.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Град
    Враца
    Баа, със самобръсначката.. нищо не става.. Смисъл.. обръснеш се, и след 1 час боцка.. При мен е така.. С епилатора беше аадската болка първите няколко пъти, ама е мн по-добре.. Веднъж седмично най-много се епилирам.. И косми няма..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Фен
    Град
    Plovdiv
    az gi brasna

Цитирай Първоначално написано от Pooky
    Оф уредявали с епилатор,държало седмици..Тва са пълни глупости.Махам си космите с епилатор от 2 години някъде и мога да кажа че държи най - много 3 дни като на 3тия ден си личи..Плюс това като се махнат кожата изобщо не е гладка и изящна ами пак остават подкожни косми.Също на мен много често ми се случва да ми се разкърви за малко и после остава червено петно.Тка че повярвай ми, макар и да е по добре от бръсненето епилацията определено не е най-добрият вариант..Аз лично мисля че трябва да се ходи специално за там на лазерна епилация да се махнат за определо време ама пара си е.. Кола маската също е добър вариант.
    Вероятно епилаторът само ти накъсва космите.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Решението е кола маска... и не ми се лигавете, че боляло...

Момче съм и там имам сигурно 2 пъти повече косми от вас, дами. Болката се търпи.

И аз винаги съм ги бръснела космите на подмишниците, но съм решила тази седмица да се изчистя с кола маска. Има ли вероятност да не се махнат всички косъмчета първия път?

Re: Косми под мишниците....

Цитирай Първоначално написано от ~Munika
    Значи проблема ми е следния,като си махам космите под мишниците(бръсна ги) до определено място каточели постоянно се разрастват и имам чуството,че ще стигнат до пъпа вече.....Отчайвам се.....

Имате ли/Ималили сте такъв проблем?Ако да как сте го решили?
    Възможно е.. еми, започни да ходия на кола маска.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Wonderland
    Най-вредното нещо е да бръснеш космите,недей да продължаваш с бръснача,има епилатор,кола маска .За твоя случай е необходима фотоепилация,така ще си сигурна ,че всичко с космите ще бъде наред.

Град
    Варна
    Епилатор му е майката. А с времето започва да боли все по-малко, докато накрая болката съвсем не изчезне.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Оу.. мен под мишниците ме е страх да пробвам с епилатор. Мисля преди това да отида на кола маска няколко пъти и чак след това с епилатора.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

ami mahai gi s kola maska epilator lenti4ki . . abe wsi4ko e po -ok ot samobrasna4kata

Можеш да ползваш дамска самобръсначка и специален гел епилатор... След като приключиш измий кожата на подмишниците със студена вода и я подсуши внимателно. После като минат 4-5 минути сложи дезодорант. Ако кожата ти е чувствителна към гела тя може да е леко раздразнена-за това може да се намажеш с малко крем подмишниците. Желая ти успех!
    В живота винаги едната жена е златна, а другата е съкровище!!!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Аз ги махам с пинсета и никога не съм ги бръснал, още като ми се появиха 3-4 косъма/бях на 16г май/ и ги махнах с пинсета и от тогава почти не ми се появяват по 4-5 косъма най-много да се появят и веднага с пинсетата/момче съм/

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia

Цитирай Първоначално написано от sladkotoy
    Можеш да ползваш дамска самобръсначка и специален гел епилатор... След като приключиш измий кожата на подмишниците със студена вода и я подсуши внимателно. После като минат 4-5 минути сложи дезодорант. Ако кожата ти е чувствителна към гела тя може да е леко раздразнена-за това може да се намажеш с малко крем подмишниците. Желая ти успех!
    Стига си вадила теми от преди години, де
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си