.
Затворена тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Администраторска грешка

За такава смятам поставянето на темата "Конкурс - най-интересна лична история. Награди ", намираща се в раздел "Всичко тийн накуп". Дори е маркирана като важна от автора й - Coki.

При наличието на раздел "Конкурси" не е ли мястото й там?

Това е личното съобщение, което съм изпратил на Coki, пуснато на: Пон Апр 07, 2008 4:42 pm. Все още чакам отговор, който обаче незнайно защо се бави.

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Шефе, пуснал си тема в раздел "Всичко тийн накуп", чието заглавие е Конкурс - най-интересна лична история. Награди Темата не трябва ли да е в раздел "Конкурси"?

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Е на това му се вика издребняване

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Темата е публикувана умишлено в два раздела и това е направено, предвид факта, че конкурса, освен с чисто състезателски характер, материалите се използват и за секцията " споделено" към статиите в началната страница.

Ето защо, темата е публикувана в раздел конкурс, където има за цел да съобщи, чисто конкурсният й характер, а във "всичко тийн" е публикувана, за да може повече потребители да я видят, което ще допринесе за развитието на сайта, в частност развитие на този тип статии, които публикуваме.

Очевидно не се касае за грешка, а и едва ли би могла да се допусне от член на екипа с такъв статус

И все пак благодаря за бдителността

Лек ден !

/ closed
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си