- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косми под мишниците....
az gi brasna
Вероятно епилаторът само ти накъсва космите.Първоначално написано от Pooky
Решението е кола маска... и не ми се лигавете, че боляло...
Момче съм и там имам сигурно 2 пъти повече косми от вас, дами. Болката се търпи.
И аз винаги съм ги бръснела космите на подмишниците, но съм решила тази седмица да се изчистя с кола маска. Има ли вероятност да не се махнат всички косъмчета първия път?![]()
Най-вредното нещо е да бръснеш космите,недей да продължаваш с бръснача,има епилатор,кола маска .За твоя случай е необходима фотоепилация,така ще си сигурна ,че всичко с космите ще бъде наред.
Епилатор му е майката. А с времето започва да боли все по-малко, докато накрая болката съвсем не изчезне.![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
ami mahai gi s kola maska epilator lenti4ki . . abe wsi4ko e po -ok ot samobrasna4kata![]()
Можеш да ползваш дамска самобръсначка и специален гел епилатор... След като приключиш измий кожата на подмишниците със студена вода и я подсуши внимателно. После като минат 4-5 минути сложи дезодорант. Ако кожата ти е чувствителна към гела тя може да е леко раздразнена-за това може да се намажеш с малко крем подмишниците. Желая ти успех!
В живота винаги едната жена е златна, а другата е съкровище!!!
Аз ги махам с пинсета и никога не съм ги бръснал, още като ми се появиха 3-4 косъма/бях на 16г май/ и ги махнах с пинсета и от тогава почти не ми се появяват по 4-5 косъма най-много да се появят и веднага с пинсетата/момче съм/
Стига си вадила теми от преди години, деПървоначално написано от sladkotoy
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!