- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обрязване при момичетата
Направи ми впечатление темата "Въпрос към момичетата за пениса?", за това реших да попитам и момчетата какво мислят по въпроса, как предпочитате момичетата обрязани или не? Щом на тях ще им е толкова на кеф с обрязани, може на някои момчета пък да им е кеф с обрязани момичета :P
т.7
krem4et0
е как бе, вие не знаете ли за обрязаните момичета?!
единия мармод държи, а другия обрязва..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
В доста мюсулмански държави обрязват момичетата. Това става като се изрежат големите срамни усни.
![]()
рофл...
Окееей.. Кажи ми, ти ли4но на колко обрязани моми4ета си попадал? Ако изобщо си се прое*ал, понеже съдейки по тоя въпрос, като нищо и да не си
![]()
Робинята на Quench
Ехооо...ти да си забелязал, че ние живеем в България и не правим неща, които се правят в държави, които изповядват най-скапаната и лишена от смисъл религия!Първоначално написано от komara
Т'ва за обрязването е отвратително гнусно и просто нямам думи...даже не бях чувала, че го правят и на момичета...Ужас!
Имам колежка която е обрязана и на двама мои приятеля приятелките им са обрязани макар, че са си точно от БЪЛГАРИЯ, това че сме неинформирани не значи, че няма. До колкото знам живеем в България ама има много обрязани момчета или греша.
Темата я пуснах за да си кажите мнението по този въпрос, дали приемате обрязването при жените или не. А не да си давате "компетентното" мнение дали има и колко са тези жени в България.
При обрязването не се ли маха качулчицата на клитора? Чувала съм ,че после ставал като бобено зърно
Различно се прави някаде клиторите, някаде усните.
Междувпрочем мерси за коментара защото сега като се замисля, май че по- често е срещано обрязване на клитора, но имам приятел чиято приятелка е с обрязани усни.
Някой който може да пуска линкове към други сайтове да прати ЛС за да му пратя няколко линка, че аз не съм можел да пускам![]()
стига с тия резняци бе
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Това, за кеото говориш е обрязване на клитора и по-голямата част на женските полови органи в мюсулманските държави(главно!). Това е престъпление и въобще не знам как си позволяваш да повдигаш темата. Аз имам 2 обрязани приятелки мюсулманки и не могат да правят секс.Това са последстяията --> болка !И не само болка ами и психически тормоз, който им кънти в главата.Първоначално написано от komara
Много се извинявам но като гледам не аз съм неинформирания. В египен например на ден се обрязват по над 6000 момичета, не казвам, че няма последствия ама ако всички не можеха да правят секс тя нацията им нямаше да я има до сега.
Аз също съм напълно против обрязването, но нали трябва да има такава тема, най- малкото защото половината лапетий и не само те не знаят, че има обрязване и при жените. Или щом това ще е само при мъжете всичко е наред, ама ако го има и при жените вече трябва да наскачаме всички против темата?
аз съм чувала за обрязването на клитора при момичетата ,даже имаше една серия на серияла "клъцни-срежи" където една дама искаше да и "направят" (не знам и аз как точно да се изразя)клитор.и там давахе,че и режат малко от бедрото и го поставят.когато беше на обсъждането на операцията-тя обясни че прави секс(т.е. може),но не чувства нищо .е поне имаше happy end
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Аз по принцип не сам за никакяо обрязвано, било то мъжко или женско. Освен ако религията не го изисква- мъжкото! Защото каквото и да ми говориш при обрязването на жена чувствителността намалява и тя не изпирва удоволствие. Това го правят уж за да кръшка жената.Не съм казала, че не прави деца.Първоначално написано от komara
temata e polezna.i az ne bqh mnogo informirana no sega se razrovih iz neta.Tova e ujasno!susipvat celiq jivot nz momi4etata...
PS:nemojem da sravnqvame jenskoto i mujkoto obrqzvane.mujkoto nqma posledstviq,dori se smqta za po-higieni4no dokolkoto sam 4ela,no jenskoto e prosto raztrogvane na jenstvenostta i psihikata na momi4eto.Otvratitelno....
