- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обрязване при момичетата
А значи може да си говорим простотий, ама да напишим нещо което се заслужава и което те кара да се замислиш малко не може така ли? Това е реалния живот. Това обрязване си го има точно от тогава от когато си го има и мъжкото обрязване, такаче не ми говорете простотий за комплексари.
Щом на някои хора не им харесва това да научат за нещо което не знаят, то поне да не пречат на тези които искат!
Мразя само две неща на света- расизмът и негрите
Образовай се тогава http://zamunda.net/details.php?id=112109
Един мъж не би разбрал какво причинява това на жената, а и никой нищо не може да направи, говорим си празни приказки. Защо всъщност постна тази тема?
Има хора които от тази тема разбраха, че въобще съществува такова обрязване, така че не ми казвай че темата е безполезна.
В момента работя по филм за обрязването при мъжете и при жените, ако мислиш, че съм необразован.
А тогава може би една жена може да разбере какво преживяват мъжете при обрязването? Пак казвам, че аз съм твъдо против всяко обрязване, така че мисля че спора е безполезен.
Първоначално написано от komara
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tovA SHEGA LI beshe :P
Извинявай, виж има дадено инфо за видовете обрязване и т.н., че в момента варя дреболий и не мога да пиша мн мн![]()
Tova naistina ne go znaeh...no zvu4i naistina mn mn otvratitelno...az sam bila vinagi i protiv obrqzvaneto pri mom4etata, no nas momi4etata... :-X neznaeh 4estno ...
Много гадно ! Аз също съм против ,,Обрязването'' изцяло като практика (няма значение дали момче или момиче) Гадно е просто.Мисля си ,че е Антихуманно!Да обрежеш на някого нещо без негово съгласие ....... е тъпо!!! Те момченцата още от малки ги обрязват оффф отврътително!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Останах потресена от прочетеното. Да, бях чувала, че е имало такова нещо, но съвсем не подозирах че се прави в 21 век.....Варварство!
Издовядвам такава религия но за такова нещо не бях чувалаПървоначално написано от komara
![]()
бляяяяяя не бях чувала за обрязване при момичетата,прочетох някои постове и щях да повърна...какви са тия простотий?? дееба и шибаните садисти и гнусари само си режат половите органи и на момченцата още от мънички...щом природата ни е създала такива значи си има причинипффф това си е чисто варварство
![]()
Това е една от най-смислените теми,които съм чела в този форум... Бях чувала за подобно варварство от един наш преподавател по етнология,но честна дума,не съм се интересувала особено,докато не попаднах на материалите тук! Направо се потресох докато четях! Както каза krem4eto не вярвах,че в двадесет и първи век съществува подобно нещо,но надали е повод за изумление,като се има в предвид цялата налудничавост на нашия биологичен вид...![]()
В началото докато четях бях убедена че е поредната тема-е*авка ...
Не спирам да се убеждавам колко по-сурова е действителността, дори когато мисля, че няма накъде повече!
Наистина е много жалко, че на проблеми като този не се дава гласност, ако не за друго, то поне за да бъдат изкоренени.
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
ето ги инструментите
![]()
не съм сигурна, но пак е варварско ...
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
6000 женски обрязвания на ден-това за коя година става въпрос?Не може в днешно време статистиките да са същите.
И темата изобщо не е безполезна по-полезна е от 90% от темите тук.Знания за чужда култура-това нищо ли е?
По темата какво да кажа...Горките момичета![]()
С тези невероятни инструменти се е боравело преди ... сега си имат малко по модерни ... разни скалпели и други глупости ... имам снимки на самата операция наистина е ужасна ама ако ги постна ще се разделите с мен като потребител....Първоначално написано от lyly_lili
az sam saglasna s ville baby 6tom taka sa ni sazdali zna4i ima za kakvo spored men tva s obrqzvaneto e palen absurd kakto za jenite taka i za majete spored men nqma smisal ot cqlata taq rabota![]()
прати ми ги на ЛС че ми е интересноПървоначално написано от ubuntu
... Иначе аз намерих снимки само на тва дето им режат клитора и ги зашиват
![]()
Странна работа...
Постни ги щото ми е любопитно как изглежда - за 1х чувам за подобно нещоПървоначално написано от ubuntu