъдещето !
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Ami vij sega...za6to momi4etata se strahuvat?ami za6toto vseki govori kolko mnogo boli..kolko bolezneno bilo(makar 4e ne pri vsi4ki e taka)...Nie momi4etata sme tolkova krehki i nejni..iskame sigurnost..razbirane..a ne vinagi q polu4avame..Ta strahuvat se o6te ot zabremenqvane..6toto ima edni takiva nekadarni "batkovci" deto neznaqt kak se boravi s prezervativ..iii stavat izdynki..a i ima o6te hilqdi ne6ta ot koito momi4etata se strahuvat..pri vseki e individulano..i vse pak STRAHA trqbva da se preudole po edin ili drug na4in..Първоначално написано от miss_broken_heart
![]()