именноПървоначално написано от laracools
the_hottie, за това става въпрос, аз също съм против обрязването при момичета и момчета. Един мой пеиятел е обрязан и му е адски трудно да получи ерекция заради намалената чувствителнист. Това е международен проблем (обрязването на момичетата) и за това реших да споделя тази тема с вас във форума, макар че в началото започнах малко лигаво![]()
Мразя само две неща на света- расизмът и негрите
офф тва с обрязването е отвратително. Вярвали са че само мъжете са заслужили да изпитват удоволствие от секса, аи се е мислело за жена която не се е обрязала за нечиста. Една такава жена може да прави секс, но не изпитва грам удоволствие. Самото обрязване представлява изрязване на клитора и на срамните устни. Не знам обаче дали в момента се прав на малките момиченца![]()
Извинявай грешно ти възприех мнението ти тогава. Стори ми се, че го мислиш за безвредно.Първоначално написано от komara
![]()
Ето малко потемата, лошо, че не мога да кара линка:
Женско обрязване (обрязване на гениталиите, FGM)
FGM (= Female Genital Mutilation) е разпространено сред много племена предимно в Африка. В Египет, Етиопия, Судан или Джибути от това са засегнати почти 100% от жените. В други страни обрязването се извършва само в отделни племена, например в Нигерия, Мали, Буркина Фасо, Сенегал, Кения и др. Но FGM се среща и на Арабския полуостров (например Арабските Обединени Емирства, Южен Йемен) и части от Азия.
Предполага се, че в световен мащаб от женското обрязване са засегнати между 100 и 157 милиона жени. Всяка година към тях спадат още два милиона момичета. На ден около 6000 момичета биват обрязвани. Обрязването на момичетата не може да се сравни с това на момчетата, защото в този случай манипулациите върху половите органи причиняват много по-големи наранявания, като много по-често това оказва отрицателно влияние върху цялостното здравословно състояние. Затова и често то не се определя от страничния наблюдател като обрязване, а като осакатяване на гениталиите. Съществуват различни форми:
мека суна (sunna = от арабски. "традиция"): правене на разрез, изрязване или отстраняване на предната част на клитора;
модифицирана суна: частично или цялостно отстраняване на клитора;
Клитордектомия/обрязване: отстраняване на една част или на целия клитор, както частично или цялостно отстраняване на срамните устни. Тази операция често оставя белег, толкова голям, че покрива вагиналния отвор;
Инфибулация/"фараонско" обрязване: Отстраняване на клитора и вътрешните срамни устни, както и вътрешните части на външните срамни устни. Останалите част от външните срамни устни се зашиват с котешко черво или се прихващат с шипове. Останала кожа сраства. В раната се вкарва малка тръбичка, за да се остави отвор за уринирането и менструационната кръв.
Мразя само две неща на света- расизмът и негрите
Естествено, че могат и правят секс, но не изпитват никакво удоволствие. Причините за обрязването са , че:Първоначално написано от komara
- Осакатяването на гениталиите се разбира като религиозна повеля (от друга страна нито в Корана, нито в Библията се споменава, съответно легитимира женското обрязване).
- Приема се, че женският пол е омразен и нечист, обрязването и инфибулацията предпазва жената от болести, гъбички, течение и др.
- Обрязването прави момичетата пълноценни жени, защото от жената се отнема "мъжката част".
- Обрязването намалява сексуалното влечение на жените и ги предпазва от тяхната несдържана сексуалност.
- Обрязването повишава плодовитостта и шансовете за женитба на жената.
- Мъжете изпитват по-голямо сексуално удоволствие с обрязани жени.
- Трябва да се пазят старите традиции, да се посяга на тях означава да се допуска влиянието на западния свят.
а последиците са:
- състояние на шок в следствие на голяма загуба на кръв;
- отравяне на кръвта, тетанус;
- заразяване с детски паралич, хепатит и HIV;
- проблеми с отделянето на урина, увреждане и инфектиране на пикочните пътища и бъбреците;
- възпаления на яйчните тръби и на матката, стерилност;
- силни болки по време на месечния цикъл;
- болки по време на секс при обрязаните жени, преди всичко след сватбата, съответно след ражданията, когато при половия акт мъжът навлиза през малкия отвор;
- проблемни, опасни за живота на майката и детето раждания при обрязани жени (вагиналния отвор е прекалено малък и трябва в повечето случаи оперативно да бъде отворен предварително, за да е възможно раждането. Тъканта на белега е нееластична и предизвиква силни болки при раждането. Често това води до цезарово сечение. След раждането жената отново бива зашивана така, че да остане съвсем малък отвор);
- честите болести приковават жената на легло, тя не е в състояние да ходи на работа или да посещава училище;
- психическите последствия са реакции, които напомнят на следствията от други травми: потиснатост и изолираност, реакции на страх, депресии и смущения в поведението. Често съществува и забраната да се говори за изпитваните болки.
Не мисля, че може и е уместно да се говори за "предпочитания - обрязани момичета или не". Сравнението с мъжкото обрязване са смехотворни.
въъъъъъъъъъъъъъъъъъхххххх ххххххххх![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()